Laura’s Bakery 3 jaar! Winactie

Gepost: 21 april 2013 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022

Winactie Laura's Bakery 3 jaar

Vandaag bestaat Laura’s Bakery precies 3 jaar! En wat is er veel gebeurd in die drie jaar  zeg. Ik begon mijn blog om vooral vrienden en familie op de hoogte te houden van mijn bakkunsten. Zo hoefde ik niet steeds mailtjes met foto’s te sturen (wat ik elke keer vergat) maar had ik een plek waar ik alles op kon zetten. Ik zette er vaak een korte tekst bij voor het geval een onbekend iemand ‘per ongeluk’ op mijn website terecht zou komen, maar toch kreeg ik al heel snel reacties van die ‘onbekende’ mensen. Inmiddels vinden per maand ruim 17.000 unieke bezoekers de weg naar mijn website!

Om een lang verhaal kort te maken: mijn blog is de afgelopen drie jaar flink gegroeid en blijft ook maar groeien. En dan hebben we het nog niet gehad over de leuke dingen die het mij heeft opgeleverd! Ik heb leuke mensen leren kennen, heb boekjes mogen maken en ben inmiddels een heus bedrijf! Allemaal dingen waar ik geen eens over na had gedacht drie jaar geleden.

Laura’s Bakery bestaat dus drie jaar, en dat wil ik met jullie vieren! Onder het motto ‘wie jarig is trakteert’ heb ik een heel gave winactie voor jullie. Met niet één, niet twee, maar DRIE prijzen! Waarvan ik eentje zelfs in drievoud mag weggeven.

Wat valt er te winnen?

 • 3x Feest: Het eerste boek van Shari Bhattoe. Een boek vol recepten, tips en inspiratie om zelf de mooiste dessert tables te maken.
 • 1x Sweet Table Shop pakket: dit pakket bestaat uit papieren rietjes, vier kleuren bakers twine en papieren zakjes (favor bags).
 • 1x cakepop stokjes van House of Marie: Deze stokjes hebben iets weg van de papieren rietjes, alleen zijn deze korter (15cm) en dikker zodat ze extra stevig zijn. Het pakket bevat 5 verschillende kleuren/dessins.

Hoe kan je winnen?

Laat een reactie achter onder deze blogpost waarin je zegt wat jij leuk vindt aan Laura’s Bakery en wat je graag zou willen (blijven) zien. Geef in je reactie ook aan naar welke prijs jouw voorkeur uit gaat. (Ik probeer hier rekening mee te houden maar het houdt niet in dat als je wint, je ook daadwerkelijk deze prijs wint).

Meedoen kan tot en met vrijdag 26 april, de winnaars worden op zaterdag 27 april bekend gemaakt op de site. Deze winactie is inmiddels voorbij.

Veel succes allemaal!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

78 reacties

 1. Sofie schreef:

  Eerst en vooral PROFICIAT! Ik hou wel van je blog omdat die ook zo eenvoudig is, je gebruikt ingrediënten die elke huismoeder, lees ik, wel direct in huis heeft 😉
  Ik laat me graag verrassen, maar het boek vind ik wel tof in mijn bezit te hebben!
  Groetjes Sofie ‘Fie bakt, haakt en naait!’; linkje gezet!

 2. Tanya schreef:

  Gefeliciteerd! Eerst je boekjes en nu je 3 jarige bestaan! Gaaf hoor!

  Wat ik zo fijn vind zijn je reviews en recepten. Je ent in je reviews heel eerlijk over boeken en bakproducten zoals met de cupcake papiertjes.hier kijk ik vaak nog even naar als ik weer papiertjes ga bestellen!
  Verder zijn je recepten zo duidelijk beschreven en worden ondersteund met foto’s waar ook alles duidelijk op te zien is.
  Voor een beginnende bakker een fijne site maar ook zeker voor een gevorderde bakker!
  Ik vond de challenge in december helemaal gaaf! Misschien vaker een challenge?

  Geniet van vandaag! En van alle berichtjea die je nog gaat krijgen.

  Groetjes,
  Tanya

 3. Tanya schreef:

  Gefeliciteerd! Eerst je boekjes en nu je 3 jarige bestaan! Gaaf hoor!

  Wat ik zo fijn vind zijn je reviews en recepten. Je ent in je reviews heel eerlijk over boeken en bakproducten zoals met de cupcake papiertjes.hier kijk ik vaak nog even naar als ik weer papiertjes ga bestellen!
  Verder zijn je recepten zo duidelijk beschreven en worden ondersteund met foto’s waar ook alles duidelijk op te zien is.
  Voor een beginnende bakker een fijne site maar ook zeker voor een gevorderde bakker!
  Ik vond de challenge in december helemaal gaaf! Misschien vaker een challenge?

  Geniet van vandaag! En van alle berichtjea die je nog gaat krijgen.

  Groetjes,
  Tanya

 4. Rensina Steursma schreef:

  Hoi Laura,

  Wat weer een gave winactie!! Maar vooral gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan 😉
  Ik vind dat je het super doet, leuke recepten en niet al te moeilijk om te maken. Ook gebruik je ingrediënten die je meestal wel in huis hebt, dus als je op een zondag zin hebt om te bakken je meteen kunt beginnen.
  Als ik zou winnen zou ik het boek erg leuk vinden. Het lijkt me geweldig om een hele tafel met leuke en lekkere dingen neer te zetten op mijn verjaardag.

  Groetjes Rensina

 5. Axelle De Decker schreef:

  Ik hou van Laura’s Bakery, omdat ik een passie heb voor bakken en het leuk vind dat jij ook zo’n passie hebt en alles met ons deelt! Ik zou graag veel receptjes van cupcakes blijven zien enja eigenlijk alles vind ik wel tof. De prijs die ik het leukste vind is het eerste boek van Shari Bhattoe. xxx

 6. Lut schreef:

  3 jaar! Proficiat!
  De prachtige foto’s die je spontaan doen watertanden vind ik fantastish! 😀 Het boek Feest lijkt mij super leuk!

 7. Anne Ruth dn schreef:

  Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan! Sinds ik actief bezig ben met taarten en cupcakes bakken volg ik je blog, ik kwam er bij toeval op en was er niet meer weg te slaan.. Je foto’s zijn prachtig! Ga zo door, veel succes en plezier met het verder bijhouden van je blog! Wanneer ik zou winnen zou ik het boek of het sweet table shop pakket erg leuk vinden.. Groetjes!

 8. wendy Raaijmakers schreef:

  Gefeliciteerd!
  Ik vind thema bakken erg leuk zoals de boerderij cupcakes en de advent van afgelopen kerst. Verder vind ik de veelzijdigheid tussen de recepten, how to’s en reviews erg leuk. En niet te vergeten de fotos.

  Het boekje feest lijkt me super!

 9. Cherissa Blans schreef:

  Wat leuk! Allereerst van harte gefeliciteerd met het 3 jarige bestaan van jou geweldige blog! Ongeveer 2 á 3 maanden geleden besloot ik weer een kijkje te nemen op de site Girlscene, hier zag ik een post over jou zelfgemaakte Lions. Ik heb via hier een kijkje genomen op jou blog, vanaf toen neem ik iedere dag even een momentje om te kijken op jou blog! 🙂 Mede dankzij jou heb ik ook besloten om al mijn baksels online te zetten en te delen met mijn vrienden en familie. Tot nu toe heb ik er nog geen spijt van gehad, ik heb er heel veel plezier van.Ik heb zelfs een paar receptjes van jou blog gemaakt! (Als de paar ‘volgers’ die ik nog maar heb op de link bron klikken komen zij uiteraard op jou site terecht!) Voorderest haal ik erg veel inspiratie uit jou blog en ik probeer ook te oriënteren bij anderen blogs/websites/boekjes etc. Binnenkort (als jij het goed vind) zal ik een stukje over jou blog online zetten, ik zou het erg leuk vinden om mijn ‘volgers’ te laten weten waar het allemaal begonnen is met mijn blog 🙂

  Heel lang samengevat is dat wat ik leuk vind aan Laura’s Bakery! Mijn voorkeur gaat uit naar het boek omdat ik graag inspiratie uit boeken haal, elk boek waar bruikbare receptjes instaan is welkom op mijn boekenplank! Uiteraard zal ik ook langs de Action rennen om jou boekjes welkom te heten tussen mijn verzameling.
  Ik wil je nogmaals heel veel succes wensen de komende jaren en ik hoop nog heel lang leuke berichten van jou te mogen lezen.

  Liefs Cherissa.

 10. Wow alweer drie jaar (mijn driejarig blogbestaan was afgelopen jaar, kwam er laatst pas achter dat ik al zo lang blog) Wat ik zelf luek vind aan jou blog zijn natuurlijk de recepten, duidelijk, soms een uitdaging maar vaak gewoon heel makkelijk te maken. Maar het leukste aan Laura’s Bakery, ben jij toch wel zelf denk ik.

  Ook al kennen we elkaar alleen maar via online contact (misschien toch eens verandering inbrengen, haha) vind ik je een leuk mens en zoals ik gisteren al zei ben ik stiekem ook trots op wat je al hebt bereikt met je blog.

  Qua voorkeur zijn eigenlijk alle drie de prijzen top, maar Feest! lijkt mij wel erg leuk om even door te kunnen bladeren.

  Laura, nogmaals gefeliciteerd met 3 jaar bloggen, ga zo door!

  Lieve groet,

  Marieke

 11. Johanna schreef:

  Van harte! Al zo’n twee jaar lees ik met veel plezier (en achteraf lekkere trek) mee op je blog. Jouw kipcakejes (van de boerderij-dieren) waren een groot succes afgelopen pasen en de aarbeiencupcakes (die in de theedoos) waren ook erg leuk om te maken.
  Zelf maak ik vaak bonbons, misschien is dat eens iets om over te bloggen?
  Je thema’s zijn super inspirerend, en als ik dan toch een verzoekje mag doen. Kun je misschien eens kindertraktaties proberen?
  Vanaf volgende week houd ik in ieder geval de schappen van de action in de gaten!! Zo’n boek is toch wel een mooie kroon op je werk.
  Groetjes, Johanna

 12. Nathaliie xo schreef:

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan!

  Er zijn veel verschillende dingen die ik leuk vind aan Laura’s Bakery. Ik vind het erg leuk om te volgen waar je zoal mee bezig bent. Recepten en verschillende soorten baksels vind ik erg leuk om te zien.

  En een groot voordeel vind ik dat het niet gericht is op alleen beginners of alleen gevorderden maar gewoon op iedereen die geinteresseerd is in bakken 🙂

  Zelf ben ik een beginnend bakster en dus zou het boek goed van pas komen, zodra je eigen boekjes er zijn ren ik ook snel naar de Action 😀

  Ook vind ik de foto’s er altijd erg professioneel uitzien, en de uitleg vind ik altijd erg duidelijk.

  En ten slotte, de winacties zijn natuurlijk ook hartstikke leuk!

  Wat is de volgende stap? Een eigen winkel? haha.

  Liefs Nathalie

 13. Rebecca schreef:

  Gefeliciteer Laura!
  Ik ken je blog nog geen 3 jaar, maar ik was meteen fan ervan en blijf hem nu volgen. Ik vind vooral je leuke decoraties super! Zoals die boederij diertjes 😉 En ook die step-voor-step plaatjes zijn super om er zo veel mogelijk van te leren 😀 Graag meer ervan 🙂
  Groetjes 😀

 14. Maxime schreef:

  Gefeliciteerd met het 3 jarige bestaan van je kookweblog! 🙂 Ik ken je weblog helaas nog maar een paar maanden, maar hij staat zeker bij mijn favorieten. Ik weet nog wel hoe hij hier terecht is gekomen, namelijk door het recept voor de zelfgemaakte snickers! Dat zal ik niet meer vergeten, dat is echt een heel lekker recept. 🙂
  Wat ik leuk vind zijn bijna alle recepten die je post, bakken is gewoon leuk!
  Hopelijk voor jou nog veel meer kook- en bak jaren toegewenst!
  Groetjes Maxime

  ps. ik vind het kookboek van Shari Battoe het leukst!

 15. Yvonne Severins-Smeets schreef:

  Allereerst van harte gefeliciteerd.
  Je recepten zijn lekker, met ingredienten die goed verkrijgbaar zijn,je geeft een goede uitleg en je foto’s maken het af, kortom finger licking good.Daarom ben ik fan van jouw blog en ik hoop dat je nog lang blijft bloggen,
  Boekje zou mooi zijn als ik dat win, duimen dus maar.

 16. Ik ga bij de Action je boekjes halen want de recepten die ik vind zijn leuk, ik ben je gaan volgen en doe graag mee, ik vind het allemaal leuke prijzen dus laat jouw kiezen
  Gefeliciteerd met 3 jaar bloggen!!

 17. Annette G. (aguiton@chello.nl) schreef:

  Gefeliciteerd natuurlijk. Ik vind je site prettig leesbaar, leuke reviews en leuke recepten. Ik zou graag voor de rietjes gaan die vind ik echt super leuk!

 18. Anneke schreef:

  Proficiat Laura! Ik ben ook zo’n onbekende bezoeker, die via via de weg naar jou blog vond 😉 En ik ben gelijk gebleven voor al die mooie taartjes en cupcakes te bewonderen 🙂 De eerste keer heb ik heel je blog bekeken en wat veel mooie taartjes kwam ik tegen! Ik kreeg er gelijk honger van! haha… Wat je in die drie jaar hebt bereikt is geweldig voor je, en ik ben benieuwd naar je boekjes binnenkort. Blijf zeker en vast voortdoen zoals je bezig bent, ik komt graag langs om al dat leuks te lezen en te bewonderen 🙂
  Nog een hele fijne dag!
  Groetjes Anneke

 19. Kim Janssen schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Je heb echt een groot succes van je blog gemaakt, complimenten daarvoor! Ik lees alles altijd graag en dan vooral je duidelijke tutorials. Ik was bijv. erg blij met je how to om mooie oogjes te maken toen je de boerderijcupcakes deed. Nu lukt het mij eindelijk ook om het zo mooi te doen! Dus ga zo door en blijf ons verrassen!

 20. Laurien schreef:

  Gefeliciteerd!
  Ik vind je blog echt heel erg handig en ik heb als beginnende bakster al veel goede ideeen van je blog gehaald.
  Elke dag kijk ik op de blog hopend op een nieuw blog bericht. En vandaag stonden er weer twee 🙂
  Ik hoop dat je nog heel lang door blijft gaan met je blog em nog meer successen mag behalen.
  En ik ben erg benieuwd naar je boekjes.
  Ook ben ik benieuwd naar Het boek feest en die zou ik dus graag willen winnen zodat ik er leuke ideeen uit op kan doen.
  Heel veel succes nog!
  Lauien

 21. Anonymous schreef:

  Gefeliciteerd!
  Ik ben nog maar een nieuweling maar ik vind je blog echt geweldig.
  Ik ben wel jonger dan iedereen hier, want ik zit nog op school…
  Wat ik wel weet is dat ik gek ben op koken en het elke dag doe.
  Ik heb je blog eigelijk gevonden omdat me moeder een appelkaneel cake recept wilde en daar heb ik jou recept voor gebruikt! Het was geweldig bytheway. Maar ik blijf je zekker volgen. Ik zelf vind het boek feest interresant. Ik hoop dat je lang doorgaat.

  Groetjes JeNieuweBewonderaar

 22. Melissa van lier schreef:

  Aller eest Hartelijk GEFELICITEERD!! Ik ken je Blog nog niet zo lang maar vind het echt super goed! er staan echt leuke maar ook makkelijke recepten op zodat er voor iedereen wel iets bij zit. ik vind je reviews ook altijd erg leuk om te lezen omdat er altijd hartstikke duidelijk in staat beschreven over het product. Het liefst zou ik het boek willen maar mij maakt het echt niks uit!!

  groetjes Melissa 🙂 maak er nog een leuke dag van

 23. Anonymous schreef:

  gefeliciteerd! ik vind het echt een geweldige site!!!
  ik vind dat de thema baksels (bv. voor kerst) zeker moeten blijven, ze zijn zo leuk om te maken.
  Verder moet je gewoon recepten blijven toevoegen en zo verder doen!
  je boek bij de action ga ik ZEKER ook halen!
  Als ik zou winnen zou ik graag het Sweet Table Shop pakket winnen.
  Nog is gefeliciteerd 🙂 !
  groetjes,
  laura herijgers

 24. Jonneke schreef:

  Gefeliciteerd! Ik volg je blog sinds een van de Advent dagen en sindsdien bekijk ik dagelijks of er weer een nieuw artikel geplaatst wordt! Ik word altijd heel enthousiast van je baksels en heb dan gelijk zin om zelf aan de slag te gaan. Je legt het allemaal super goed uit en de recepten zelf zijn ook heerlijk!
  Mij lijkt het boek Feest leuk om te winnen!

  Ga zo door met de blog!

 25. Lia schreef:

  Wat ik het leukste vindt zijn de aparte recepten en de tips. Ik doe graag mee met de verloting. Het boek zou ik heel graag winnen, heb altijd al een desert table willen maken.

  Groetjes,
  Lia

 26. Shirley schreef:

  Hoi Laura,

  Ja wat is niet leuk aan je site……
  Ik vind alles leuk, je formuleert het goed en je maakt super duidelijke foto’s. Voor een beginner erg handig en ook voor wat meer gevorderden. Erg handige tips heb ik voorbij zien komen die ik regelmnatig met bakken gebruik. Heb ik het met iemand over bakken dan noem ik altijd jouw naam en zeg ik: Kijk even op haar site!!! Jij maakt zulke lekkere recepten. Ook je eigen boekje met de rendieren je advent boek vond ik al prachtig, ik dacht die wil ik ook, maar helaas is die niet te koop. Ik ben dezelfde avond gaan kijken op blurb!
  Wat me ook erg leuk lijkt om jou een keer in het echt te ontmoeten en dan tevens als ik je boekjes hebt je ze wilt signeren.

  Ik vind het boek erg leuk om te winnen.

  Laura ga zo door, het is verslavend om naar jouw site te kijken!

  Liefs Shirley

 27. de Bakmadam! schreef:

  Aha, hier is het grote nieuws dus! Eerst en vooral: ikke proficiat met je drie jaar, en nog vele jaartjes erbij!
  Ik vind je blog heel leuk omdat:
  – je duidelijke en makkelijke recepten blogt
  – je steeds met originele dingen uit de hoek komt (ik denk nu spontaan aan die adventsberichten)
  – het water me telkens in de mond loopt
  – ik dan ook altijd wil gaan proberen wat jij maakte
  – er altijd supermooie foto’s op je blog verschijnen

  … kortom, redenen genoeg om je op de voet te blijven volgen!
  Mocht ik winnen, heel graag het boek dan 🙂

  Nog vele jaartjes erbij, dikke proficiat met al je knappe realisaties tot nu toe! Dat smaakt naar meer!

  Groetjes!
  de Bakmadam

 28. ine schreef:

  proficiat!
  ik vind mijn laatavond mailtje met een link naar je nieuwste blogmoment altijd tof. Leuke eenvoudige recepten!
  ps ik ben grote liefhebber vh boekje

 29. Esmee P schreef:

  Gefeliciteerd!

  Wat ik super vind aan deze blog is dat ik altijd zin krijg om te gaan maken wat je beschrijft, zeker ook omdat je vaak het idee geeft dat iedereen het kan maken! 🙂

  Wat ik wel leuk vind om een keer hier terug te zien is een mooie dessert table, ze zien er altijd zo mooi uit maar lijkt me een onwijze uitdaging om te maken en ik ben benieuwd of dat ook daadwerkelijk zo is 🙂

  Wat betreft de prijzen, alles lijkt me leuk!

  liefs,
  Esmee

 30. Lykke schreef:

  Allereerst gefeliciteerd met je driejarige blogverjaardag!
  Wat ik leuk vind aan jouw blog is dat je mooie foto’s maakt, die je onmiddelijk inspireren om zelf de keuken in te duiken. Ofwel om het meteen na te maken, of omdat ik dankzij jouw leuke posts zelf een tof idee krijg.
  Wat ik ook erg leuk vind aan je blog is dat het zo veelzijdig is. Je blog geeft leuke ideeën voor mensen die zelf al veel (bak)ervaring hebben, maar is ook heel leuk voor mensen met minder ervaring op dat gebied. Je legt alles duidelijk uit, waar nodig versterkt met foto’s. Je hebt goede how-to’s en je geeft altijd het idee dat dingen heel haalbaar zijn.

  Wat ik ook echt heel fijn vind aan je blog is dat alles er zo strak uit ziet: mooie opmaak, goed geschreven tekst en mooie, scherpe foto’s die er gewoon professioneel uitzien. Het hele plaatje klopt en dat maakt dat ik jouw blog graag lees.

  Ik vind het dan ook heel terecht dat je blog de afgelopen drie jaar zo ontzettend gegroeid is, en hoop voor jou dat het in de komende jaren nog veel meer leuks zal brengen.
  Succes!

  Groetjes Lykke

  P.S. Als ik iets zou winnen, zou ik heel graag het boek Feest willen winnen 🙂

 31. Anita H. schreef:

  Ik kan me eigenlijk alleen maar aansluiten bij hetgeen in voorgaande berichten is gezegd. Ga zo door!

  Mijn voorkeur gaat uit naar het boek!

 32. kym schreef:

  Jouw blog is inspirerend, eenvoud, duidelijk, kleurrijk en voor elk wat wils, daar houd ik van! Mocht ik winnen dan gaat mijn voorkeur uit naar het receptenboek.

  Groetjes en ga zo door!

  Kym van der Veeke.

 33. sabine schreef:

  Natuurlijk allereerst van harte gefeliciteerd met je 3jarig blogbestaan. Ik ben zelf pas net onderweg naar mijn eerste jaar. Ik vind je blog heel duidelijk, goed uitgelegd, supermooie foto’s en het belangrijkste natuurlijk dat er van die heerlijke dingen opstaan. Ik vind ook gewoon dat je op deze manier door moet gaan. Mijn voorkeur gaat uit naar het Sweet table shop pakket, ik maak zelf kaarten en cadeautjes en bak graag en met dat pakketje kan ik het super combineren. Liefs Sabine

 34. Sanne schreef:

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan van deze blog! Ik ben je blog tegengekomen via Girlscene. Ik nam een kijkje en was er gelijk helemaal weg van. Ik vind het heel leuk en duidelijk hoe je dingen uitlegt en aan de hand van de foto’s is het helemaal duidelijk. Door de foto’s van de stappen is het heel erg duidelijk.

 35. Laura’s Bakery, dat is de uitgelezen inspiratiebron voor elk feestje, hoe groot of hoe klein ook. Los van hoeveel tijd je hebt, welke ingrediënten je in huis hebt of hoe vaardig je (al) bent als thuisbakker, je vindt er altijd wel een heerlijk en makkelijk (lees: haalbaar) idee. Keep up the good work, Laura!

 36. Caroline schreef:

  Laura, ik volg je nog geen drie jaar maar van harte gefeliciteerd met je jubileum! 😉 Tof dat je al zo lang en zo intensief met desserts en ander lekkers bezig bent! Ik kijk iedere dag uit naar een nieuwe post. Die zijn altijd verrassend en verschillend. Het leuke is dat je vaak met hele gewone dingen super leuke lekkernijen maakt; zoals marshmellows en oreo koekjes. Je hoeft geen uren te staan bakken, je kan ook iets kopen en het naar je zin ‘pimpen’.
  Zelf wil ik heel graag dessert tables maken en ik barst van de ideeën maar moet enkel nog de tijd vinden. Jij hebt die duidelijk wel gevonden en daar trek ik me dan ook aan op. “Ik kan dat ook”, weet je wel?
  Bedankt voor de inspiratie en ik ben benieuwd wat er nog volgt.
  x Caroline
  PS Ben gisteren bij ijssalon Clevers gaan eten. Zo lekker! Bedankt voor die tip!

 37. Caroline schreef:

  Dag Laura

  Van harte gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan!
  Ik heb zelf een tijdje geleden “de bakmicrobe” serieus te pakken gekregen en ben sinds januari ook begonnen met een Blog hierover. Ook die manier kwam ik vrij snel op jouw Blog terecht. Nu ik je verhaal lees inspireert het mij enorm om hiermee verder te blijven doen!!! Jouw verhaal is een echt voorbeeld voor mij, je moet gewoon wat je graag doet, je passie uitoefenen en je hart volgen!

  Ik blijf vooral verder doen en ik blijf je volgen, ik hoop dan ook dat jij dat ook doet en dat er nog vele interessante Blog-posts mogen volgen!

  Vele groetjes
  (Sweet) Caroline x

  (P.S. mijn voorkeur gaat uit naar het boekje)

 38. Eva schreef:

  Hey Laura,

  Van harte gefeliciteerd met het 3 jarige bestaan van je blog!
  Ik vind je blog helemaal super, maar vooral de ‘how to’s’ vind ik leuk en leerzaam! (bijv. de boerderijdieren)

  Ik hoop dat je nog lang door gaat met bloggen, want ik lees je blog altijd met plezier!

  Liefs Eva

 39. Sabrina Haleber schreef:

  Hey laura

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan, en wat super leuk om per maand zoveel bezoekjes te hebben. Zelf ik als ervaren bakster zit wel eens op je site om even te kijken hoe doet ze dit en dat voor mij zijn je how to’s dus super handig

  Blijf vooral verder en nog meer bloggen want je doet het super goed.

  Mijn voorkeur gaat uit naar het boek van shaar maar de andere verjaardag cadeau’s vind ik ook super leuk

  Succes met je blogs en met alle leuke dingen die nog op je pad mogen komen

  Groetjes

  Sabsy cake dreams

 40. Heel toevallig op je blogje terecht gekomen en het bevalt me enorm hier rond te kijken en te lezen en nadien ook nog uit te proberen…Heb zelf ook een culinair blogje en ook fotografie is mijn hobby….vandaar dat je blog al helemaal mijn aandacht trok. Doe zeker verder zoals je bezig bent….en geniet vooral van je hobby’s.
  Groetjes,
  Edith
  Edithshapjes

 41. Marita schreef:

  Van harte met je jubileum!!
  Ik vind je site erg overzichtelijk en al je recepten en blogposts zijn goed en duidelijk geschreven. Ik vind de drempel erg laag liggen van je site en dit bedoel ik enkel positief! Je recepten zijn namelijk zo geschreven (en gefotografeerd) dat het voor iedereen toegankelijk is. Zowel beginnende bakkers als gevorderden. Dát maakt het tot een van mijn favorieten sites!
  Ik vind het al erg leuk dat je een winactie doet, dus een voorkeur qua prijs heb ik niet.

 42. Anonymous schreef:

  Proficiat! Je hebt zo een leuke site. Wat ik het leuke vind dat je steeds nieuwe recepten en ideeen erop zet die vaak makkelijk te maken zijn en met een goede uitleg. Ook heel veel leuke dingen die ik samen met mijn kindjes kan maken. Door de bak ideeen rond kerst ben ik op je blog / site gekomen en sinds dien kijk ik er erg vaak op. Ook via Facebook zie ik steeds leuke dingen staan waardoor ik toch weer even op je site kijk! Ik hoop dat je nog lang doorgaat. (alle prijzen zijn leuk!!) Groetjes Elske

 43. Anonymous schreef:

  gefeliciteerd meis

  wat ik zou willen zien is dat je de liefde en passie van taarten en cupe cakes maken houd:). je presenteerd het altijd zo netjes en met een makkelijke bechrijving van het recept n de foto’s maken het totaal plaatje af. wat ik zou willen winnen is Het eerste boek van Shari Bhattoe. maar alles is leuk:)

  liefs linda

 44. Anke schreef:

  Zowel al gevorderden als beginners kunnen iets opsteken op je blog. Het is altijd goed uitgelegd, met de nodige foto’s bij. Handige tips and tricks. De cakepops heb ik door jou leren maken met de cakepopmaker bijvoorbeeld. De revieuws zijn ook altijd zeer leuk. Als ik eens een idee nodig heb, of eens een how to wil lezen… dan kom ik gauw eens een kijkje nemen. Mocht ik winnen, dan liefst de 3x feest… maar het zijn gewoon leuke prijzen. En ik hoop dat je lang verder zal gaan! Proficiat!

 45. Maschenka schreef:

  Als eerste van harte gefeliciteerd! Toen ik voor het eerst op jou blog terecht kwam vond ik het meteen geweldig, ik bakte toen nog niet zo lang en vond jou foto’s prachtig, ik probeerde ze altijd na te maken maar ze worden nooit zo mooi als die van jou. Als ik iets nieuws wil proberen kijk ik op jou site en vind ik altijd wel een leuk recept! Ik volg je op facebook zodat ik altijd alle nieuwtjes meteen lees. Het zou heel gaaf zijn om te winnen!

  Liefs Maschenka

 46. Wendy den Heijer schreef:

  Gefeliciteerd!
  Er zijn veel leuke dingen op je blog. Waar ik het meest van geniet zijn de versierde koekjes, ik ben zelf een starter op dat gebied en ik ben erg blij met de duidelijke uitleg en de tips.
  Wat ik ook helemaal super vind zijn de kleine berichtjes tussendoor zoals vorige keer over het verschil tussen cupcakes en muffins. Hoewel ik al heel lang cupcakes maak en versier wist ik dit niet. Ik heb het bericht gedeeld en kreeg van heel veel mensen te horen dat ze het ook niet wisten en er blij mee waren.
  Ook de basis is fijn om te lezen, bijvoorbeeld basis recpeten.
  Ga dus vooral zo door, ik geniet ervan:-)
  Mocht ik winnen, dan ben ik met alles blij alleen met de cakepop stokjes kan ik niet zoveel.
  Ik ga in ieder geal binnenkort naar de Action om je boekjes te kopen!

 47. Patricia Post schreef:

  Laura! Van harte met je 3 jarig Laura’s Bakery! En ook nogmaals gefeliciteerd met je eigen boekjes!! Hoe geweldig is dat!.. Ik ga ze zeker aankopen en dan kom je gezellig naast peggy Porshen te liggen 🙂
  Je blogs zijn altijd leuk en ik lees het graag. Tips en recepten lees ik altijd door. Ga zo door.. ik blijf je volgen op je Blog en op FaceBook.. Wellicht weer eens een gastworkshop volgen bij mij?
  Zet m op! en geneit van al dat leuks
  Hoera!!

 48. Angelique schreef:

  Gefeliciteerd met je drie-jarig bestaan! Ik weet eigenlijk niet meer hoe ik op jouw blog terecht ben gekomen, maar vond het meteen erg leuk en leerzaam. Algauw heb ik zo’n rsfeed dingetje gedaan, zodat ik nieuwe posts via de mail binnen kreeg. Het leuke aan je blog is dat het doordrengt is met jouw passie voor bakken, het plezier dat je er aan beleeft straalt er van af, mede door de prachtige foto’s die je elke keer weer maakt. Daarnaast is het heel afwisselend, reviews, how-to’s, recepten etc. en dat allemaal ook nog naast je andere bezigheden (studie). Ga vooral door met alles wat je doet, ik blijf terug komen!
  Groeten Angélique

 49. HandmadebyHelen schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Natuurlijk wil ik naast al je stap voor stap recepten, ook graag blijven zien wat je voor leuke (bak) boeken en producten koopt! En je sneakpreviews van je nieuwe projecten natuurlijk! Vond het erg leuk om je boekje te volgen!

  Groetjes Helen

 50. Blondprinsesje schreef:

  Super 3 jaar. Ik lees deze blog al iets over anderhalf jaar en blijf geboeid!
  De tonnen informatie in een zeer gemakkelijke te behandelen website is mijn favoriet puntje!
  Verder vind ik het gewoon geweldig dat je zoveel uittest, én dit ook laat weten wat je ervan vond! Ik heb zo heel veel nieuwe dingen ontdekt!!
  Evenals de uitleg over de boeken! Tonnen zijn er in de winkel, maar hier lees je welke je het best neemt!

  Wat wil ik dan zeker behouden op de website? De mening van de boeken en de producten!
  En bij voorkeur zou ik dan het boek willen. Deze zit nog niet in mijn collectie! 😀

  Groetjes
  Annelies V

 51. Els Groeneweg schreef:

  Hoi Laura

  Aller eerst gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je Bakkerij. Het is altijd een genot om op jouw site te kijken en ik kijk er dus heel vaak. Heb ook al veel gehad aan je tips en verschillende How to’s. Ga nog lang zo door dan kunnen wij er lang van genieten.

  Groeten van Els

 52. Nayra schreef:

  Congratulations! 🙂 het is altijd leuk om je blog te lezen, stap voor stap, duidelijk… gewoon heel fijn, ga gewoon door!! Voor de winactie gaat mijn voorkeur naar het boek 😉
  Groetjes, Nayra.

 53. Janneke schreef:

  Gefeliciteerd! Ik ken Laura’s Bakery nog maar een paar maanden, maar ben ondertussen trouwe bezoekster (fan!) van je site. Heb al een aantal recepten geprobeerd. En afgelopen zondag (jaja, was ook mijn verjaardagsfeestje) heb ik eindelijk de chocolade taart gemaakt met aarbeien vulling en die aardbeien aan de buitenkant. Een groot succes 🙂 Dus ga vooral nog jaren zo door!

  Groetjes Janneke

 54. Jennie schreef:

  Hallo Laura,

  Ik volg sinds kort je site en vind het helemaal geweldig. Probeer mezelf nu meer te verdiepen in het maken van taarten en cupcakes, maar ook de andere recepten op je site lees ik met veel plezier.

  Daarnaast zijn ook de how to’s en de stukken van uitgelicht erg duidelijk en fijn om als ‘beginneling’ deze dingen onder de knie te krijgen.

  En oh ja, als ik de gelukkige winnaar mocht zijn, zou mijn voorkeur uitgaan naar het boek Feest van Shari Bhattoe.

  Ik vind je site echt super en zou zeggen, ga zo door!

 55. Anonymous schreef:

  Gefeliciteerd met je blog-verjaardag!
  Ik volg je nog niet zo lang, maar toch al wel een hele tijd! Altijd leuke ideetjes, ook op je pinterest (heb er al wel wat gerepind).
  Om te winnen is natuurlijk ook altijd leuk! Ik zou graag het sweet table shop pakket winnen. Leuk voor de verjaardag van mijn zoon!

  Groetjes Jessica

 56. Anniek Nederpel schreef:

  Gefeliciteerd Laura!
  Ik weet niet meer hoe ik op je blog terecht ben gekomen, maar ik lees m nu al een tijdje en ook ik ben fan! Wat ik leuk vind aan jouw blog is dat je projecten maakt die iedereen met jouw uitleg kan maken, en dat je altijd precies de producten bespreekt waarvan ik net gedacht heb, zou dat iets zijn? (zoals nu de nieuwe Dr. Oetker producten waar je mee bezig bent)
  Wat ik graag wil blijven zien op Laura’s Bakery is projecten zoals het advent. Iedere dag zat ik met spanning te wachten wat je nu weer gemaakt had!
  Ook vind ik dat je heel goed en leuk met je lezers om gaat.
  Al met al, ga zo door!
  Ik heb geen prijsvoorkeur want ik vind het allemaal leuk hihi.
  Je bent een topper Laura!

  Liefs, Anniek

 57. Ellen Meijer schreef:

  Hoi Laura,

  Ik lees ’s morgens tijdens mijn ontbijt altijd eerst alle nieuwe berichtjes van de bloggers die ik volg. Waarom zijn die van jou leuk? Allereerst heb je een blog die er vrolijk, rustig en duidelijk uitziet. Je recepten zijn origineel, niet te makkelijk, maar ook zeker niet moeilijk. Afgewisseld met leuke how-to’s, reviews die eerlijk zijn en over produkten gaan waar ik graag wat over hoor. enz. Samengevat: ga lekker door zo!!! Ik vind meestal je recepten het leukste!

  Alledrie de cadeaus zijn super en ik zou met alledrie blij zijn. Maar ik heb een heeeeel klein voorkeurtje voor het boek. Daar ben ik wel benieuwd naar…

  Groetjes!

  Ellen

 58. Sunnysandra schreef:

  Gefeliciteerd, ik zeg goed bezug!!!
  Ik kom met veel plezier af en toe bij je op bezoek en doe ook nog eens inspiratie op en verzamel lekkere recepten. Ga zo door!
  Sandra

 59. Ariette schreef:

  Gefeliciteerd met je jubileum!!
  Weer zo’n leuke winactie!
  Zeker na het lezen van je review lijkt me het boek Feest fantastisch, maar ook de andere prijzen zijn helemaal leuk!
  Veel succes met je blog e.d. verder!!

  Groetjes Ariette

 60. Anja schreef:

  Toen ik vorig jaar jouw blog ’toevallig’ vond, was ik direct geraakt. Andere blogs kunnen maandelijks een keer een bezoekje van mij verwachten, bij jou kan ik elke dag wel op bezoek. Ik geniet van de recepten van producten die gewoon zijn in NL, maar ben ook blij dat je de producten gebruikt die iedereen kan halen.
  En die 3 jaar… je bent goed bezig en ik hoop nog jarenlang te mogen genieten van alle recepten, reviews en wat vond ik de adventshapjes zo leuk!
  Zelf zou ik graag het boek feest winnen. Binnenkort staat er een housewarming op het programma, maar nu nog de invulling ervan. Al zouden de materialen voor een sweet table eigenlijk ook handig zijn. Ik hoop nog eens 3 jaar en alle jaren daarna door jou verrast te worden…

 61. Jennita schreef:

  3 jaar al?! Wat leuk gefeliciteerd. Ik volg je nog niet zo lang, maar ben je gaan volgen omdat je zo heerlijk gewoon overkomt op je blog. Je schrijft duidelijk, legt alles goed uit en hebt leuke nieuwe ideeen waar ik echt wat aan heb. Je recepten zijn goed (heb er al een paar gemaakt en ja, dat merk ik aan mijn kleding 😉 ) en ik kan er anderen weer een plezier mee doen.

  Ben vooral blij met de basisrecepten waar jij dan weer variatiesuggesties bij geeft. En die foto’s! Mooooi, maakt je uitleg nog duidelijker. Keep on the good work.

  Leuk dat je cadeautjes weggeeft. Je zou me een groot plezier doen met het boek Feest, maar gun het anderen natuurlijk ook van harte 😉

  Grtz Jennita

 62. Evelien vd Pas schreef:

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 63. Evelien vd Pas schreef:

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 64. Evelien vd Pas schreef:

  Hoi Laura, alweer 3 jaar!
  Gefeliciteerd!!
  Ik ben zon onbekende, die je bijna al vanaf het begin volgt.
  Ik kwam je een keer per toeval tegen en had je blog opgeschreven op een blaadje voor in de lade. Zodat ik je elke keer op kon zoeken.

  Elke keer hoopte ik dat je er weer wat nieuws op zou zetten,
  Want ik hou van de manier waarop je dingen uitlegt,
  Het makkelijke waarop je dingen doet, en natuurlijk het resultaat en de foto’s! Wauw!

  En van mij mag de advent elk jaar terug komen, daar heb ik echt van genoten!! 🙂

  Laura, je bent een jonge meid, jij komt er wel.

  En als ik dan mag winnen, dan graag het boek feest..:)

 65. Anonymous schreef:

  nog gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan!

  ik vind je site heerlijke als ik effe druk ben in mijn hoofd kijk ik op je site voor een recept en dan ga ik lekker aan de slag. zo krijg ik weer een leeg hoofd en vaak een volle koektrommel.

  het boek lijkt me geweldig omdat ik onderhand een dessert table moet maken. dus tips en trucks zijn welkom!
  maar alles is leuk om te winnen.

  greetzz deborah

 66. Kreatita T schreef:

  Gefeliciteerd!
  Ik doe ook graag mee, het leukste vind ik recepten en how-to’s.
  Het leukste vind ik het boek, maar ik vind alles wel leuk.

  groetjes :p

 67. Marie van veen schreef:

  als eerste gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan
  ik lees je blog meteen als hij binnen komt vind het zo leuk wat je allemaal met ons deelt en ik maak je recepten zijn super ga vooral zo door ik kijk elke keer weer naar een nieuwe mail van je uit
  groetjes marie

 68. Anonymous schreef:

  Proficiat met je 3 jarig bestaan!

  Ik vind het enorm leuk om na een drukke werkdag op je site ideetjes te zoeken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideetjes thuis of in de klas te maken. Daarom lijkt het boek mij enorm leuk voor nog meer ideetjes!

  Nog heel veel succes!

  Inge Schenkels

 69. Stephanie de Leeuw schreef:

  Allereerst van harte met je 3 jarig jubileum!

  Ik volg jouw blog omdat de stap voor stap uitleg ervoor zorgt dat ik steeds meer kneepjes van het vak leer! Daarbij maken de foto’s en jouw persoonlijke touch het elke keer weer een feestje om te lezen!

  Alle prijzen zijn super mocht ik winnen.. maar mijn eerste voorkeur gaat uit naar het boek feest

  Groetjes,
  Stephanie de Leeuw

 70. Tamara schreef:

  Gefeliciteerd! Gewoon een super leuke website!
  Mijn voorkeur gaat uit naar Feest!
  Groetjes Tamara

 71. Lisa Geertjens schreef:

  Allereerst gefeliciteerd met het driejarig bestaan! Ik hoop dat er nog vele jaren bijkomen, want dan kan ik ook nog een tijdje genieten van alle leuke recepten en fijne reviews. Als student heb ik nooit tijd om van die speciale super lekkere koekjes, cakejes etc. te maken, en wat ben ik gek op koekjes. Met jou recepten lukt dat wel! makkelijke ingrediënten die zelfs ik in huis heb… Mijn voorkeur gaat uit naar het boek, nog meer recepten en ideetjes. Wat van mij zeker herhaald mag worden is de advent van afgelopen jaar, ontzettend leuk!

 72. Brigitte de Bot schreef:

  Hoi Laura,

  Van harte gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. Ik volg jou blog al een tijdje natuurlijk en elke keer weet je weer met iets origineels te komen. Ga vooral zo verder, ik blijf je volgen 😉

  Groetjes,
  Brigitte
  Jetjes & Jobjes
  http://www.jetesenjobjes.nl/blog

 73. Anonymous schreef:

  Gefeliciteerd Laura, met je 3 jarig bestaan. Eerder al je eerste boekjes en nu al weer 3 jaar een heel erg leuke blog. Leuk om gewoon te lezen, maar nog leuker om alle lekkere en leuke dingen te maken.
  Het is ook zo fijn dat je vragen zo simpel en prettig beantwoord.Ik lees je blog nu al zo’n 2 jaar, en iedere keer is het weer spannend wat je voor lekkers laat zien. Je foto’s zijn trouwens ook heel fijn om te bekijken hoe iets moet. Dus gewoon SUPER.
  Als ik iets zou winnen, dan lijkt mij het boek FEEST wel heel erg leuk!
  Groetjes, Jannet

 74. Monique Aanen schreef:

  Via via kom ik hier terecht en zie dat er een superleuke actie is. Bij deze wil ik dan ook van harte feliciteren met je 3-jarige bestaan.

 75. Miehhke V schreef:

  eerst en vooral gefeliciteerd met u 3-jarige blog bestaan. Ik vind vooral leuk dat jouw recepten zo makkelijk zijn om na te maken en alles wat je gebruikt vind je ook in de winkels. Vooral met kerstmis de advent was super! Ik hoop dat je nog lang doorgaat, en kijk al uit naar je boek. x

 76. Samantha Vlug schreef:

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan! 🙂 Ik lees altijd met plezier je posts en je fotografie ziet er altijd super mooi uit. Leuk om te zien wat je altijd erbij gebruikt.. broodplankje, kleedjes. Je hebt vast een hele kast vol ofniet? Waar haal je dat toch? 😉 Verder vind ik eigenlijk alles leuk aan je site. Recepten, reviews en aan de how-to’s heb ik ook veel gehad. Ik ben eigenlijk door jou (en het tijdschrift ’taarten decoreren’ ook begonnen met bakken van taarten. 🙂 Dus blijf zo doorgaan met alles op je site en laat niks weg, want ik vind het allemaal erg tof. (mocht ik winnen dan zou ik het boek ‘feest’ wel willen, maar alle andere dingen vind ik ook erg leuk)

  Groetjes, Samantha V

 77. Mara Kockaerts schreef:

  je hebt er een nieuwe volger bij. Gek dat ik dit nog niet eerder kende, want, je hebt heeeel wat leuks!

  kga je blog helemaaaal uitspitten 🙂

 78. geja schreef:

  Proficiat, Laura,
  Ik hoop dat je nog vele jaren doorgaat met jouw blog!
  Ik vind alles leuk , overzichtelijk en voor iedereen zit er wel iets bij wat je kunt
  maken.
  De foto’s geven een goed beeld weer hoe het eruit ziet als je het recept goed volgt
  Dus blijf vooral zo doorgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *