Behind the scenes – mei 2014

Gepost: 31 mei 2014 Laatst bewerkt: 2 juli 2023
0

BTS mei 1

Mei staat bij ons in het teken van verjaardagen. De familie ziet elkaar elk weekend en dat begint bij ons thuis met de verjaardag van mijn vader. Ik had het zo druk dat ik geen tijd zag om uitgebreid te bakken. Mijn moeder zei toen dat zij het wel eens leuk vond om voor de lekkernijen te zorgen. Dat werd een heerlijke vanillecake met slagroom en aardbeien!

BTS mei 2

Later die week kreeg ik op het werk een whatsapp berichtje van mijn moeder dat er in de gang een groot pakket op mij stond te wachten. Balen dat ik nog de hele middag moest werken, ik wilde naar huis om het uit te pakken! Na werktijd sprong ik snel op mijn fiets en reed snel naar huis. Daar stond deze prachtige Magimix Patissier op mij te wachten! Ik heb inmiddels al allerlei verschillende dingen geprobeerd met de machine en ik ben heel tevreden! Ik wil nog een paar dingen testen en dan zien jullie binnenkort een review van deze machine op het blog verschijnen.

BTS mei 3

Met Marina van Marina’s Bakery ging ik gezellig een dagje Haarlem in. Als echte Haarlemse weet ik zo’n beetje alle zoete zaakjes wel te vinden dus die heb ik Marina laten zien. We hadden prachtig weer en het was een hele gezellige dag. Binnenkort lees je meer over de leukste zoete adresjes in Haarlem. De dessert bar mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Een heel leuk tentje waar toetjes centraal staan, als zoetekauw mag je dit tijdens een bezoekje aan Haarlem niet overslaan!

BTS mei 4

Ik kreeg deze maand ook weer genoeg zoet lekkers opgestuurd. Deze chocolaatjes van BbyB bijvoorbeeld, je hebt er al meer over kunnen lezen in het artikel met zoet nieuws. Voordat ik er over schrijf moeten ze natuurlijk getest worden, wat een vervelende taak is dat toch ;). Later heb ik mijn ouders de chocolaatjes ook nog blind laten proeven. Ik had ze eerder wel al verteld wat van soort smaken in de box zaten maar ik zei niet welke ik ze liet proeven. Erg leuk om hun reacties te zien. De chocolaatjes vielen hier bij iedereen in ieder geval erg goed in de smaak!

BTS mei 5

Het concept van de Food we Love Box kende ik al langer, maar ik had nog niet eerder een box besteld. Toen ik hoorde dat de box in de maand mei door Hidde de Brabander samengesteld was en ook nog eens helemaal zoet zou zijn, moest ik natuurlijk wel zo’n box bestellen. Wat een superleuke verrassing is dat zeg!  De box is gevuld met allemaal heerlijke ingrediënten van goede kwaliteit. Het zijn producten die je niet zomaar overal koopt (van deze kwaliteit), erg leuk dat je dit zo allemaal eens kunt proberen. Er zaten ook receptenkaarten bij, daar ga ik binnenkort lekker mee aan de slag!

BTS mei 6

Waar mei begon met de verjaardag van mijn vader, eindigde deze met mijn moeders verjaardag. Nu had ik gelukkig wel tijd om te bakken en dat deed ik dus ook. Ik ging voor appeltaart volgens recept van mijn oma en MonChou taart met een twist! Deze laatste viel ook ontzettend goed in de smaak, zo goed dat twee van mijn tantes een tweede stukje opsmikkelden! Eerlijk gezegd kan ik ze daar ook geen ongelijk in geven 🙂

Mei zit er weer op en ik heb ontzettend veel zin in de maand juni! Ik heb namelijk 2 weken vrij van mijn werk :D. Helaas geen vakantie met een reis naar de zon voor mij dit jaar, maar ik heb wel al allemaal leuke dingen gepland staan! Wat allemaal, dat zul je volgende maand allemaal in de behind the scenes voorbij zien komen. Kun je niet zo lang wachten? Volg mij dan via @laurasbakery op instagram. Daar deel ik regelmatig foto’s van achter de schermen!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

3 reacties

 1. Trudy schreef:

  Wat een mooi apparaat, super! En de Dessert Bar, nog niet van gehoord.
  (en verder…heb even hartelijk gelachen)

 2. Marita schreef:

  Ziet er weer erg leuk uit allemaal!

 3. Donla schreef:

  Geniet elke keer weer van je berichtjes, ga zo door, ook in 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *