Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Advent 21: Sneeuwvlokken kerstboom

Laura Kieftdoor Laura Kieft
21 december 2012
in Cupcakes, Feestdagen, Handige Baktips, How To, Kerst, Taarten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Dit is het eerste taartje in de advent. Met recht een taartJE, de doorsnede is namelijk zo’n 7 cm. Ideaal voor één persoon dus. Gedecoreerd met een mooie kerstboom gemaakt van sneeuwvlokken is dit een chique taartje om met Kerst op tafel te zetten. Of dit nu ’s avonds na het kerstdiner is of voor ’s middags bij een kopje koffie; je gasten zullen er weg van zijn!

Recept afdrukken

Sneeuwvlokken kerstboom

Het eerste taartje van deze advent: sneeuwvlokken kerstboom. Met dit kleine taartje laat je jouw familie zonder twijfel versteld staan.

Ingrediënten

  • Witte fondant
  • Rode fondant
  • Tylose
  • Sneeuwvlok plungers 3 maten
  • Uitstekker voor kleine sterretjes
  • Gouden mini parels
  • Eetbare lijm
  • Glitters (bijvoorbeeld Squires Kitchen Sparkledust)
  • Gouden kleurpoeder (bijvoorbeeld solar gold van Edable Art)
  • Mini taartjes (kun je ook uitsteken uit een cake)
  • Sateprikker van ongeveer 10 centimeter

Instructies

  • Om het taartje te versieren heb ik uitstekers gebruikt om hulstblaadjes mee te maken en gouden parels voor de besjes. Voordat je met je witte fondant aan de slag kunt moet je dit verstevigen met tylose. Dit zorgt ervoor dat het fondant goed hard wordt en niet vervormt doordat het in elkaar zakt. Als je een balletje fondant ter grootte van een ei neemt voeg je hier een mespuntje tylose aan toe. Goed doorkneden, in plastic folie wikkelen en minimaal een uur laten rusten.

Voor één taartje met sneeuwvlokkenboom heb je bovenstaande materialen nodig:

  • 1 mini taartje bekleed met rode fondant
  • 6 sneeuwvlokken (drie maten, van elke maat twee)
  • 6 kleine rondjes met verschillende diktes (2x 6mm, 2x 4mm en 2x 2mm)
  • klein kegeltje
  • klein sterretje
  • sateprikker
  • De witte onderdelen bewerk je met de glitterpoeder. Het sterretje kleur je goud. Zorg dat je in elk onderdeel vast een gaatje maakt met de sateprikker. Maak het gaatje groot genoeg zodat je ze er later zonder moeite makkelijk op de sateprikker kunt bevestigen. Als je de gaatjes nu niet maakt (of te klein) zullen je sneeuwvlokken breken als je de boom in elkaar wilt zetten. Laat de onderdelen zo even een paar uurtjes drogen aan de lucht.
  • Wanneer al je onderdelen droog zijn kun je de kerstboom in elkaar zetten. Je werkt van groot naar klein, dat geldt voor de sneeuwvlokken maar ook de rondjes. Die gebruik je om afstand tussen de vlokken te creëren. Begin met het grootste rondje, smeer hier wat eetbare lijm op en plak de grootste sneeuwvlok vast. Hier bovenop komt dan weer een rondje gevolg door een sneeuwvlok. Stapel je sneeuwvlokken dakpansgewijs op elkaar.
  • Ga zo door tot je alle rondjes en sneeuwvlokken hebt gebruikt. Sluit af met het kleine kegeltje en zet hier het sterretje bovenop. Nu kun je de boom gaan decoreren met de kleine gouden suikerparels. Breng wat lijm aan op de ‘takken’ met een sateprikker (een kwastje geeft te veel lijm af) en leg de parels hier op. Het werkt prettig om dit met een pincet te doen. Als laatst kun je het taartje nog decoreren met witte hulstblaadjes en gouden besjes.
  • Zo eenvoudig is het dus om deze taartjes te maken. Klaar voor alle oh’s en ah’s van de visite?

Vorige post

Volgende post

Advent 20: Rudolph the rednosed cookie!
Advent 22: Oreo kerstbal pops

Related Posts

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Appelvlaai

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft
15 februari 2021
0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft
12 februari 2021
4

De...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 22

  1. Carola says:
    8 jaar geleden

    Wat zijn ze leuk, deze minitaartjes!

    Beantwoorden
  2. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Heel mooi weer Laura. Je uitleg is ook elke keer weer fantastisch. Groetjes Annemarie29 DLT

    Beantwoorden
  3. Sabien says:
    8 jaar geleden

    Oh! Ah! 😉 Deze taartje zijn mijn favoriet tot nu toe! Heel mooi Laura! De boompjes ga ik ook zeker maken, alleen de plungers nog even aanschaffen 🙂 xoxo

    Beantwoorden
  4. Uit Paulines keuken says:
    8 jaar geleden

    Ohh wat zijn ze mooi zeg 😉

    Beantwoorden
  5. Joke says:
    8 jaar geleden

    Jaaaaaaaaaaa deze waren echt een toppertje, maar om nou te zeggen wat tot nu toe het mooiste/lekkerste is….. Ik weet natuurlijk wat er nog zo’n beetje gaat komen ;-). Mooi gemaakt hoor lieverd.

    liefs, mam ♥

    Beantwoorden
  6. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Erg leuk lau! xx11

    Beantwoorden
  7. Ons gezin en de Stichting says:
    8 jaar geleden

    Wat ontzettend leuk en jij kent vast ook wel de serie die nu uitkomt van deagostini taarten decoren, daar staat ook iets met sneeuwsterren in .

    Beantwoorden
  8. Maycke says:
    8 jaar geleden

    Wat gaaaaf weer!!! Maar voordat ik 6 van die taartjes in elkaar heb zitten ben ik volgens mij wel 3 dagen verder… 😉

    Beantwoorden
  9. Caroline Brouwer says:
    8 jaar geleden

    Alles wat je gemaakt hebt was super! Wat heb je er een werk van gemaakt. Voor mij hoor jij ook in de top van de 50 Nederlandse Foodblogs van JustEat!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Dankjewel! Wat leuk om te horen 🙂
      Wie weet volgend jaar!

      Beantwoorden
  10. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Eenvoudig te maken??? Alleen als je heel veel geduld hebt vermoed ik. Volgens mij kost de voorbereiding al heel veel tijd. Hoelang ben je hier nu mee bezig geweest? Wat ziet het er ongelooflijk mooi uit. Pronkstukken en zonde om op te eten!!! Als je mee zou doen aan een wedstrijd zou jij de 1e prijs winnen!!!
    Zo duidelijk ook de uitleg, klasse!!!
    Heel lief ook dat je al je keukengeheimen met ons wilt delen!!!
    Xus,
    MrsP

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Haha, bedankt! Het is echt makkelijker dan het lijkt. Op een avondje alles uitgestoken, ’s nachts laten drogen en de volgende ochtend in 2 uurtjes gemaakt ongeveer.

      Beantwoorden
  11. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Ik geniet iedere dag weer van je wat je maakt. Erg leuk en goed uitgelegd. Bedankt

    Beantwoorden
  12. Esther says:
    8 jaar geleden

    Wat super zeg… Ik vind het heel erg leuk om te zien wat je allemaal voor de maand december hebt gemaakt. Knap dat je er tijd voor hebt.. Zeker leuk om te onthouden voor volgend jaar..

    Beantwoorden
  13. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Fantastisch!!

    Beantwoorden
  14. Miranda says:
    7 jaar geleden

    Hoi Laura,

    wat mooi gemaakt, echt super!
    Heb jij misschien een recept van die kleine taartjes?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Hoi Miranda,
      Ik heb gewoon cake gebruikt van ren mix voor deze taartjes. Je kunt elke smaak cake nemen die je lekker vindt.
      Liefs, Laura

      Beantwoorden
  15. Esther says:
    7 jaar geleden

    Ik ga ze zeker een keer maken!
    Hoe krijg je alleen die vorm? Moet je die uit een grote cake snijden?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      De kleine taartjes heb ik inderdaad uit een grote cake gehaald. Gebruik bijvoorbeeld een ronde uitsteker. Ook kun je nog een cupcake gebruiken als basis.

      Beantwoorden
  16. Phyllis Hampton says:
    6 jaar geleden

    how do you attach the star on top of the cone

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      I used the wooden toothpick and some edible glue

      Beantwoorden
  17. Pingback: MONTANDO LA MESA DE DULCES DE NAVIDAD: TRADICIONAL ROJA Y VERDE | LUZ ANGELA

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • DE LAATSTE BAKSTRIJD! Vandaag gaat er een hele bijzondere @debakstrijd van start, want het is de allerlaatste. Ik weet dat een hoop enthousiaste bakstrijders dit jammer zullen vinden, net zoals ikzelf overigens, maar ik heb er goede redenen voor en die lees je allemaal in het nieuwe artikel op het blog.⁠
⁠
Natuurlijk heb ik daarom gekozen voor een extra leuk thema waarbinnen iedereen mee kan doen: Pasen! Gezien het Feestdagen Bakboek later dit jaar uitkomt, leek het me extra leuk om de laatste Bakstrijd in het teken van een feestdag te laten staan. Dus bak je mooiste of lekkerste paascreatie en doe gezellig mee! Op het blog lees je er álles over, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#debakstrijd #pasen #hetfeestdagenbakboek #bakken #sloffentaart #paasei
  • Sommigen van jullie hebben afgelopen week kunnen genieten van een weekje voorjaarsvakantie (met prachtig weer). Hoe dan ook moet iedereen morgen weer aan de bak en daarbij is een verantwoorde snack altijd welkom. Wat dacht je van deze citroen-havermout balletjes? Een fris tussendoortje bij lekkere trek.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekfunctie op de website, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tussendoortje #verantwoordesnack #havermout⁠
  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=60c38e2eb2378d0c5352b6613ec0a756&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com&oh=f70585178b54f2308760bf4fd339e3b7&oe=60640F24' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Advent 22: Oreo kerstbal pops

Advent 22: Oreo kerstbal pops

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021

Speculoos cake

27 februari 2021
Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-1

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-5

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-10

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan