
Eerder deze maand kwamen de stroopwafel muffins online die ik bakte voor de verjaardagen van mijn ouders. De andere soort muffins die ik voor deze dag bakte waren deze triple chocolate muffins. Een perfect recept voor iedere chocoholic dacht ik zo. De muffin zelf is al zalig van smaak, maar de 3 soorten chocolade die door het beslag zitten maken het helemaal af. Snel aan de bak dus!
O, deze ga ik zeker proberen. Wat een lekker recept weer!
Kan ik inplaats van zonnenbloemolie ook roomboter gebruiken?
Kan ook, wel even smelten dan.
Ik heb deze cupcakes zojuist gebakken maar de cupcakes zijn aan de onderkant helemaal doordrenkt met olie. Heb ik iets verkeerd gedaan?
Ik denk dat je misschien goedkope papiertjes hebt gebruikt? Daarbij heb je dat snel.
Ik heb ze intussen al meerdere keren gebakken. Echt superlekker! Iedereen is er fan van en het is eigenlijk mijn standaardrecept voor muffins geworden.
Ah wat superleuk dit 😀
als je roomboter in plaats van zonnebloemolie wilt gebruiken hoeveel gram dan?
zelfde hoeveelheid ml, dat is iets meer in grammen.
De chocolade die ik er bovenop heb gestrooid is naar de bodem gezakt, dit heb ik ook altijd met andere recepten waar bijv. Blauwe bessen in moeten. Wat kan ik hier tegen doen? Met bloem bestrooien helpt niet ?
Wat vervelend! Bestrooien met bloem is wel dé oplossing. Heb je misschien grote (zwaardere) chocolate chips gebruikt?
Ik heb ze vandaag gebakken en ze zijn heerlijk geworden!
ik heb twee ijzeren muffinbakvormen gevuld met silicone vormpjes en zo 48 kleine muffinkjes gebakken.
heerlijke kleine traktaties.
Kan je inplaats van donkere basterdsuiker ook witte basterdsuiker gebruiken?
Dat kan. Het zal alleen een iets anders resultaat geven.
Kan je in plaats van donkere basterdsuiker ook witte basterdsuiker gebruiken?
Super leuk recept,
Ik dacht voor de verandering er stukjes snicker inplaats van chocolade stukjes in te doen, dit is geen aanrader, ging helemaal mis😢😢😢
Kun je deze ook invriezen?
Zeker!
Vanmiddag gemaakt. Onder-/bovenwarmte zoals in recept. 3 minuten korter en dan toch aan de droge kant. Volgende meer nog korter?
Dat is lastig te zeggen vanaf hier Carla. Elke oven is anders dus als jouw muffins te droog zijn dan volgende keer even goed in de gaten houden wanneer ze gaar zijn. En wellicht iets korter inderdaad.