Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Frambozen kwarktaart

Laura Kieftdoor Laura Kieft
27 juli 2019
in Taarten, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Jullie weten het inmiddels, ik plaats ook iedere maand een recept in het thema van De Bakstrijd online. Deze maand draait de bakwedstrijd om kwarktaarten, dus vandaag presenteer ik jullie deze prachtige frambozen kwarktaart. Met extra dikke koekbodem uiteraard, want dat is nu eenmaal het lekkerst. Omdat ik eens iets anders wilde dan een egale roze kwarktaart zijn de frambozen niet gepureerd, we hebben ze geprakt en door de kwarkvulling heen gespateld. Zo heb je dus hapjes waar ineens een stuk framboos in zit, heerlijk! En het ziet er bovendien ook nog eens ontzettend mooi uit. Ik ben benieuwd wie er met deze kwarktaart aan de slag gaat, of dat je kiest voor een ander exemplaar om mee te doen met De Bakstrijd.

Recept afdrukken

Frambozen kwarktaart

Een heerlijke frisse zomerse taart met verse frambozen: Frambozen kwarktaart. Eenvoudig te maken en vooral heel erg lekker.
Porties: 1 taart van 20 cm

Ingrediënten

  • 150 gram biscuitjes
  • 80 gram ongezouten roomboter
  • 6 blaadjes gelatine
  • 500 gram kwark
  • 250 ml slagroom
  • 2 tl vanille pasta
  • 4 el fijne kristalsuiker
  • 100 ml melk
  • 200 gram frambozen (+ extra voor decoratie)

Instructies

  • Maal de biscuitjes fijn in een keukenmachine. Smelt de boter in een steelpannetje en voeg de kruimels hier aan toe. Roer goed door en stort in een ingevette en met bakpapier beklede springvorm. Verdeel het kruimelmengsel over de bodem en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Zet de bodem in de koelkast.
  • Leg de gelatineblaadjes in een schaaltje met koud water en laat ze minstens 10 minuten weken. Doe de kwark in een kom. Klop in een tweede kom de slagroom met de vanille pasta en suiker stijf.
  • Verwarm de melk op laag vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit en laat al roerende oplossen in de melk. Haal van het vuur. Laat het mengsel iets afkoelen tot het minder heet is. Voeg al roerende toe aan de kwark.
  • Spatel de slagroom door de kwark. Prak de frambozen grof en voeg ook toe. Giet het kwarkmengsel over de bodem en steek enkele (extrframbozen in de bovenkant, maar laat ze nog een beetje uit de taart steken.
  • Laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

Tips

  • Bewaren: 3-4 dagen in de koelkast.

Vorige post

Volgende post

3x barbecue sauzen
Picknick recepten inspiratie

Related Posts

Speculoos cake

door Laura Kieft
27 februari 2021
3

Het...

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 37

  1. Mariette Steenhuis says:
    2 jaar geleden

    Mijn dochter eet vegetarisch en eet dus geen gelatine. Kan ik dat vervangen door Agar agar. Zo ja en welje verhouding?

    Beantwoorden
    • Sabine says:
      2 jaar geleden

      Kan je de frambozen ook pureren en er door doen? Mijn dochter is niet ban de “stukjes” 😜 en is aardbei dan evt ook een optie..
      Groetjes sabine

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        Dat kan ook prima hoor, ook met aardbeien. Al merk je in het resultaat niet echt dat het ‘stukjes’ zijn qua structuur hoor.

        Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat kan, ik zou even op de verpakking kijken voor de verhouding (heb er zelf geen ervaring mee)

      Beantwoorden
  2. Kimberley says:
    2 jaar geleden

    Wat een leuk recept! Is het ook mogelijk om de vanille pasta te vervangen door vanille extract of vanillesuiker?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan prima

      Beantwoorden
      • Willemien says:
        2 jaar geleden

        Gebruik je dan ook 2 theelepels?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          2 jaar geleden

          Vanille pasta en extract kun je 1:1 vervangen.

          Beantwoorden
        • Nimet says:
          2 jaar geleden

          Wat een leuk recept! Wil ik graag eens uitproberen. bedoel je verse slagroom?

          Beantwoorden
          • Laura's Bakery says:
            2 jaar geleden

            Ja, verse onopgeklopte slagroom.

        • Nimet says:
          2 jaar geleden

          En kan ik gelatine vervangen met iets anders? Bijv. Maïzena? Geeft het zelfde effect?

          Beantwoorden
          • Laura's Bakery says:
            2 jaar geleden

            Nee, dat geeft zeker niet hetzelfde effect. De vegetarische vervangen van gelatine is agar-agar. Even de achterkant van de verpakking lezen voor de bereidingswijze en hoeveel je ervan nodig hebt.

  3. Ester says:
    2 jaar geleden

    Maakt het uit welke kwark je gebruikt? Dus bijv. mager of vol?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat maakt niet uit, ik heb zelf altijd magere kwark in huis en gebruik die.

      Beantwoorden
  4. Sylvia says:
    2 jaar geleden

    Helaas niet ketogeen. Gelukkig ben ik kundig genoeg om hem ketogeen te maken, maar dat kan niet iedereen.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ketogeen is niet iets waar ik me mee bezig houdt, de recepten maak ik daar dus ook niet geschikt voor.

      Beantwoorden
  5. Bea says:
    2 jaar geleden

    hallo laura,wat een heerlijk recept,maar waar kun je de vanillepasta kopen of bestellen?
    ik heb alles afgezocht,maar kan het niet vinden.
    hartelijke groet bea vd bovenkamp

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat kan bij (online) kookwinkels, maar je kunt ook vanille-extract gebruiken of een vanillestokje.

      Beantwoorden
  6. Geartsje says:
    2 jaar geleden

    Hee Laura,

    Wat een lekker recept, vooral met dit zomerse weer.
    Deze taart wil ik graag maken, maar kan ik ook frambozen en blauwe bessen samen gebruiken? Of is die combi niet echt lekker?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 jaar geleden

      Frambozen hebben een wat meer uitgesproken smaak dan blauwe bessen, maar die combinatie smaakt vast ook heerlijk. Ik zou de blauwe bessen alleen niet door de vulling prakken zoals de frambozen, maar door midden snijden bijvoorbeeld.

      Beantwoorden
      • Thessa says:
        5 maanden geleden

        Helaas is hier geen kwark te krijgen. Kan dit recept ook met Griekse yoghurt? Ik heb zo een zin in “kwarktaart”!

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          5 maanden geleden

          Ja hoor da kan prima!

          Beantwoorden
  7. Marieke says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Wat voor soort biscuitjes gebruik je?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 jaar geleden

      Net welke jouw voorkeur hebben! Zoals Digestive, Verkade of gewoon een huismerk.

      Beantwoorden
  8. Annet says:
    1 jaar geleden

    Hoi Laura, ik heb inmiddels de 2 bakboeken van je en wordt vaak gebruikt. Nu wilde ik de mango kwarktaart maken. Voor de bodem heb je het over “koekjes”. Over welke koekjes heb je het dan? Bastogne of Maria koekjes? Digestive? Ik hoor het graag. Gr Annet

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Wat leuk dat je mijn twee zoete bakboeken hebt! Qua koekjes is het net wat je zelf het lekkerst vindt.

      Beantwoorden
  9. Vera says:
    10 maanden geleden

    Kan ik de frambozen vervangen door aardbeien?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Misschien vind je dit recept dan leuker: https://www.laurasbakery.nl/aardbeien-kwarktaart-met-mascarpone-creme/

      Beantwoorden
  10. Lien says:
    10 maanden geleden

    Hallo laura!
    Welk merk van Gelatine blaadjes heb jij gebruikt? er zijn namelijk verschillende merken waarvan de blaadjes ook een verschillende maat hebben. Ik heb nu blaadjes van Dr Oetker gekocht, moet ik dan nog steeds 6 blaadjes gebruiken?

    Groetjes
    Lien

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ja, die gebruik ik ook.

      Beantwoorden
  11. Marieke says:
    9 maanden geleden

    Ik wil geen koekjes uit een fabriek, dan vind ik het wel een heel gedoe om eerst koekjes te bakken, dan te verkruimelen om met boter een bodem te kneden. Heb je geen recept om een bakblik met deeg te bekleden en dan te bakken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Ja hoor, dat kun je in principe met al mijn koekjes recepten doen.

      Beantwoorden
  12. Leanne says:
    7 maanden geleden

    Het was een heerlijke taart. Lekker fris, een lekker krokante bodem en frambozen uit eigen tuin. Voor herhaling vatbaar. We hebben nog veel meer frambozen hangen, dus ik ga op zoek naar nog meer lekkere recepten.

    Beantwoorden
  13. perihan says:
    2 maanden geleden

    kun je ook in plaats van vers fruit ook jam door de kwark doen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Zeker, maar dat is wel een stuk zoeter.

      Beantwoorden
      • Perihan says:
        2 maanden geleden

        Kan ik dan 200 gram jam gebruiken of is het misschien handiger om minder te doen omdat het zoeter en natuurlijk ook enigszins vloeibaar is? Of maakt dat niet zoveel uit aangezien er toch geleermiddel in komt?

        Alvast bedankt, ga het dit weekend proberen te maken in ieder geval.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          2 maanden geleden

          Dat lijkt me geen enorm probleem, meestal is jam ook vrij stevig.

          Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=2d502777732c5f6ea1bbbfa93ccd5b52&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=3dd519424738fc7ce0eb28ebb7a3cd1c&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ZoEeUxeMf9EAX-QqCaO&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=280181179e776b9486946ff921adfe00&oe=60617437' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Amerikaanse ingrediënten vertaald

Zelf aardbeienjam maken

Behind the scenes: oktober 2015

Zo kun je het best koekjes bewaren

Volgende Post
Picknick recepten inspiratie

Picknick recepten inspiratie

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Speculoos cake

27 februari 2021
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Whoopie pies

door Laura Kieft-07 november 2010-19

Het zijn geen koekjes… Het zijn ook geen cakejes… Het zijn Whoopie Pies!!!  Whoopie pies worden gekenmerkt door hun ronde vormen en een lekkere romige laag er tussen. Deze stonden al een tijdje op mijn...

Geruite dode vis?

door Laura Kieft-01 november 2010-2

Een taart met ruitjes hebben jullie van mij al eens eerder gezien. Maar in combinatie met een dode vis (van fondant, dat dan weer wel) waarschijnlijk nog niet. Deze taart heb ik voor een collega...

Halloween chocolaatjes

door Laura Kieft-30 oktober 2010-5

Afgelopen week kreeg ik mijn bestelling binnen met allemaal leuke taartspulletjes. Omdat het bijna halloween is kreeg ik er van deleukstetaartenshop.nl chocolade doodshoofd mallen bij. Ik heb nog nooit eerder met chocoladevormpjes gewerkt, het was...

Bedankjes

door Laura Kieft-26 oktober 2010-5

Laatst kwam mijn nichtje met de vraag of ik misschien wat cupcakes wilde maken om als bedankje te kunnen geven. Natuurlijk wil ik dat doen! Voor school was zij bezig met een onderzoek, de proefpersonen kregen als...

Bedankt

door Laura Kieft-20 oktober 2010-2

Op mijn stage weten ze inmiddels ook dat ik taarten bak, deze mocht ik maken voor een collega die bij ons weg ging. De taart moest helemaal in de stijl van het bedrijf. Bovenop dus...

Taart en Trends

door Laura Kieft-10 oktober 2010-7

Gisteren was het dan zover; de Taart en Trends beurs in Hilversum. Vorig jaar rond deze tijd had ik nog nooit gehoord van het fenomeen ‘taartdecoratie’ en nu ben ik naar de beurs geweest en...

Verjaardag lekkers

door Laura Kieft-20 september 2010-4

Afgelopen zaterdag ben ik 20 jaar geworden! Reden voor taart natuurlijk 🙂 Heerlijk om weer eens een taart te maken. Ik loop nu stage waardoor er niet meer zoveel tijd als er eerst was om...

Toblerone cupcakes

door Laura Kieft-18 september 2010-10

Met deze overheerlijke cupcakes ga ik meedoen aan een wedstrijd: de “Holland’s Cupcake Challenge“. Ik kwam via via op deze site terecht en besloot mee te doen aan de wedstrijd. Elke maand geeft Loyoya een...

Fruitklontjes

door Laura Kieft-05 september 2010-3

Een ijsklontje met fruit; oftewel een fruitklontje. Lekker makkelijk om te maken en het staat ook nog eens hartstikke leuk om zo je drankjes te serveren: fruit in een ijsklont. Het idee kende ik wel, op...

Theepot cupcakes en een ijsje

door Laura Kieft-28 juli 2010-9

Voor de eerste cupcakes heb ik mij laten inspireren door mijn theepot. Ik zat naar mijn theepot in de vorm van een cupcake te kijken en dacht dat het wel leuk was om hiervoor bijpassende...

Walnoot bonbons

door Laura Kieft-25 juli 2010-4

Wanneer ik bij de plaatselijke notenzaak ben wil ik het liefst elke keer walnoot bonbons meenemen. Helaas voor mij hebben ze ze niet altijd en kom ik er nou ook weer niet wekelijks. Nu kwam...

Brownies uit een pakje

door Laura Kieft-19 juli 2010-5

Even een keertje lekker makkelijk. Geen recepten gevolgd maar gewoon heel simpel in de supermarkt een mix voor brownies gekocht. Het enige dat ik hoefde te doen op mijn luie zondagmiddag was water en boter...

Macarons!

door Laura Kieft-05 juli 2010-28

Nadat ik aan verschillende mensen had verteld dat ik macarons ging maken keken verschillende mensen mij glazig aan. Dus ik begin maar gelijk met een uitleg over het typische Franse koekje: Een macaron bestaat uit...

Bijna beroemd ;)

door Laura Kieft-03 juli 2010-3

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview over jongeren met een bijbaantje. Natuurlijk wilde ik dat! Het interview staat in het laatste exemplaar van ist in Christ....

Hartige muffins

door Laura Kieft-26 juni 2010-32

Ik was al tijden op zoek naar een lekker recept voor hartige muffins, maar nooit vond ik een écht lekker recept. Niet lang geleden kwam ik dit recept tegen en ben ik gaan bakken. Nou,...

Bloemetjes en nog meer voetbal

door Laura Kieft-18 juni 2010-2

Mijn zusje en haar beste vriendin hadden vandaag het idee om cakejes te maken. Morgen gaan we met een groep naar de tweede wedstrijd van Nederland kijken dus er was al gauw besloten dat het...

Hup Holland Hup!!

door Laura Kieft-14 juni 2010-1

Cupcakes voor het WK. Deze cupcakes waren voor mijn overbuurvrouw, zij moet moet vandaag werken tijdens de eerste wedstrijd van Nederland. Dus voor op het werk lekkere WK cupcakes! De voetballen waren niet zo heel...

Aardbeien

door Laura Kieft-13 juni 2010-1

Aardbeien voor mijn collega die ons ging verlaten. Na 3,5 jaar collega’s te zijn geweest gaat ze beginnen met een andere baan. Als afscheidscadeautje een paar leuke cupcakes in een theedoos verpakt. Twee cupcakes als...

Afzwemmen

door Laura Kieft-12 juni 2010-1

Voor mijn vader die mocht afzwemmen afgelopen vrijdag! Hij ging voor zijn A diploma, twee anderen gingen voor hun C. Na afloop kregen ze van mij een cupcake als kleinigheidje. Ze waren goed in de...

Zomerse cupcakes

door Laura Kieft-04 juni 2010-2

16 Cupcakes met vrolijke kleurtjes en bloemetjes. Kan dat? Dat was wat mijn nichtje mij vroeg om zo haar moeder en tante te verassen voor hun gezamenlijke verjaardag, een tweeling dus. Tuurlijk kan dat, en...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan