Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Droog of plakkerig deeg werkbaar maken

Laura Kieftdoor Laura Kieft
29 maart 2015
in basiskennis, cake en taart, Handige Baktips, koekjes, soort gebak, tips en trucs
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

droog of plakkerig deeg

Het gebeurt wel eens dat jouw deeg voor koekjes of bijvoorbeeld een appeltaart net even iets anders wordt dan je wilt. Dit betekent niet meteen dat het recept niet klopt, een te droog of te plakkerig deeg kan verschillende oorzaken hebben. Er zijn verschillende soorten bloem en boter, of misschien was jouw ei wel net iets groter of kleiner. Genoeg oorzaken waardoor jouw deeg net even anders wordt dan in het recept beschreven staat.

Niet erg, want het is gelukkig niet moeilijk om droog of plakkerig deeg weer werkbaar te maken.

Deeg is te droog

Mix je het deeg met een mixer en is het nog hartstikke korrelig? Probeer dan eens met de hand verder te kneden. Door de warmte van je handen wordt de boter zachter en kneed je het deeg eenvoudig tot een mooie bal.

Blijft het nu ook nog te droog? Voeg dan eens een klein beetje boter toe. Dit gaat het snelst door je handen in te vetten en het deeg door te kneden. Zo is het direct gelijkmatig verdeeld.

Soms kun je ook een eetlepel melk toevoegen, doe dit alleen als het recept al melk bevat.

Deeg is te plakkerig

Blijft jouw deeg overal aan plakken en is het onwerkbaar? Voeg dan een beetje bloem toe. Zet de mixer aan en voeg steeds een eetlepel bloem toe tot het deeg niet meer plakkerig is.

Gebruik je in jouw recept zelfrijzend bakmeel? Dan voeg je daar een beetje meer van toe.

Vorige post

Volgende post

Pavlova met mascarpone en rood fruit
Een dagje in: Culinair Leeuwarden

Related Posts

Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft
07 april 2021
1

Zoals...

Appelvlaai

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft
15 februari 2021
2

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari....

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft
15 januari 2021
32

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 32

  1. Petra says:
    6 jaar geleden

    Wat een heerlijk bruikbare tips. Dank je wel!

    Beantwoorden
  2. Annelies says:
    5 jaar geleden

    Bedankt hier had ik wat aan

    Beantwoorden
  3. Sanne says:
    4 jaar geleden

    Wauw je bent mijn held van de avond! Het had niet veel gescheeld of de gevulde speculaas had in de kliko gelegen.
    Mijn deeg bleef maar brokkelen heb je tip gebruikt van het boter toevoegen door je handen in te vetten.
    Echt onwijs bedankt!

    Beantwoorden
  4. Daniella says:
    4 jaar geleden

    Nou …een zondag middag appeltaart bakken met mijn zoonlief is een groot fiasco met een hoop frustratie geworden. 400 gram meel + 200 gram suiker + 200 gram boter is op mijn aanrecht een hoop poeder ipv stevig deeg! Ben al een uur aan het kneden en het blijft poeder dus veeg het nu zo de vuilnisbak in en mijn zoon nog steeds geen appeltaart!
    Kan iemand mij vertellen wat ik fout heb gedaan want in mijn logica kloppen die verhoudingen echt niet!!!!

    Beantwoorden
  5. Pingback: oma’s appeltaart (recept) – Sitetitel
  6. Heidy says:
    4 jaar geleden

    Ik heb ook altijd een probleem met deeg rollen. Heb de rondo’s gemaakt en dan moet het koude deeg uitgerold worden. Ik krijg alleen maar brokken deeg terwijl het mooi deeg was toen het pas gemengd was. Ik werk met een met meel bestrooide marmeren plaat, heb een anti plak deegroller waar alles toch aan vast plak ook als ik er meel op doe, ik word daar heel moedeloos van want alleen het deeg verwerken kost mij al een uur en het resultaat is dat de rondo’s uit elkaar vallen, te bros.
    Ik durf bijna niet meer aan een baksel te beginnen…….
    Heeft iemand de juiste tips voor mij????

    Beantwoorden
    • Annelies says:
      1 jaar geleden

      Weet je wat ik doe? Ik rol het deeg altijd uit tussen twee vellen bakpapier. Zo blijft je deegroller ook schoon, want het deeg plakt aan het bakpapier. En daar haal je het zo weer van af. Werkt perfect voor mij!

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        1 jaar geleden

        Dat is inderdaad ook heel slim en een goede tip!

        Beantwoorden
    • Jan Reinders says:
      1 jaar geleden

      Hoi,
      Heel erg herkenbaar. Het deeg is brokkelig, maar blijft ook nog eens plakken aan de roller. Bij droog iets nat of boter erbij is de tip en bij plakkerig meer bloem. Maar ik heb het dus allebei tegelijk Wat nu? En het gekke is dat ik dat heb met verschillende recepten op verschillende sites..

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        1 jaar geleden

        Het ligt er heel erg aan om wat voor soort deeg of recept het gaat, ik kan je vooral helpen wanneer het misgaat met mijn recepten. Soms kun je de basis van een recept ook ‘verpesten’ door er teveel aan toe te voegen. Ik ben wel benieuwd hoe je droog en plakkerig deeg tegelijk hebt?

        Beantwoorden
  7. Elo paatdenfan???? says:
    4 jaar geleden

    Wat is dit een handige site! Ik heb de tips gebruikt voor kerstcakes! Heel erg bedankt!(nog even een ander vraagje: hoe oud ben jij? En hoe oud is deze site? Alvast bedankt!)

    XxxElo paardenfan (10 jaar)!?

    Beantwoorden
  8. Pingback: Appeltaart | Recepten
  9. Dalila says:
    3 jaar geleden

    Ik heb wat koud water te gevoegd et dat was prima net als voor een ‘pâte sablėe’

    Beantwoorden
  10. Christa says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura, heb je ook weleens gehad dat na het bakken van een biscuittaart de bovenlant weer plakkerig wordt na het afkoelen? Moet het dan toch langer in de oven?

    Beantwoorden
  11. Jan arie says:
    3 jaar geleden

    Als je geen zelfrijzend bakmeel hebt,kun je ook gewone bloem nemen en bakpoeder toevoegen,verhouding:100gr bloem 3gr bakpoeder 200/6 300/9 400/12. 500/15 600/18 etc…

    Beantwoorden
  12. Pingback: Oma's Appeltaart - Laura's Bakery
  13. Fientje says:
    1 jaar geleden

    Hey Laura. Mijn koekjesdeeg is veeeeels te vettig. Had een recept met 100ml olie en 75ml gesmolten boter. Daarnaast bloem toevoegen tot het een mooi soepel deeg is. Maar hoe meer bloem ik toevoeg hoe meer boter er vrijkomt en tussen mijn handen sijpelt. Hoe dien ik dit op te lossen? Het deeg is super vettig en de boter loopt er echt uit. Ik joop op bruikbare tips (buiten die bloem want dat helpt echt niets).
    Een hopeloze koekjesbakster 😥

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Hi Fientje, als ik je bericht goed lees heb je geen recept van mij gebruikt. In dat geval kun je beter bij de maker van dat recept aankloppen 🙂 een koekjesrecept met olie vind ik überhaupt al wel bijzonder.. het deeg laten rusten/koelen moet ook helpen.

      Beantwoorden
  14. Janny says:
    12 maanden geleden

    Ik had ook een koekjesrecept met zonnebloemolie en helemaal geen boter!
    Mijn deeg wilde ook niet zo worden als ik wilde,wat olie erbij hielp niet!
    Maar ik kan toch niet nog meer olie erbij doen?
    Dan worden het oliekoekjes ,de bedoeling was walnoten koekjes!
    Kan ik alsnog mijn handen invetten met boter?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Welk recept heb je gebruikt? Als het niet één van mijn recepten was vind ik het lastig om te helpen bij deze vraag.

      Beantwoorden
    • Evy says:
      2 maanden geleden

      Hey Laura
      Ik had olie bollen beslag gemaakt maar dat was precies lijm geworden het bleef ook in 1 geheel aan de mixer hangen en als ik bolletjes wou scheppen met de ijschep ging dit niet was net lijm hoe zou dit komen denk je

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        2 maanden geleden

        Lastig te zeggen op afstand, had je mijn recept gebruikt?

        Beantwoorden
        • Evy Geudens says:
          2 maanden geleden

          Ik heb bloem water gist zout en suiker gebruikt
          Hoeveelheid bloem en water hetzelfde 4% gist 2%zout en 5 % suiker op 100 gram bloem

          Beantwoorden
  15. Janny Poederbach says:
    12 maanden geleden

    Helaas weet ik dat niet meer!Ik heb wel je raad opgevolgd om je handen vet te maken niet met olie maar met boter!
    Het is in zoverre gelukt dat ik er koekjes van kon maken en ze smaken goed!
    Het zijn walnootkoekjes,misschien kun jij achterhalen van wie dit recept is!
    Ik moest ze wel fijnmalen!
    In ieder geval bedankt voor je antwoord!
    Janny

    Beantwoorden
  16. Maarten says:
    2 maanden geleden

    Haha, “voeg dan een bloem toe”. Tulpen? Rozen? #typfoutje.
    Evengoed, dank voor de tip!
    Nu verder met “Oma’s appeltaart”.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      We hebben het woord ‘beetje’ ingevoegd, dank voor je scherpe oog 😉

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=AW1yap9uLEcAX9hrtTC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ecf62d3619eb4d232c9d2b79e5e4b831&oe=6099C62F' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>
  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RMpGpUXi3QcAX9wNgrf&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=b75e0c405110a794f2af1a50b3ea8e03&oe=609AE2CE' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Frambozen-citroen ijstaart

Wit brood

Bakken met roomboter of margarine?

Quiche met broccoli en tomaat

Volgende Post
Een dagje in: Culinair Leeuwarden

Een dagje in: Culinair Leeuwarden

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Filodeeg inspiratie

12 april 2021

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Sinterklaas cupcakes

door Laura Kieft-05 december 2010-15

Bij Sinterklaas in de keuken draaiden de ovens op volle toeren, Overal stonden pieten in grote beslagkommen te roeren. Dit keer geen deeg voor pepernoten, Er werden baking cups met speculaasbeslag volgegoten.   In het...

Eenvoudig met bloemen

door Laura Kieft-22 november 2010-4

En ik maar denken dat ik bijna geen tijd meer zou hebben wanneer ik eenmaal stage zou lopen… Dat is dus iets anders gelopen dan gedacht want ondertussen sta ik bijna elk weekend te bakken....

Whoopie pies

door Laura Kieft-07 november 2010-19

Het zijn geen koekjes… Het zijn ook geen cakejes… Het zijn Whoopie Pies!!!  Whoopie pies worden gekenmerkt door hun ronde vormen en een lekkere romige laag er tussen. Deze stonden al een tijdje op mijn...

Geruite dode vis?

door Laura Kieft-01 november 2010-2

Een taart met ruitjes hebben jullie van mij al eens eerder gezien. Maar in combinatie met een dode vis (van fondant, dat dan weer wel) waarschijnlijk nog niet. Deze taart heb ik voor een collega...

Halloween chocolaatjes

door Laura Kieft-30 oktober 2010-5

Afgelopen week kreeg ik mijn bestelling binnen met allemaal leuke taartspulletjes. Omdat het bijna halloween is kreeg ik er van deleukstetaartenshop.nl chocolade doodshoofd mallen bij. Ik heb nog nooit eerder met chocoladevormpjes gewerkt, het was...

Bedankjes

door Laura Kieft-26 oktober 2010-5

Laatst kwam mijn nichtje met de vraag of ik misschien wat cupcakes wilde maken om als bedankje te kunnen geven. Natuurlijk wil ik dat doen! Voor school was zij bezig met een onderzoek, de proefpersonen kregen als...

