Na de succesvolle suikerbroodpudding met frambozen van december, jeukten mijn vingers om een nieuwe variatie te maken. Het werd een suikerbroodpudding met appel en blauwe bessen. En ik gebruikte extra veel fruit voor een heerlijk fris resultaat. Vorig jaar sprak ik met iemand die een broodpudding niet lekker vond klinken. Die vond suikerbrood wentelteefjes uit de oven veel beter. In principe is het resultaat natuurlijk redelijk gelijk, alleen is het wel lekker makkelijk om alles in een keer in de oven te kunnen schuiven, inclusief vulling. Nu heb ik echter wel zin om nog eens suikerbrood wentelteefjes in de pan te bakken. Oh, ik zit weer vol met ideetjes. Die baklijst van mij blijft maar groeien.
BAKTIP: Dille & Kamille heeft mooie, eenvoudige ovenschalen die in meerdere kleuren en formaten verkrijgbaar zijn.
Ik vind bakken en koken super leuk en lekker en met deze recepten is wel echt iets voor mij echt waar.
Fijn Tom, veel bak- en kookplezier!