Vandaag niet alleen een recept, maar ook een boekrecensie. In een lekker zomers thema: ijs! Talloze keren heb ik door het boek IJs & co gebladerd om een recept te kiezen, uiteindelijk koos ik voor een ijsrecept dat ik zelf nooit bedacht zou hebben. In dit geval de frambozenijsjes met geitenkaas.
Ik wist dat het smaken zijn die goed samen gaan, maar in een ijsje; ik had geen idee wat ik nu precies moest verwachten. Niemand trouwens van de mensen die ik vroeg of ze dit ijsje wilden proeven. Maar we waren het er ook allemaal over eens dat dit ijsje echt ontzettend lekker is. Probeer het dus zeker eens uit, het zal je verrassen!
BAKTIP: In veel recepten gebruik ik een variant op deze siliconen ijsvorm. Dit is een uitstekende vervanger waar je maar liefst 10 ijsjes tegelijk mee kan maken.
Hallo Laura, kun je mij vertellen welke vanillepasta dit is die in dit recept gebruikt wordt?
Het merk maakt in principe niet uit, je kunt het op meerdere plekken online of in kookwinkels kopen.
Hoi Laura, waar haal je de vanille pasta vandaan? Groetjes
Online of in kookwinkels.