Vul onze enquête in en maak kans op al mijn boeken!

Gepost: 6 december 2020 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
Vul onze enquête in en maak kans op al mijn boeken!
0

Zoals jullie weten bestaat Laura’s Bakery inmiddels 10 jaar en in die tijd is het blog enorm gegroeid. Inmiddels staan er al 2000 recepten online die maandelijks door een miljoen thuisbakkers worden bekeken (en gemaakt), heeft de website verschillende metamorfoses ondergaan, heb ik vier boeken gepubliceerd en is de vijfde in de maak, is mijn eerste receptenboek sinds kort te reserveren en werk ik tegenwoordig met een fijn team om me heen. Ik moet mezelf soms even knijpen als ik erbij stil sta.

Regelmatig krijg ik berichtjes of mails van volgers met daarin wensen voor een nieuw boek of workshop bijvoorbeeld. Dat zette me aan het denken, want ons doel is natuurlijk om Laura’s Bakery zo leuk mogelijk voor jullie te maken! Met het team heb ik daarom een enquête opgesteld, waarin we jullie een aantal vragen willen stellen over wat je vindt van wat we nu doen en wat je misschien nog meer zou willen.

Het invullen van de vragenlijst duurt een ruime 5 minuten en er zit natuurlijk een mooie beloning aan vast. Het is immers de adventmaand op Laura’s Bakery, dus we proberen van elke dag een feestje te maken. Onder alle deelnemers verloten we een boekenpakket met daarin álle boeken van Laura’s Bakery. Misschien heb je er al één of twee (of drie of vier ?), maar hoe leuk is het om ook iets uit te kunnen delen met Kerst? En daarnaast hopen we vooral dat je ons een handje wilt helpen.

De enquête is inmiddels gesloten en de winnaar bekend gemaakt. We willen alle 5500 deelnemers bedanken voor de moeite! We gaan al jullie meningen verwerken en in 2021 zullen jullie er meer van terugzien.

Laura Het Kinderbakboek 1000px
Bakboeken Laura's Bakery

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

8 reacties

 1. Tamara D schreef:

  Was een makkelijke enquête met goede vragen! Ik hoop dat ik een kansje maak op dat mooie pakketje met boeken..

 2. Tamara schreef:

  Vond het leuk om in te vullen. Ben heel benieuwd welke inspiratie je op doet aan de hand van de vragen en dat je er mee gaat doen

 3. Jacqueline de Waal schreef:

  Wooh wat een fantastisch boek

 4. Linda schreef:

  Naar aanleiding van je enquête, maar meteen even geregistreerd. Snap eerlijk gezegd niet, waarom ik dat niet eerder heb gedaan ?.
  Hoop op nog heel veel recepten van je !

 5. Jacqueline schreef:

  Wat een leuke enquête heb hem ingevuld.
  En heerlijke recepten

 6. Wendy schreef:

  Leuke enquête met makkelijke vragen.
  Wat ik vergeet in te vullen is dat ik het wel jammer vind dat je alleen mee kan doen met de bakstrijd via Facebook of Instagram. Aangezien ik beide niet heb kan ik hier nooit aan mee doen.
  Verder vind ik de site en al het werk dat jullie doen top!

 7. Nanda schreef:

  Goedemorgen Laura en team,

  Ben weer iets wijzer en heb me aangemeld voor je nieuwsbrief. Een account aan maken ga ik nog doen.
  Mijn bedoeling is om met kerst een taart te bakken, ik heb het sterke vermoeden dat u mij wel in de juiste richting gaat duwen.

  Mooie actie en wens iedereen hele fijne feestdagen en blijf gezond.

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat leuk om te horen! Veel lees- en bakplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *