Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

RESERVEREN: Het Laura’s Bakery Receptenboek

Laura Kieftdoor Laura Kieft
13 november 2020
in Inspiratie, Nieuws
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Vandaag is de dag, dat ik een van mijn geheime projecten bekendmaken mag! Al sinds februari van dit jaar ben ik ermee bezig en ik ben maar wat blij dat ik jullie eindelijk over Het Laura’s Bakery Receptenboek kan vertellen én je kunt hem ook gelijk al reserveren!

Allereerst: dit is niet zomaar een receptenboek, dit is jouw receptenboek. Hij is namelijk nog helemaal leeg, klaar om gevuld te worden met jouw favoriete recepten. De recepten van Laura’s Bakery die je keer op keer opzoekt, maar ook jouw heerlijke familierecepten kunnen erin gezet worden. Je richt jouw receptenboek in zoals je zelf wilt.

RESERVEER DIRECT HET LAURA'S BAKERY RECEPTENBOEK

Ik heb in het verleden verschillende receptenboeken gehad, maar stopte altijd al snel met het gebruik ervan. Ze pasten namelijk nooit bij mijn wensen. De categorieën waren al voorgedrukt, ieder ‘hoofdstuk’ was even groot en de indeling van de pagina’s was helemáál niet praktisch. Precies al die punten heb ik aangepakt in Het Laura’s Bakery Receptenboek.

Over Het Laura’s Bakery Receptenboek:

  • Ruimte voor meer dan 150 recepten.
  • Bepaal zelf de categorieën door gebruik te maken van de vooraf ingevulde (of blanco) stickervellen. In totaal kun je 12 categorieën maken dankzij de 12 bijgevoegde stevige tabbladen waar je de stickers op plakt.
  • De pagina’s zijn 18 x 22 cm wat je meer dan genoeg ruimte geeft om te schrijven.
  • De voorkant van Het Receptenboek bevat alleen de grafische print, geen teksten of logo’s (de tekst en informatie op de eerste afbeelding is een wrapper die je eraf haalt voor gebruik).
  • Lang recept? Gebruik dan een (extra) blanco pagina en/of richt deze passend bij jouw recept in met de speciale receptstickers.
  • Alle pagina’s zijn heel makkelijk te verplaatsen doordat we voor speciale ringen als ‘binding’ hebben gekozen. Wil jij slechts 5 hoofdgerechten in de ene categorie en wel 30 taarten in de andere? Geen probleem!
  • Achterin zit een handige hersluitbare ‘pocket’ (een soort plastic envelop met ziplock sluiting) waarin je losse receptknipsels en -briefjes kunt bewaren.
  • Naast praktische stickers om receptpagina’s in te delen, hebben we ook stickervellen toegevoegd met leuke foodquotes en bak- en kookitems.
  • Het Laura’s Bakery Receptenboek kost €27,50

Even praktisch dan. Hoewel we er hard voor hebben gewerkt, lukt het helaas door Corona vertraging niet om Het Receptenboek dit jaar aan Sinterklaas en de Kerstman mee te geven. Eind februari 2021 kun je er als eerste mee aan de slag!

Toch cadeau geven (of vragen!) deze feestdagen? Snappen we helemaal, we hebben daarom hele leuke cadeaukaart printables gemaakt zodat je toch iets tastbaars cadeau kunt geven tijdens de feestdagen of iedere andere gelegenheid. Zo kun je iemand eigenlijk twee keer verrassen!

RESERVEER HET LAURA'S BAKERY RECEPTENBOEK

Download hier de cadeaukaarten in verschillende thema’s

Printen, knippen en plakken: zo eenvoudig zijn deze cadeaukaarten te maken. We hebben verschillende versies: Sinterklaas, kerst en een algemene.

SINTERKLAAS
KERST
ALGEMEEN

Voorproefje

Als laatst heb ik ook nog een heel erg leuk voorproefje voor jullie: namelijk alvast een ingevulde receptpagina! Deze kun je na het printen en knippen uiteindelijk in je eigen receptenboek inplakken. Of bewaren in de handige pocket achterin de planner. Tot die tijd is het al een heel mooi voorproefje van het prachtige receptenboek.

RECEPTPAGINA BROSSE HAVERKOEKEN

Receptenboek

Ik sta nu al regelmatig in de keuken met de wens dat ik het receptenboek er al bij kan pakken. Binnenkort heb ik het monster in huis en dan kan ik hem jullie nóg beter laten zien. Daarvan zal ik een video op Instagram plaatsen, volg mij dus vooral daar om hem niet te missen!

Mocht je nog vragen hebben voordat je Het Laura’s Bakery Receptenboek reserveert, laat dat dan achter in een reactie onder dit artikel, dan komen we daar zo snel mogelijk bij je op terug!

RESERVEER HET LAURA'S BAKERY RECEPTENBOEK

Vorige post

Volgende post

Nieuwe receptprintable: kruidnotenNieuwe receptprintable: kruidnoten
Appel-speculaas kruimelcake

Related Posts

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Printable: bladerdeegstengels

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft
28 december 2020
0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 34

  1. Ashley says:
    2 maanden geleden

    Super leuk!! Is het mogelijk om de eigen recepten te typen in een soort format? Vervolgens kun je de losse pagina’s in de printer doen en wordt het recept precies in het juiste ontwerp afgedrukt. Lijkt mij heel handig en leuk, maar weet niet of dat te maken is.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 maanden geleden

      Ik denk dat het mogelijk is, maar wij hebben hier zelf geen standaard document of iets dergelijks voor.

      Beantwoorden
    • L vd brink says:
      2 maanden geleden

      Lijkt me ook heel handig!

      Beantwoorden
      • L vd brink says:
        2 maanden geleden

        Dan zou je bijv losse doorzichtige bladen moeten kunnen kopen zodat je ze daar in doet. Zijn ze meteen stevig genoeg.

        Beantwoorden
    • Carola says:
      2 maanden geleden

      Hier ben ik het helemaal mee eens!!

      Beantwoorden
  2. Anna says:
    2 maanden geleden

    Hoii! Ten eerste, wat een gaaf project en gefeliciteerd!
    Vraagje; er staat dat alle pagina’s te verplaatsen zijn, maar eerder kreeg ik de indruk dat vooral de tabbladen te verplaatsen zijn? Of kan je dus als je je brownies op de eerste pagina schrijft, die later nog naar de laatste pagina ‘verhuizen’?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 maanden geleden

      Alle pagina’s zijn te verplaatsen, zowel tabbladen als receptpagina’s. Dus als jij de brownies voorin hebt geschreven en uiteindelijk besluit dat deze achterin moet komen kan dat prima 🙂

      Beantwoorden
      • Anna says:
        2 maanden geleden

        Dat is geweldig!! Ik krijg altijd een writersblock bij receptenboekjes omdat je ‘moet’ beginnen met de voorgerechten. Echt een fantastisch idee dit boek!

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          2 maanden geleden

          haha, ik herken dat helemaal. Met dit boek kun je de volgorde eindeloos blijven aanpassen als je zou willen 🙂

          Beantwoorden
    • Frans says:
      2 maanden geleden

      Erg leuk.

      Kun je aangeven hoe dik het papier is?
      80 grams of bv 100 grams?

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 maanden geleden

        Het is 120 grams papier.

        Beantwoorden
  3. Myranda says:
    2 maanden geleden

    Kan hij geleverd worden in België?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 maanden geleden

      Jazeker, Bol verzend ook naar België. En het zal ook vast bij Belgische (web)shops verkrijgbaar zijn straks, daar heb ik alleen geen zicht op.

      Beantwoorden
  4. Miranda says:
    2 maanden geleden

    Kan je het straks ook kopen in de boekwinkels?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 maanden geleden

      Jazeker!

      Beantwoorden
  5. Trudy says:
    2 maanden geleden

    Gefeliciteerd! Wat een leuk idee ‼
    Komt ie ook in de boekhandel?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 maanden geleden

      Ja, hij komt ook in de winkels te liggen.

      Beantwoorden
  6. Paula says:
    2 maanden geleden

    Leuk Laura!

    Beantwoorden
  7. Elif says:
    2 maanden geleden

    Helemaal
    Geweldig! Ik heb hem gereserveerd !

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Superleuk! 😀

      Beantwoorden
  8. Sonja says:
    2 maanden geleden

    Wat ontzettend gaaf zeg, helemaal waar ik al een tijd naar op zoek ben!
    Is het ook mogelijk om een navulling van het receptenboek aan te schaffen?

    Groetjes, Sonja

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Dat hoop ik wel! Dan moet het receptenboek zelf eerst goed verkopen, maar het lijkt erop dat dat goed gaat komen 🙂

      Beantwoorden
      • Sonja says:
        2 maanden geleden

        Dat zou wel héél fijn zijn! 🙂

        Beantwoorden
  9. Lisa says:
    2 maanden geleden

    Wat tof dit. Ik print soms recepten. En veel recepten bewaar ik door een linkje van de website. Wel zo leuk om het hierin te bewaren! En zo handig dat de pagina’s te verhuizen zijn. Anders durf ik er niet in te beginnen. Navulling zou herl misschien handig zijn voor als je fouten maakt in het recept schrijven.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Ik hoop ook zeker dat er een navulling gaat komen! Fijn dat je enthousiast bent 😀

      Beantwoorden
    • Sonja says:
      2 maanden geleden

      Of voor als je – net als ik – véél te veel lekkere recepten tegenkomt die je wilt bewaren. 😉

      Beantwoorden
  10. Carol says:
    2 maanden geleden

    Gefeliciteerd. Ook leuk om cadeau te geven. Wat kost het eigenlijk. Kon dat niet vinden.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Zeker! Het Laura’s Bakery Receptenboek kost €27,50

      Beantwoorden
  11. Sonja says:
    1 maand geleden

    Hoi Laura,

    Is het receptenboek ook ergens anders te bestellen dan bij bol.com? Ik zie dat de levering pas eind februari is in plaats van eind januari. Zo lang kan ik echt niet wachten hoor! 😊

    Groetjes, Sonja

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Hi Sonja! Helaas is het receptenboek vertraagd en maakt het niet uit waar je het bestelt. We hopen dat je nog even geduld kunt hebben! Het is het écht waard 😉 liefs, Laura

      Beantwoorden
      • Sonja says:
        1 maand geleden

        Hi Laura, dat wordt lastig maar ik ga mijn best doen! 😉 Dank voor je reactie en fijne dagen gewenst!! Groetjes, Sonja

        Beantwoorden
  12. Tinka says:
    1 week geleden

    Wat een leuk idee!
    Dus even voor de duidelijkheid een paar vragen:
    – Er staan geen recepten in, ik moet het boekje helemaal zelf invullen?
    – Er zijn 12 tabbladen, waar je zelf stickers (die erbij zitten) op moet plakken?
    – De pagina’s zijn (van stevig) papier?
    – Wat staat er op de achterzijde van een receptblaadje? Hetzelfde?
    – Zijn er nog andere pagina’s behalve receptpagina’s en de tabbladen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 week geleden

      1. Klopt, het is juist de bedoeling dat je hiermee je eigen receptenboek met je eigen favoriete recepten kunt maken.
      2. Klopt ook, zo kun je zelf kiezen in welke categorieën je je receptenboek wilt indelen.
      3. Absoluut, het is 120 grams papier.
      4&5. Er zijn vier soorten pagina’s, zodat je op alle verschillende manieren kunt variëren:
      – voorkant de outline voor een recept, achterkant blanco
      – voorkant blanco, achterkant outline voor een recept
      – voorkant en achterkant de outline voor een recept
      – voorkant en achterkant blanco

      Aankomende week plaats ik op Instagram een voorbeeld post met een recept dat ik op vijf verschillende manieren heb uitgewerkt, dat vind je misschien ook leuk om te zien 😀

      Beantwoorden
  13. Femke says:
    5 dagen geleden

    Superleuk! En mooi op tijd voor mn verjaardag 😉
    Kan ik eindelijk mijn kladschrift met recepten netjes bewaren 🙈

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Appel-speculaas kruimelcake

Appel-speculaas kruimelcake

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-1

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-15

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-16

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-19

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-7

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan