Nieuwe receptprintable: frambozen roomijs

Gepost: 24 juli 2020 Laatst bewerkt: 3 januari 2024
Nieuwe receptprintable: frambozen roomijs

Inmiddels ligt Het Kinderbakboek al een maand officieel in de schappen en gaan we de derde(!) druk in, echt niet te geloven. Dat moet gevierd worden toch? Daarom heb ik speciaal voor jullie samen met Bionda een nieuwe zomerse receptprintable voor frambozen roomijs ontwikkeld. Ik heb afgelopen weken namelijk gemerkt dat jullie (net zoals ik) dol zijn op roomijs en dat gaat nu eenmaal ontzettend goed samen met de smaak van frambozen. Ik krijg er alweer spontaan zin in!

Als je Het Kinderbakboek al in huis hebt dan heb je niet alleen toegang tot de openbare printables-pagina, maar ook tot de exclusieve online omgeving waar ruim 18 puzzels, kleurplaten en knip- en plakwerkjes te downloaden zijn. Zo kun je allerlei leuke dingen doen tijdens de wachtmomenten die bij het bakken horen. Wat dacht je van een zelfgemaakte vlaggenlijn voor op je taart, een spelletje bak-memory of zoek de verschillen? Leuk voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen (al zeg ik het zelf).

TIP: Ga je de printables vaker gebruiken? Print ze dan uit en lamineer ze, zo kun je erop knoeien en ze keer op keer gebruiken.

HET KINDERBAKBOEK

Het Kinderbakboek is een vrolijk bakboek met 30 heerlijke en makkelijke geïllustreerde stap-voor-stap recepten voor kinderen. Het boek is geschikt vanaf ongeveer 4 jaar en voorzien van vele baktips, waarmee ik je de fijne kneepjes van het bakken leer. Denk bijvoorbeeld aan de ongeschreven bakregels, op welke manieren je je baksels kunt versieren of bewaren, hoe je recepten aanpast en uitleg over ingrediënten. Het boek is uitgevoerd met een spiraalband waardoor het goed open blijft liggen. Helemaal kidsproof! Het Kinderbakboek kun je via deze link aanschaffen.

Twijfel jij over de aanschaf van Het Kinderbakboek omdat je niet goed weet wat je kunt verwachten? Op Instagram TV heb ik een uitgebreide video geplaatst waarin ik je een inkijkje in het boek geef en hoe het tot stand gekomen is.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd wie Het Kinderbakboek al in huis heeft en of jullie al aan het bakken, kleuren en puzzelen zijn geslagen! Deel daar vooral een foto van op Instagram of Facebook, dat vind ik onwijs leuk om terug te zien.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *