Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Hartige muffins

Laura Kieftdoor Laura Kieft
26 juni 2010
in Allergenen, Hartige recepten, Muffins, Suikervrij
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik was al tijden op zoek naar een lekker recept voor hartige muffins, maar nooit vond ik een écht lekker recept. Niet lang geleden kwam ik dit recept tegen en ben ik gaan bakken. Nou, deze hartige muffins zijn héérlijk! Er zitten allerlei kruiden in, kaas en spekjes. Zelf heb ik er nog een roomkaas topping bij bedacht, de combinatie is heel erg lekker. Om jullie mee te laten genieten van deze muffins zal ik naast de foto’s ook het recept plaatsen. Het is een echte aanrader!

Dit recept is voor 6 muffins, om te beginnen moet je eerst de oven voorverwarmen op 180 graden. Vet ook een muffinvorm in.
Recept afdrukken

Hartige muffins

Deze makkelijke hartige muffins zitten bomvol smaak. De heerlijke kruiden, spekjes en kaas maken ze om te smullen. De extra roomkaas topping maakt zo nóg lekkerder.
Porties: 6 muffins

Ingrediënten

  • 1 ei (M)
  • 100 ml olijfolie
  • 250 ml karnemelk
  • 1 flinke snuf zout
  • Peper (naar smaak)
  • Paprikapoeder (naar smaak)
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 250 gram tarwemeel
  • 2 tl bakpoeder
  • 50 gram gerookte hamblokjes
  • 50 gram geraspte kaas

Roomkaas topping

  • roomkaas
  • gemengde kruiden
  • zout en peper
  • geraspte kaas (oud)
  • salami snippers

Instructies

  • Doe het ei, olijfolie, karnemelk en kruiden in een kom en meng door met een garde. Meng het meel met het bakpoeder en voeg toe aan het mengsel. Voeg de hamblokjes en geraspte kaas toe en meng tot een mooi beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvorm. Als je wilt kun je over een paar muffins nog wat kaas strooien.
  • Plaats de muffinvorm op het rooster in het onderste gedeelte van de oven.
  • Bak de muffins in 35 minuten gaar op 180 °C (boven- en onderwarmte).
  • Haal na het bakken de muffins uit de oven en laat deze in de vorm ongeveer 10 minuten op het ovenrooster staan. Haal daarna de muffins uit de vorm en laat ze verder afkoelen op een rooster.

Roomkaas topping

  • Voor de topping mengde ik de volgende ingrediënten door elkaar; roomkaas, gemengde kruiden, zout, peper, geraspte kaas (oud) en salami snippers. Voeg de hoeveelheden naar je eigen smaak toe.
  • De muffins hebben mij en mijn familie goed gesmaakt en waren al snel op. Voor degenen die het recept ook willen proberen: eet smakelijk!
Bewaren

De muffins bewaar je in een afgesloten trommel. Zo blijven ze een week goed.

Voor dat ze de oven in gingen, en nadat ze er weer uit kwamen.

Vorige post

Volgende post

Bloemetjes en nog meer voetbal
Bijna beroemd ;)

Related Posts

kleine broodjes bakken

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft
24 maart 2021
18

Dit...

Trempeersiroop

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft
15 maart 2021
8

Een...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft
13 maart 2021
11

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 32

  1. Ans says:
    11 jaar geleden

    Dat lijkt me wel wat Laura. Heb net een muffin-bakplaat gekocht. Ga het dus eens een keer uittesten. In ieder geval hartstikke bedankt voor het recept.
    Groetjes uit een zonnig Tvedestrand
    Ans

    Beantwoorden
  2. Joke says:
    11 jaar geleden

    Prachtig gemaakt Laura en ik wil ook eens zeggen dat alles wat je zo lekker bakt ook weer zo geweldig mooi op de foto zet !!!

    Liefs, Mam

    Beantwoorden
  3. Laurie says:
    11 jaar geleden

    Erg toffe site dit. Ik zag je stukje in Xist in Christ en was wel benieuwd. Zo leuk dat je taarten kunt bakken als bijbaantje! Geniet ervan, en ik kom vast nog eens terug op deze site voor recepten of om mooie taarten te bekijken.

    Groetjes!

    Laurie

    Beantwoorden
  4. Ria says:
    11 jaar geleden

    Ik ga het recept meteen uitproberen! Maarre, hoe lang moeten de muffins in de oven staan?

    Groeten, Ria

    Beantwoorden
  5. Laura says:
    11 jaar geleden

    Hoi Ria,

    De muffins moeten ongeveer 35 minuten in de oven, suf dat ik dat er niet bij heb gezet. Ik ga het gelijk aanpassen. succes met bakken!

    Groetjes Laura

    Beantwoorden
  6. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    ziet er erg lekker uit. Wij hebben maandag een brunch en wil ze dan graag maken. Maar kan ik ze dan al zondags maken of zijn ze dan ‘maandags niet meer lekker?

    alvast bedankt. denise

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Hoi Denise, je kunt de muffins prima zondag al maken als je ze maandag nodig hebt hoor!

      Beantwoorden
  7. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    ziet er lekker uit.eet je ze warm of koud?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Zowel warm als koud zijn ze heerlijk!

      Beantwoorden
  8. Judith says:
    7 jaar geleden

    Wat bedoel je precies met tafelolie?
    En ik wil er 12 maken, kan het recept dan gewoon verdubbelen denk ik?

    Bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Met tafelolie bedoel ik gewoon zonnebloemolie. Het recept verdubbel je inderdaad als je 12 muffins wilt bakken.

      Beantwoorden
  9. Anita says:
    7 jaar geleden

    hallo Laura,

    kan ik dit ook met chorizo maken in plaats van ham?

    groetjes Anita

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ja hoor, dat gaat prima!

      Beantwoorden
  10. Celine says:
    7 jaar geleden

    Hoi,
    ik wil deze muffins binnenkort gaan maken. Maar waar kan ik de diepgevroren kruiden vinden? Of kan ik daarvoor verse kruiden gebruiken? En welke zijn dat dan?
    Groetjes, Celine

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Je kunt ook heel goed verse kruiden gebruiken. Ik gebruik zelf meestal Italiaanse kruiden.

      Beantwoorden
  11. Leonie says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Kan ik ook melk (lactosevrij) gebruiken ipv karnemelk? En olijfolie ipv zonnebloemolie?

    Groetjes
    Leonie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik zou dat persoonlijk niet doen. Karnemelk heeft een heel ander effect dan gewone of lactosevrije melk. Datzelfde geldt voor olie.

      Beantwoorden
      • Marijke says:
        6 jaar geleden

        Ik gebruik altijd lactose vrije yoghurt ipv karnemelk. Tot nu toe alleen nog gebruikt bij blueberry muffins, ze zijn nog nooit mislukt.

        Beantwoorden
      • Marijke says:
        5 jaar geleden

        In het recept staat olijfolie is dat dan wel goed? Ik had ze gisteren gemaakt en ze waren erg droog….Heb ik iets verkeerd gedaan ?

        Beantwoorden
        • Laura says:
          5 jaar geleden

          Olijfolie klopt hoor. Als ze erg droog zijn kan het ook zijn dat je ze te lang of te heet gebakken hebt. Hetelucht oven moet bijvoorbeeld 10-20% lager.

          Beantwoorden
          • Marijke says:
            5 jaar geleden

            Thanks. Ga het de volgende keer beter in de gaten houden.

  12. Mieke Latumahina says:
    5 jaar geleden

    Laura,kan je de muffins invriezen?.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      zeker weten, geen probleem 🙂

      Beantwoorden
  13. Patricia says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Ik wil hartige muffins maken, maar dan met verse groenten, zoals wortel, courgette, doperwten of mais.
    Kan ik deze hier bij het recept toevoegen? Wordt het deeg dan niet te nat?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Hier kun je zeker mee experimenteren, maar kijk inderdaad uit dat het beslag niet te nat wordt.

      Beantwoorden
      • Patricia says:
        5 jaar geleden

        Had ze vandaag gemaakt voor het kerstdiner, was erg geslaagd!

        Beantwoorden
  14. Pingback: 40 dagen zonder suiker, alcohol én junkfood: halverwege de rit ⋆ Eigenwijs Blij
  15. Victoria says:
    4 jaar geleden

    Heerlijk! Ik heb jouw basis gebruikt, maar als vulling gekozen voor oregano, tijm, olijven, serranoham en parmezaan. Afgemaakt met een crumble van Panko, Parmezaan en Italiaanse kruiden. Smullen…!

    Beantwoorden
  16. Annemarie says:
    3 jaar geleden

    Bij mij zijn ze redelijk gelukt, maar ze lijken net niet gaar, maar langer erin dan verbranden ze bovenop denk ik. Heb hetelucht oven 180 graden gedaan en midden in het rooster. 38 minuten gebakken. Oven was goed voorverwarmd. Ook alle ingrediënten goed afgewogen en alles goed gemengd. Vraag me even of hoe ik ze de volgende keer nog beter kan maken. Dit was de eerste keer.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Een heteluchtoven moet je 10-20% lager zetten qua temperatuur, dat zal al verschil maken.

      Beantwoorden
  17. Laura says:
    11 maanden geleden

    Is het ook mogelijk om volle of halfvolle melk te gebruiken? Ik gebruik zelf eigenlijk nooit karnemelk.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      11 maanden geleden

      Kan, maar dan zou ik een kneusje citroensap extra toevoegen.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=TsP5Cb0doDkAX9fwOdC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=79bc6c68226a715888d318b44354d1f6&oe=6096EE4E' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken
  • HANDIGE BAKTIP! Hoe weet je wanneer je cheesecake gaar is? Cheesecakes controleer je door de vorm een klein beetje heen en weer te bewegen. De taart is goed zodra de vulling stevig oogt, maar het midden van de cheesecake nog wel wat wiebelig is. Daarna haal je hem niet uit de oven, cheesecakes laat je afkoelen in de oven met de deur op een kleine kier (bijvoorbeeld met een houten pollepel ertussen).⁠
⁠
Deze confetti cheesecake staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#cheesecake #taart #confetticheesecake #bakken #sprinkles
  • NIEUW! Ik ben altijd net iets te enthousiast bij het inslaan van versnaperingen voor het paasweekend. Als Pasen eenmaal voorbij is heb ik er eigenlijk geen zin meer in, maar wel nog een hoop paaseitjes in huis. Herkenbaar? Daarom bedacht ik deze lekkere paasei arretjescake! Daarmee tover je de resterende paaseitjes om tot een overheerlijk baksel 😁 (en dat gaat er bij mij dan weer wel altijd in).⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#paaseitjes #arretjescake #leftovers #paaseieren #paasrecepten
  • FIJNE PAASDAGEN ALLEMAAL! Ik ben benieuwd welke paasrecepten jullie gaan maken van de site! Ik overweeg nog een portie lemon meringue pie fudge 😍.⁠
⁠
Verder heb ik heel veel zin in een uitgebreid ontbijt, mijn favo maaltijd van de dag (zeker met dit soort dagen). Uiteraard zullen er de nodige paaseitjes sneuvelen, en mevrouw Lot verwacht ook lekkere snoepjes gok ik. Gelukkig heb ik er daar genoeg van in huis 😋🐰⁠
⁠
#fijnepaasdagen #happyeaster @lotjehetkonijn

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Bijna beroemd ;)

Bijna beroemd ;)

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021

Paasei arretjescake

05 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-4

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-10

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-3

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan