Cupcakes in een doosje

20 maart 2011 Laatst bewerkt: 17 september 2023
0

CUPCAKES IN EEN DOOSJE

Het heeft even geduurd maar daar ben ik weer met een nieuwe post! Afgelopen week heb ik het erg druk gehad met school waardoor ik geen eens tijd heb gehad om de foto’s van deze cupcakes uit te zoeken. Maar nu heb ik weer tijd en heb dus ook gelijk de foto’s uitgezocht!

Van Create4Fun kreeg ik 1,5 week terug een paar leuke spulletjes thuisgestuurd om uit te proberen en dit heb ik dan ook gelijk de volgende dag gedaan! In deze post alvast de cupcake papiertjes en de leuke doosjes waar de cupcakes in gezet kunnen worden.

CUPCAKES IN EEN DOOSJE
maken

Deze papiertjes zijn van Wilton en hebben een leuk cupcakeprintje, ook zijn hiervan bijpassende doosjes.

recept CUPCAKES IN EEN DOOSJE

In die leuke doosjes moet natuurlijk een lekkere en mooie cupcake komen te staan. Ik heb chocolade cupcakes gebakken en een toef gespoten met Wilton whipped icing mix. Deze mix doet me qua structuur een beetje denken aan het beslag voor schuimpjes. Het is heel eenvoudig te bereiden door alleen maar koud water toe te voegen en het op te kloppen.

CUPCAKES IN EEN DOOSJE
bakken

De toef is gespoten met het spuitmondje #1M Om het af te maken heb ik bovenop de toef een malteser geplaatst en wat rood musketzaad over de cupcakes heen gestrooid.

CUPCAKES IN EEN DOOSJE
2

Het doosje geeft een erg leuk effect en je heb zo ook gelijk een leuke verpakking om de cupcake bijvoorbeeld als cadeautje weg te geven .

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

9 reacties

 1. Ziet er heel erg mooi uit zeg!!! Ik krijg er honger van, mooi opgespoten hoor!
  Linda

 2. Joke schreef:

  Prachtig gemaakt weer Laura !!!

  liefs, mam ♥

 3. leuke cupcakes zeg! deze cupcake liners heb ik zelf ook. ik moet zeggen dat ik jou cupcakes met fondant enzo ook echt heel erg mooi vind. mooie blog!

 4. Anonymous schreef:

  Ik zou zelf heel graag cupcake’s willen maken maar hoe maak ik de topping of kan ik ook topping poeder Kopen ? En zo ja waar dan?

 5. Laura schreef:

  in speciaalzaken kun je de poeder kopen die ik heb gebruikt. Maar dr. Oetker verkoopt tegenwoordig zelfs kant en klare topping in een zakje met spuitmondjes.

 6. Anonymous schreef:

  kijk eens voor t boek 1001 cupcakes, daar staat veel in, en eenvoudig ook. Ook t maken van topping is appeltje eitje.
  Voorbeeld, glazuur maak je met water en poedersuiker. Simpeler kan geloof ik niet

 7. Anonymous schreef:

  heeii
  ik vroeg me af.. ik maak zelf ook cupcakes maar de vraag is wat zijn de afmetingen van het doosje op de onderste foto? en kan daar dan 1 cupcake in? hihi
  groetjess

  1. Laura's Bakery schreef:

   Het zijn doosjes voor 1 cupcake. De precieze afmetingen weet ik niet, ik schat zo’n 10×10 cm?

  2. Anonymous schreef:

   okee dankjee 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *