Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing in het recept kun je deze ook in de oven bereiden, dus ik voeg een tip aan de receptkaart toe als je ze liever in de oven maakt. Verder is het grootste verschil dat deze kleine loempia’s vegetarisch zijn. In verhouding gebruikte ik wat meer mihoen, maar je kunt prima spelen met die verhoudingen en juist meer groenten toevoegen.
BAKTIP: Ik heb de loempia’s zelf in een braadpan gebakken, maar een wokpan is ook geschikt. Deze braadpan en wokpan van BK zijn beiden prettig in gebruik en geschikt voor alle warmtebronnen.
Hallo Laura zijn dat rijsten loempiavellen of mag ik ook anderen pannekookjes vellen gebruiken ,want we wonen in Polen en weet niet of ik die rijstenvellen hier krijg.
Ze zijn vast heerlijk groetjes van jeanny
Je kunt er het beste filodeeg voor gebruiken!