Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Advent 6: Cranberry Witte Chocolade Koekjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
06 december 2013
in Feestdagen, Kerst, Koekjes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

cranberry witte choco koekjes 1a

Voor mij horen cranberries bij Kerst, na vorig jaar muffins gemaakt te hebben besloot ik om dit jaar cranberry witte chocolade koekjes te maken. Deze combinatie had ik al vaker gezien via Pinterest en leek mij erg lekker. Dat was een juiste gok, want waren deze koekjes heerlijk zeg! De cranberries geven een heerlijke frisse smaak aan de koekjes. Heel lekker, ik denk dat ik ze binnenkort gewoon nog eens maak!

cranberry witte choco koekjes 2a

cranberry witte choco koekjes 3a

cranberry witte choco koekjes 4a

Recept afdrukken

Cranberry witte chocolade koekjes

Het recept voor Cranberry Witte Chocolade Koekjes. Snel te maken met een verbluffend lekker resultaat.
Porties: 21 koekjes

Ingrediënten

  • 225 gram ongezouten roomboter
  • 150 gram witte basterdsuiker
  • 8 gram vanillesuiker
  • 1 eidooier
  • 280 gram bloem
  • snuf zout
  • 90 gram cranberries (gedroogd)
  • 90 gram witte chocolade, grof gehakt

Instructies

  • Klop boter, suiker en vanillesuiker romig. Voeg het eidooier toe en meng er doorheen. Voeg bloem en zout toe en meng tot een stevig deeg. Voeg als laatst de cranberries en chocolade toe, zorg dat deze goed door het deeg verspreid zitten.
  • Maak een rol van het deeg en wikkel deze in folie. Vorm de rol tot een driehoek of een andere vorm die jij leuk vindt. Om een driehoek te maken gebruikte ik twee deegschrapers. Als de rol deeg de gewenste vorm heeft leg je hem minimaal 3 uur in de koelkast.
  • Als de rol deeg goed gekoeld is, wikkel je het folie eraf en snij je met een scherp mes de rol deeg in plakken. Mijn plakken waren iets dikker dan een halve centimeter. Ze zijn nu nog goed koud dus het is niet nodig om ze nogmaals in de koelkast te zetten. Als je de koekjes over meerdere bakplaten verdeelt, zou ik de koekjes die nog niet de oven in gaan wel weer even in de koelkast zetten.
  • Bak de koekjes in 18 minuten op 190 °C (boven- en onderwarmte) gaar.
Bewaren

Alles over het bewaren van de koekjes lees je hier!

cranberry witte choco koekjes 5a

Zet de thee maar klaar en kruip lekker op de bank met je warme kop thee en een heerlijk koekje.

In de zakjes die je op de foto ziet kun je ze trouwens ook heel leuk cadeau geven, ze komen hier vandaan.

Vorige post

Volgende post

Advent 5: Sneeuwpop met Kerstmuts IJshoorntje
Advent 7: Kerstman Oreo Pops

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
3

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
19

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 38

  1. Plony Donck says:
    7 jaar geleden

    Eigenlijk bak ik alleen koekjes met Kerst, prima timing dus dit recept. Ga ik zeker aan mijn assortiment toevoegen. Dank je wel.
    Groeten
    Plony

    Beantwoorden
  2. Jacky says:
    7 jaar geleden

    Wat leuk en wat lijken ze me lekker. Ik denk dat ik ze morgen ga bakken!

    Beantwoorden
  3. Linda says:
    7 jaar geleden

    Oe die zien er heeeeerlijk uit!

    Beantwoorden
  4. Joyce says:
    7 jaar geleden

    Dit lijkt me erg lekker!

    Beantwoorden
  5. Anita griekspoor says:
    7 jaar geleden

    Hoi !
    Klopt de temperatuur wel 190 graden ze waren heel snel bruin en moesten veel korter gebakken.
    Wel heel lekker!
    Ik kan eigenlijk altijd de aan gegeven temperatuur aan houden bij recepten
    Groet Anita

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      De temperatuur en baktijd klopt hoor, heb zo al heel veel koekjes gebakken. Misschien dat jouw plakken dunner waren en/of minder koud? En iedere oventemperatuur verschilt, misschien is die van jou toch net iets warmer dan de mijne.

      Beantwoorden
  6. Jessica says:
    7 jaar geleden

    Bij mij klopte de temperatuur en baktijd helaas ook niet… ik had de oven op 175 graden en na 15 minuten waren ze helaas al bruin en deels aan de randen verbrand.

    Beantwoorden
  7. Joke says:
    7 jaar geleden

    Jaaaaaaa deze waren lekker 🙂
    Leuk om zo af en toe in het testpanel te zitten.

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  8. Esther says:
    7 jaar geleden

    Wauw dit lijkt me echt heerlijk!

    Beantwoorden
  9. Laura says:
    7 jaar geleden

    Ik heb de koekjes vandaag ook gebakken. De eerste helft van het deeg zoals in het recept op 190 graden maar toen ik ze na 16 minuten checkte waren ze nét niet zwart, maar dus echt veel te donker gebakken. De tweede keer heb ik de oven gezet op 170 graden en dan 16 minuten en dat was echt perfect. Ik heb voor het verschil tussen de kleur van de koekjes er een foto van gemaakt. Echt heerlijke koekjes!! 😀 Misschien een tip voor als iemand de koekjes ook wil maken en ze worden ook te donker. Bedankt Laura voor het heerlijke recept!

    [IMG]http://i40.tinypic.com/mrbb5t.jpg[/IMG]

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Wat gek dat ze bij een aantal zo donker worden. Slim om de oven lager te zetten. Als je een hetelucht oven hebt moet deze trouwens altijd lager staan dan aangegeven in recepten, zo’n 20% lager. Misschien dat dit bij jou ook het geval was?
      Je tweede lading ziet er heerlijk uit!

      Beantwoorden
      • Laura says:
        7 jaar geleden

        Ja klopt, ik heb inderdaad een hete lucht oven. Wist eerlijk gezegd niet dat de temperatuur dan 20% lager moet staan. Zal ik de volgende keer rekening mee houden! Ben nu toevallig de Gingerbread Mans aan het bakken van jouw advent van vorig jaar. De 3e lading zit er nu in maar daarbij is de temperatuur en baktijd wel goed 😉 Ben benieuwd hoe ze na het versieren zullen smaken!

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          7 jaar geleden

          Ik ga de koekjes binnenkort gewoon nog eens bakken. Helemaal geen straf om het nog eens te testen 😉 Ben benieuwd hoe je de gingerbread mannetjes vindt 🙂

          Beantwoorden
  10. Paulien says:
    7 jaar geleden

    Heerlijk recept! Ik heb ze uiteindelijk 13 minuten bij 190 graden gebakken (gewoon boven -en onderverwarming, geen hete lucht). Ik had het deeg een nachtje in de koelkast laten liggen dus het deeg was koud. Maar ja, iedere oven verschilt weer.

    Beantwoorden
  11. Sandra says:
    7 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik heb de koekjes dit weekend gebakken en ook bij mij was de eerste lading helaas iets te bruin. Tweede lading lager in de oven en minder lang gebakken en ze waren heerlijk! Erg jammer dat ze op zijn ;-), maar ik ga ze gauw nog eens maken! Dank je wel voor het recept!

    Beantwoorden
  12. Lilian says:
    7 jaar geleden

    Mijn nichtje van bijna 9 eet niets wat ze niet kent, maar deze koekjes vond ze grappig eruit zien en heeft ze geprobeerd. Het is niet bij 1 koekje gebleven.
    Ook de rest van de familie en op het werk waren ze enthousiast.
    Dank je wel voor dit leuke recept!

    Beantwoorden
  13. Danielle says:
    7 jaar geleden

    Laura even een vraagje. In je recept staat gedroogde cranberries, iets wat ik in andere recepten ook wel eens heb gezien. Ik vraag me af waarom gedroogd? Vooral nu kun je volop cranberries krijgen. Kun je ook de verse variant gebruiken of gaat het dan niet goed met de koekjes en kies je daarom voor gedroogde??

    Groetjes,
    Danielle

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      In verse cranberries zit te veel vocht om in de koekjes te verwerken. Voor veel bakdingen zijn gedroogde cranberries beter te verwerken.

      Beantwoorden
  14. Pingback: Jouw glimlach van vandaag | diabetesforum.be
  15. Karin eertman says:
    7 jaar geleden

    Gisteren als Valentijnsdag koekjes gebakken! Heerlijk! Ga het recept onthouden, en leuke website met veel lekkere dingen, ik ga nog meer proberen……

    Beantwoorden
  16. Trea says:
    7 jaar geleden

    Vanavond de koekjes gemaakt met speltmeel en ruwe rietsuiker. Super gelukt! Recept gaat in mijn favorieten 🙂

    Beantwoorden
  17. Bregtje says:
    7 jaar geleden

    Voor mij geen kerstkoekjes maar natte-dagen-in-mei-koekjes. Ook daarvoor zijn ze perfect :-).
    Eerste poging ook te bruin. Op jouw foto’s zijn de cranberry’s nog zo mooi rood. Maar genoeg geproefd om te weten dat we het gewoon nog een keer gaan proberen.
    Complimenten voor je mooie, overzichtelijke, aantrekkelijke en rijke site!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Dankjewel 🙂
      Ze zijn lekker he deze koekjes! Inderdaad geschikt voor elke tijd van het jaar!

      Beantwoorden
  18. Kim says:
    7 jaar geleden

    Heb deze koekjes vandaag gemaakt maar heb er frambozen in gedaan in plaats van cranberry’s. Heerlijk!

    Beantwoorden
  19. ria luijten says:
    6 jaar geleden

    Dit zijn de lekkerste koekjes die er zijn je blijft ervan eten hmmmmmmmm.

    Beantwoorden
  20. Eveliene says:
    6 jaar geleden

    Zijn echt super lekkere koekjes! Ik heb de voorgesneden plakjes deeg verpakt in folie en in de vriezer gedaan. Nu als ik mensen op de koffie heb kan ik kleine 30 min van te voren verse koekjes bakken (ongeveer 5 min extra baktijd wanneer deeg bevroren is)! En iedereen vind ze super lekker…

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Fijn is dat he een paar ongebakken koekjes in de vriezer!

      Beantwoorden
  21. Christelle says:
    6 jaar geleden

    Gisteren de koekjes gemaakt, héééérlijk.
    Heb juist de baktemperatuur moeten verlagen aan 180°C en heb ze 18 minuten gebakken.

    Beantwoorden
  22. Chris van Bergen says:
    6 jaar geleden

    Ik heb deze koekjes net gemaakt en ze zijn heel goed gelukt! Erg lekker recept 🙂

    Beantwoorden
  23. Joëlle says:
    6 jaar geleden

    Hey Laura, super lekkere koekjes! Ik heb de tarwebloem door speltmeel vervangen, omdat ik een tarwe-allergie heb. Ik had toevallig alleen maar pure chocolade in huis, dus ik heb de witte chocola vervangen door pure chocola. Lekkere combinatie! In lange tijd niet zo’n lekkere koekjes gehad!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Wat leuk om te horen! Leuk is dat he, variëren met recepten 🙂

      Beantwoorden
  24. sylvia says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Moet de oven worden voorverwarmd?
    Groetjes,
    Sylvia

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ja, de oven moet altijd voorverwarmd zijn als je iets wilt bakken.

      Beantwoorden
  25. eliza says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura,
    kun je het deeg ook invriezen ? zoja hoe lang
    groetjes eliza

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat kan, goed luchtdicht verpakt tot 3 maanden

      Beantwoorden
  26. Pingback: Week 14: schuimpjes – Happy Cherry
  27. Lynette says:
    1 maand geleden

    Hoi Laura,
    Kun je dit deeg ook met vormpjes uitsteken of lopen de koekjes daarvoor te veel uit?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Nee hoor dat kan, ze lopen misschien iets uit.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Advent 7: Kerstman Oreo Pops

Advent 7: Kerstman Oreo Pops

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-1

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-19

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan