Het idee was om de bekende kaasvlinders om te toveren tot hartjes en een andere smaak te geven. Ik koos voor tomatenpuree voor de smaak, maar ook voor de kleur. Zo kon ik er een leuke twist aangeven voor Valentijn. Dat was dus de bedoeling, maar mijn rol bladerdeeg was het daar niet mee eens. Uiteindelijk ging ik dus maar voor de gewone ‘vlinder’ vorm in plaats van mislukte hartvormen. Maar wie zijn fantasie een beetje gebruikt, ziet er vast nog wel een hartje in. Een beetje uit z’n verband getrokken misschien, maar uiteindelijk gaat het gelukkig om de smaak. En daarmee zit het helemaal goed bij deze tomaat-Parmezaan vlinders!



Deze vlinders zien er verschrikkelijk lekker uit lieverd.
Wat kun je toch een hoop leuke en lekkere dingen maken met bladerdeeg!
Liefs, mam ♥
Lijkt me super lekker. Ik maak ze altijd met Kaneelsuiker maar dit vind ik ook heerlijk. Fijn weekend.?
Wat zien je vlinders er lekker uit ! Die ga ik zeker maken. Leuke blog heb je.
Groetjes,
Petra
De vlinders moeten iets langer in de oven op 250 graden.
15 minuten is te kort en zijn de vlinders nog niet gaar.
De baktijd kan inderdaad per oven verschillen, het is daarom ook een indicatie (en zoals ze bij mij goed zijn).
Is het de bedoeling dat je het folie er direct overheen doet als je ze in de oven zet, of pas als je ze langer dan 15 min. er in doet?
Alvast bedankt!
Pas na 15 minuten (of als ze al mooi goudbruin zijn, maar nog wel wat meer tijd nodig hebben)
Ziet er lekker uit! Kan je de rol van te voren al maken en later afbakken? Bv in de ochtend gekoeld bewaren en dan in de avond afbakken. Of heeft dat invloed op het eindresultaat? Bedankt alvast!
Dat kan prima hoor 🙂