Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Hartige muffins

Laura Kieftdoor Laura Kieft
26 juni 2010
in Allergenen, Hartige recepten, Muffins, Suikervrij
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik was al tijden op zoek naar een lekker recept voor hartige muffins, maar nooit vond ik een écht lekker recept. Niet lang geleden kwam ik dit recept tegen en ben ik gaan bakken. Nou, deze hartige muffins zijn héérlijk! Er zitten allerlei kruiden in, kaas en spekjes. Zelf heb ik er nog een roomkaas topping bij bedacht, de combinatie is heel erg lekker. Om jullie mee te laten genieten van deze muffins zal ik naast de foto’s ook het recept plaatsen. Het is een echte aanrader!

Dit recept is voor 6 muffins, om te beginnen moet je eerst de oven voorverwarmen op 180 graden. Vet ook een muffinvorm in.
Recept afdrukken

Hartige muffins

Deze makkelijke hartige muffins zitten bomvol smaak. De heerlijke kruiden, spekjes en kaas maken ze om te smullen. De extra roomkaas topping maakt zo nóg lekkerder.
Porties: 6 muffins

Ingrediënten

  • 1 ei (M)
  • 100 ml olijfolie
  • 250 ml karnemelk
  • 1 flinke snuf zout
  • Peper (naar smaak)
  • Paprikapoeder (naar smaak)
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 250 gram tarwemeel
  • 2 tl bakpoeder
  • 50 gram gerookte hamblokjes
  • 50 gram geraspte kaas

Roomkaas topping

  • roomkaas
  • gemengde kruiden
  • zout en peper
  • geraspte kaas (oud)
  • salami snippers

Instructies

  • Doe het ei, olijfolie, karnemelk en kruiden in een kom en meng door met een garde. Meng het meel met het bakpoeder en voeg toe aan het mengsel. Voeg de hamblokjes en geraspte kaas toe en meng tot een mooi beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvorm. Als je wilt kun je over een paar muffins nog wat kaas strooien.
  • Plaats de muffinvorm op het rooster in het onderste gedeelte van de oven.
  • Bak de muffins in 35 minuten gaar op 180 °C (boven- en onderwarmte).
  • Haal na het bakken de muffins uit de oven en laat deze in de vorm ongeveer 10 minuten op het ovenrooster staan. Haal daarna de muffins uit de vorm en laat ze verder afkoelen op een rooster.

Roomkaas topping

  • Voor de topping mengde ik de volgende ingrediënten door elkaar; roomkaas, gemengde kruiden, zout, peper, geraspte kaas (oud) en salami snippers. Voeg de hoeveelheden naar je eigen smaak toe.
  • De muffins hebben mij en mijn familie goed gesmaakt en waren al snel op. Voor degenen die het recept ook willen proberen: eet smakelijk!
Bewaren

De muffins bewaar je in een afgesloten trommel. Zo blijven ze een week goed.

Voor dat ze de oven in gingen, en nadat ze er weer uit kwamen.

Vorige post

Volgende post

Bloemetjes en nog meer voetbal
Bijna beroemd ;)

Related Posts

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft
08 januari 2021
8

Ik...

Bakken met havermout w

Bakken met havermout

door Laura Kieft
04 januari 2021
14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar...

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft
02 januari 2021
9

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 32

  1. Ans says:
    11 jaar geleden

    Dat lijkt me wel wat Laura. Heb net een muffin-bakplaat gekocht. Ga het dus eens een keer uittesten. In ieder geval hartstikke bedankt voor het recept.
    Groetjes uit een zonnig Tvedestrand
    Ans

    Beantwoorden
  2. Joke says:
    11 jaar geleden

    Prachtig gemaakt Laura en ik wil ook eens zeggen dat alles wat je zo lekker bakt ook weer zo geweldig mooi op de foto zet !!!

    Liefs, Mam

    Beantwoorden
  3. Laurie says:
    11 jaar geleden

    Erg toffe site dit. Ik zag je stukje in Xist in Christ en was wel benieuwd. Zo leuk dat je taarten kunt bakken als bijbaantje! Geniet ervan, en ik kom vast nog eens terug op deze site voor recepten of om mooie taarten te bekijken.

    Groetjes!

    Laurie

    Beantwoorden
  4. Ria says:
    11 jaar geleden

    Ik ga het recept meteen uitproberen! Maarre, hoe lang moeten de muffins in de oven staan?

    Groeten, Ria

    Beantwoorden
  5. Laura says:
    11 jaar geleden

    Hoi Ria,

    De muffins moeten ongeveer 35 minuten in de oven, suf dat ik dat er niet bij heb gezet. Ik ga het gelijk aanpassen. succes met bakken!

    Groetjes Laura

    Beantwoorden
  6. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    ziet er erg lekker uit. Wij hebben maandag een brunch en wil ze dan graag maken. Maar kan ik ze dan al zondags maken of zijn ze dan ‘maandags niet meer lekker?

    alvast bedankt. denise

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Hoi Denise, je kunt de muffins prima zondag al maken als je ze maandag nodig hebt hoor!

      Beantwoorden
  7. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    ziet er lekker uit.eet je ze warm of koud?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Zowel warm als koud zijn ze heerlijk!

      Beantwoorden
  8. Judith says:
    7 jaar geleden

    Wat bedoel je precies met tafelolie?
    En ik wil er 12 maken, kan het recept dan gewoon verdubbelen denk ik?

    Bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Met tafelolie bedoel ik gewoon zonnebloemolie. Het recept verdubbel je inderdaad als je 12 muffins wilt bakken.

      Beantwoorden
  9. Anita says:
    6 jaar geleden

    hallo Laura,

    kan ik dit ook met chorizo maken in plaats van ham?

    groetjes Anita

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja hoor, dat gaat prima!

      Beantwoorden
  10. Celine says:
    6 jaar geleden

    Hoi,
    ik wil deze muffins binnenkort gaan maken. Maar waar kan ik de diepgevroren kruiden vinden? Of kan ik daarvoor verse kruiden gebruiken? En welke zijn dat dan?
    Groetjes, Celine

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je kunt ook heel goed verse kruiden gebruiken. Ik gebruik zelf meestal Italiaanse kruiden.

      Beantwoorden
  11. Leonie says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Kan ik ook melk (lactosevrij) gebruiken ipv karnemelk? En olijfolie ipv zonnebloemolie?

    Groetjes
    Leonie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik zou dat persoonlijk niet doen. Karnemelk heeft een heel ander effect dan gewone of lactosevrije melk. Datzelfde geldt voor olie.

      Beantwoorden
      • Marijke says:
        6 jaar geleden

        Ik gebruik altijd lactose vrije yoghurt ipv karnemelk. Tot nu toe alleen nog gebruikt bij blueberry muffins, ze zijn nog nooit mislukt.

        Beantwoorden
      • Marijke says:
        5 jaar geleden

        In het recept staat olijfolie is dat dan wel goed? Ik had ze gisteren gemaakt en ze waren erg droog….Heb ik iets verkeerd gedaan ?

        Beantwoorden
        • Laura says:
          5 jaar geleden

          Olijfolie klopt hoor. Als ze erg droog zijn kan het ook zijn dat je ze te lang of te heet gebakken hebt. Hetelucht oven moet bijvoorbeeld 10-20% lager.

          Beantwoorden
          • Marijke says:
            5 jaar geleden

            Thanks. Ga het de volgende keer beter in de gaten houden.

  12. Mieke Latumahina says:
    5 jaar geleden

    Laura,kan je de muffins invriezen?.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      zeker weten, geen probleem 🙂

      Beantwoorden
  13. Patricia says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Ik wil hartige muffins maken, maar dan met verse groenten, zoals wortel, courgette, doperwten of mais.
    Kan ik deze hier bij het recept toevoegen? Wordt het deeg dan niet te nat?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Hier kun je zeker mee experimenteren, maar kijk inderdaad uit dat het beslag niet te nat wordt.

      Beantwoorden
      • Patricia says:
        5 jaar geleden

        Had ze vandaag gemaakt voor het kerstdiner, was erg geslaagd!

        Beantwoorden
  14. Pingback: 40 dagen zonder suiker, alcohol én junkfood: halverwege de rit ⋆ Eigenwijs Blij
  15. Victoria says:
    4 jaar geleden

    Heerlijk! Ik heb jouw basis gebruikt, maar als vulling gekozen voor oregano, tijm, olijven, serranoham en parmezaan. Afgemaakt met een crumble van Panko, Parmezaan en Italiaanse kruiden. Smullen…!

    Beantwoorden
  16. Annemarie says:
    3 jaar geleden

    Bij mij zijn ze redelijk gelukt, maar ze lijken net niet gaar, maar langer erin dan verbranden ze bovenop denk ik. Heb hetelucht oven 180 graden gedaan en midden in het rooster. 38 minuten gebakken. Oven was goed voorverwarmd. Ook alle ingrediënten goed afgewogen en alles goed gemengd. Vraag me even of hoe ik ze de volgende keer nog beter kan maken. Dit was de eerste keer.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Een heteluchtoven moet je 10-20% lager zetten qua temperatuur, dat zal al verschil maken.

      Beantwoorden
  17. Laura says:
    8 maanden geleden

    Is het ook mogelijk om volle of halfvolle melk te gebruiken? Ik gebruik zelf eigenlijk nooit karnemelk.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      8 maanden geleden

      Kan, maar dan zou ik een kneusje citroensap extra toevoegen.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4ebc72ef7793766ddc2f25d80dd207a1&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Bijna beroemd ;)

Bijna beroemd ;)

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-6

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-17

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-15

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-5

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-7

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-3

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

Chocolade-pecan gingerbread koekjes

door Laura Kieft-24 december 2020-5

In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

Printable: kleurplaat zoete kerstboom

door Laura Kieft-23 december 2020-0

Aangezien het gingerbread huis al door velen van jullie is ingekleurd denken we dat jullie ook heel blij gaan worden van deze zoete kerstboom kleurplaat! Een boom die vol hangt met allerlei lekkers. Ik ga...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan