Jippie, het is weer zaterdag en tijd voor het volgende bbq-toetje. Vandaag presenteer ik jullie een bordje vol lekkers en een combinatie van verschillende recepten om dit bbq-toetje te maken. Lekkere gegrilde perzik met karamel en kaneelijs met daar overheen nog wat Bastogne koekkruimels. Een toetje klaar om verorberd te worden. Het grillen van de perziken gebeurd natuurlijk op de barbecue, maar de rest maak je van tevoren klaar in de keuken. Ik zal naar alle benodigde recepten linken, maar ik zal het je niet kwalijk nemen als je een aantal onderdelen kant-en-klaar koopt in de supermarkt. De uitdaging is natuurlijk om het allemaal zelf te maken.
Ik vind dit echt zo’n luxe toetje, eentje die het vast ook goed doet bij een etentje. Daarnaast hoef je de perziken niet eens per se op de barbecue te bereiden, want met een grillpan werkt het ook. Toch is de gegrilde perzik de klassieker onder de bbq-toetjes en daarom moesten wij er ook mee aan de slag gaan binnen ons zomerthema.
Dat ziet er óók alweer zo lekker uit!
Ja oeeeeh wat ziet dat er lekker uit! Lijkt me leuk om een keer een toetje op de BBQ doen. Ik hou ‘m in mijn achterhoofd!