Bedankt

door Laura Kieft-20 oktober 2010-2

Op mijn stage weten ze inmiddels ook dat ik taarten bak, deze mocht ik maken voor een collega die bij ons weg ging. De taart moest helemaal in de stijl van het bedrijf. Bovenop dus...

Taart en Trends

door Laura Kieft-10 oktober 2010-7

Gisteren was het dan zover; de Taart en Trends beurs in Hilversum. Vorig jaar rond deze tijd had ik nog nooit gehoord van het fenomeen ‘taartdecoratie’ en nu ben ik naar de beurs geweest en...

Verjaardag lekkers

door Laura Kieft-20 september 2010-4

Afgelopen zaterdag ben ik 20 jaar geworden! Reden voor taart natuurlijk 🙂 Heerlijk om weer eens een taart te maken. Ik loop nu stage waardoor er niet meer zoveel tijd als er eerst was om...

Toblerone cupcakes

door Laura Kieft-18 september 2010-10

Met deze overheerlijke cupcakes ga ik meedoen aan een wedstrijd: de “Holland’s Cupcake Challenge“. Ik kwam via via op deze site terecht en besloot mee te doen aan de wedstrijd. Elke maand geeft Loyoya een...

Fruitklontjes

door Laura Kieft-05 september 2010-3

Een ijsklontje met fruit; oftewel een fruitklontje. Lekker makkelijk om te maken en het staat ook nog eens hartstikke leuk om zo je drankjes te serveren: fruit in een ijsklont. Het idee kende ik wel, op...

Theepot cupcakes en een ijsje

door Laura Kieft-28 juli 2010-9

Voor de eerste cupcakes heb ik mij laten inspireren door mijn theepot. Ik zat naar mijn theepot in de vorm van een cupcake te kijken en dacht dat het wel leuk was om hiervoor bijpassende...

Walnoot bonbons

door Laura Kieft-25 juli 2010-4

Wanneer ik bij de plaatselijke notenzaak ben wil ik het liefst elke keer walnoot bonbons meenemen. Helaas voor mij hebben ze ze niet altijd en kom ik er nou ook weer niet wekelijks. Nu kwam...

Brownies uit een pakje

door Laura Kieft-19 juli 2010-5

Even een keertje lekker makkelijk. Geen recepten gevolgd maar gewoon heel simpel in de supermarkt een mix voor brownies gekocht. Het enige dat ik hoefde te doen op mijn luie zondagmiddag was water en boter...

Macarons!

door Laura Kieft-05 juli 2010-28

Nadat ik aan verschillende mensen had verteld dat ik macarons ging maken keken verschillende mensen mij glazig aan. Dus ik begin maar gelijk met een uitleg over het typische Franse koekje: Een macaron bestaat uit...

Bijna beroemd ;)

door Laura Kieft-03 juli 2010-3

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview over jongeren met een bijbaantje. Natuurlijk wilde ik dat! Het interview staat in het laatste exemplaar van ist in Christ....

Hartige muffins

door Laura Kieft-26 juni 2010-32

Ik was al tijden op zoek naar een lekker recept voor hartige muffins, maar nooit vond ik een écht lekker recept. Niet lang geleden kwam ik dit recept tegen en ben ik gaan bakken. Nou,...

Bloemetjes en nog meer voetbal

door Laura Kieft-18 juni 2010-2

Mijn zusje en haar beste vriendin hadden vandaag het idee om cakejes te maken. Morgen gaan we met een groep naar de tweede wedstrijd van Nederland kijken dus er was al gauw besloten dat het...

Hup Holland Hup!!

door Laura Kieft-14 juni 2010-1

Cupcakes voor het WK. Deze cupcakes waren voor mijn overbuurvrouw, zij moet moet vandaag werken tijdens de eerste wedstrijd van Nederland. Dus voor op het werk lekkere WK cupcakes! De voetballen waren niet zo heel...

Aardbeien

door Laura Kieft-13 juni 2010-1

Aardbeien voor mijn collega die ons ging verlaten. Na 3,5 jaar collega’s te zijn geweest gaat ze beginnen met een andere baan. Als afscheidscadeautje een paar leuke cupcakes in een theedoos verpakt. Twee cupcakes als...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan