Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Appel-kaneel cupcakes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
18 oktober 2014
in Cupcakes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

appel-kaneel cupcakes 1a

De herfst heeft nu toch wel echt zijn intrede gedaan en ik merk dat het soort gebakjes dat ik maak veranderd qua smaak. Geen frisse en fruitige baksels meer, die hoorden bij de zomer. We gaan nu voor herfstige ingrediënten. Kaneel bijvoorbeeld, één van mijn favoriete smaken die echt bij de herfst (en winter) hoort. Kaneel combineer ik vooral graag met appel om er toch net die wat frissere smaak aan te geven. Zoals in deze appel-kaneel cupcakes bijvoorbeeld. Een mooi voorbeeld van een lekker herfstig recept!

appel-kaneel cupcakes 2a

Recept afdrukken

Appel-kaneel cupcakes

Een heerlijk herfst recept voor appel-kaneel cupcakes met een verrukkelijke toef kaneelcrème of vanillecrème. Uit dit eenvoudige recept haal je 12 cupcakes.
Porties: 12 cupcakes

Ingrediënten

  • 180 gram ongezouten roomboter
  • 135 gram suiker
  • 8 gram vanillesuiker
  • snuf zout
  • 4 eieren
  • 3 tl kaneelpoeder (voor de cupcakes)
  • 180 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 appel
  • 3 el grove kaneelsuiker
  • 1 portie vanille botercrème
  • 3 tl kaneelpoeder (voor de botercrème)

Instructies

  • In een kom mix je de boter, suiker, vanillesuiker en zout tot een romig mengsel. Voeg de eieren toe en mix tot deze goed zijn opgenomen.
  • Meng in een andere kom het kaneel door het zelfrijzend bakmeel heen, voeg dit beetje bij beetje toe aan het andere mengsel terwijl je blijft mixen.
  • Schil de appel en snij in kleine blokjes, spatel deze samen met de grove kaneelsuiker door het beslag heen.
  • Bak de cupcakes in 20 minuten op 175 °C (boven- en onderwarmte) gaar en goudbruin.
  • Terwijl de cupcakes in de oven staan kun je beginnen met het maken van de botercrème. Maak deze volgens recept maar vergeet niet de kaneelpoeder toe te voegen voor een heerlijke kaneelcrème.
  • Met een gekartelde spuitmond spuit je mooie toeven op de cupcakes. Strooi ter decoratie nog wat grove kaneelsuiker over de toeven.
Bewaren

Wanneer je cupcakes met toeven maakt spuit je die toeven er vaak al van tevoren op. Zelf doe ik dit maximaal 1 dag voordat ze gegeten worden. Zet de cupcakes in een taartdoos en bewaar deze op een koele plek (maar niet in de koelkast).

appel-kaneel cupcakes 3a

Smullen maar! Wat trouwens ook heel lekker is, is een vanillecrème. Laat dan het kaneelpoeder achterwege voor de toeven.

Vorige post

Volgende post

Zelf Royal Icing oogjes maken
Spinnenweb koekjes

Related Posts

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft
09 april 2021
4

Het...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft
05 april 2021
3

Ben...

Bananenbrood lemon meringue gebakje

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft
03 april 2021
0

Had...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 33

  1. Malou says:
    6 jaar geleden

    Oh wat zien ze er weer prachtig uit! Lijken mij echt heerlijk!

    Beantwoorden
  2. Michelle says:
    6 jaar geleden

    Ze zien er in ieder geval heel erg lekker uit!

    Beantwoorden
  3. Marja says:
    6 jaar geleden

    Oh wat zien ze er weer lekker uit! En die grove kaneelsuiker….kun je die gewoon zo kopen?Ik heb het nog nooit gezien of van gehoord. Of heb je het zelf gemaakt? En als dat het geval is…..mag ik dan het recept asljeblieft?
    Bij voorbaat hartelijk dank voor het beantwoorden!
    Een heel fijn weekend, Laura en tot de volgende keer!
    Liefs, Marja. 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Grove kaneelsuiker kun je kopen. het ligt niet meer standaard bij alle supermarkten, maar ik geloof dat Jumbo het verkoopt!

      Beantwoorden
      • Nicoline says:
        6 jaar geleden

        Bij de G&W winkels of de Tuinen verkopen ze dit ook. (Gisteren nog ;))

        Beantwoorden
  4. MySimplySpecial says:
    6 jaar geleden

    Nu heb ik zin om meteen de keuken in te duiken!

    Beantwoorden
  5. Uit de pan van San says:
    6 jaar geleden

    Hmmmm krijg hier spontaan trek in! De ‘to bake’ lijst wordt zo steeds langer 😉

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      sorry 😉 😛

      Beantwoorden
  6. Anoeska says:
    6 jaar geleden

    Oh yum deze zien er verrukkelijk uit! Zeker met de herfst lijkt me dit heerlijk.

    Beantwoorden
  7. Prisca says:
    6 jaar geleden

    Ziet er goed uit! Hoelang van tevoren kan je de botercrème erop spuiten?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Dat kan best al even van tevoren hoor. max een dag. en bewaar de cupcakes dan afgesloten op een koele plek (maar niet in de koelkast!).

      Beantwoorden
  8. Nicoline says:
    6 jaar geleden

    Heerlijk recept! Meteen de eerste keer gelukt als op de foto! Duidelijk en goed beschreven dus! 🙂

    Beantwoorden
  9. Lianne says:
    6 jaar geleden

    Ze smaakte heerlijk en super goed gelukt 🙂

    Beantwoorden
  10. Marja says:
    6 jaar geleden

    Vandaag gemaakt, wilde iets met mijn restjes doen. 1 appel over en wat slagroom en monchou. Kaneelstokjes zelf gemaakt, half om half kaneelpijpen met kristalsuiker. Smaak is prima! De topping heb ik gemaakt van slagroom met suiker en monchou…smullen!

    Beantwoorden
  11. Nancy Poppe says:
    5 jaar geleden

    Dag Laura; heerlijke site heb je!
    Je zegt dat de cupcakes best niet in de koelkast bewaard worden; mag ik je vragen waarom? Aangezien er botercrème op zit, zou ik daar toch wat huiverig mee zijn.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Cupcakes drogen uit in de koelkast, een botercrème kun je best buiten de koelkast bewaren. Wel handig om ze op een wat koelere plek te zetten.

      Beantwoorden
  12. Lea Wolf says:
    5 jaar geleden

    Even een vraagje. Ik heb een hete-luchtoven. Moet het aantal graden dan niet wat lager voor
    cake en cupcakes?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ja, dan zet je de temperatuur 20% lager, dat geldt voor alle recepten op mijn site.

      Beantwoorden
  13. Bakkie says:
    5 jaar geleden

    Dit is veel te veel voor maar 12 cupcakes, je kan er veel meer mee maken

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Misschien heb je een vorm voor kleinere cupcakes? Ik haalde er precies 12 uit.

      Beantwoorden
  14. Karin says:
    5 jaar geleden

    Wauw super recept video or in de herfst en winter. Ik weet niet wat ik heb gedaan maar ik heb er 49! Uit kunnen halen !

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Heb je misschien een mini muffinvorm gebruikt?

      Beantwoorden
  15. Charlie says:
    4 jaar geleden

    Hey! Als beginneling heb ik dit recept gemaakt!

    Ik had geen grove kaneelsuiker want ik zit in het buitenland, dus heb gewone kaneelsuiker gebruikt. Ik had ook geen zelfrijzend bakmiddel want dat bestaat hier niet, dus ik heb zo’n 12 gram bakpoeder bij de gewone bloem gedaan. Verder heb ik exact het recept aangehouden.

    Er staat “mix” de boter, suiker, vanillesuiker en zout tot een romig mengsel. Nou denk ik bij mix altijd aan een staafmixer of een gewone handmixer, hoe heten die dingen eigenlijk, waarmee je zeg maar pannekoekenbeslag maakt – maar dat gaat natuurlijk voor geen meter, dus ik heb het beetje oliebollenstijl met mijn handen zitten “mixen”. Vervolgens voegde ik de eieren toe en toen ben ik wel met een staafmixer aan de gang gegaan, maar ik durfde het niet teveel op te kloppen, en er bleven altijd wel wat brokjes over. Verder recept zonder problemen gevolgd.

    Nu smaken ze nogal wat “melig”, als je begrijpt wat ik bedoel. Wat heb ik dan fout gedaan?

    En hoe vol moet ik die cupcakejes dan inscheppen? Heb ze tot ongeveer de rand gedaan, maar dan rijzen ze er wel wat bovenuit, ze lijken een beetje op platte muffins nu. Geeft opzich niet zo heel erg maar is het beter als ik de volgende keer ze ongeveer driekwart vul? Of had ik dan teveel bakpoeder gebruikt?

    Sorry voor de dommige vragen, maar al die beginnerboeken en beginnerinleidingen enzo, die zijn toch vaak geschreven door mensen die echt niet meer weten wat voor rare vragen er in een échte beginnerskoppie ronddwalen… Nou ga ik graag je boek proberen zodra ik weer in nederland ben! Maar tot dan…. Zou iemand mij willen helpen? Vandaag was de testrit, en volgende maand moet ik ze aan gasten presenteren…..

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Boter en suiker mix je met een handmixer, dan ontstaat er echt een mooi romig mengsel, iets dat niet lukt als je het met je handen doet. Cupcakes vul je verder voor 2/3 en dat ze niet heel bol zijn kan kloppen, want dat hoort zou bij cupcakes. Misschien heb je wat aan mijn andere blog handigebaktips.nl 🙂

      Beantwoorden
  16. Maxime says:
    3 jaar geleden

    Ze zijn echt super lekker! Met de helft van het recept haalde ik er 10 uit 🙂

    Beantwoorden
  17. Eva says:
    2 jaar geleden

    Wat een heerlijke cup cakes, mijn collega’s waren erg blij mee. Zou je deze ook in de giant cupcake variant kunnen maken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Zeker, je kunt dit beslag uiteindelijk voor elke vorm (en maat) gebruiken.

      Beantwoorden
  18. Joke says:
    2 jaar geleden

    Wat een geweldig lekker recept is dit.
    Had ze al een paar keer gemaakt en mijn man vond ze zo lekker, dat hij vroeg ik deze de chocolade en vanille cupcakes ook hier van de site, wilde maken. Kon hij ze op het werk trakteren nog voor zijn verjaardag. Natuurlijk gedaan en er werd hem door collega’s gevraagd in welke winkel hij ze gehaald had? Haha compliment voor jouw recept dus 😉

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Aaah top dit! Mooie combinatie van jouw bakkunsten en mijn recepten 😉

      Beantwoorden
  19. alanna says:
    1 jaar geleden

    Hey laura,
    De boter die je gebruikt is dit altijd ongezouten roomboter of kan het ook bv. met solo pattiserie?
    Grts

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Als ik er niks bij heb vermeld dan is het inderdaad ongezouten roomboter. Ik ken het product dat jij noemt eerlijk gezegd niet, maar als het harde margarine is dan kan je dat ook prima gebruiken.

      Beantwoorden
  20. carolina Jennebauve says:
    5 maanden geleden

    dag Laura,
    wat een lekker uitziend recept! Nu vind ik helaas geen kaneelsuiker, kan ik eventueel en snufje gewone kaneel gebruiken in de plaats of zal dit niet lukken denk je?

    met vriendelijke groeten

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Dat werkt net zo goed!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=TsP5Cb0doDkAX9fwOdC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=79bc6c68226a715888d318b44354d1f6&oe=6096EE4E' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken
  • HANDIGE BAKTIP! Hoe weet je wanneer je cheesecake gaar is? Cheesecakes controleer je door de vorm een klein beetje heen en weer te bewegen. De taart is goed zodra de vulling stevig oogt, maar het midden van de cheesecake nog wel wat wiebelig is. Daarna haal je hem niet uit de oven, cheesecakes laat je afkoelen in de oven met de deur op een kleine kier (bijvoorbeeld met een houten pollepel ertussen).⁠
⁠
Deze confetti cheesecake staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#cheesecake #taart #confetticheesecake #bakken #sprinkles

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Spinnenweb koekjes

Spinnenweb koekjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021

Paasei arretjescake

05 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-4

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-10

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-4

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan