Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Sterren kaaskoekjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
02 december 2016
in Borrelhapjes, Feestdagen, Hartige recepten, Kerst
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

sterren-kaaskoekjes-1a

We begonnen de advent gisteren met heerlijke zoete koekjes met cranberry en sinaasappel, maar nu gaan we over op een hartig koekje. Het is immers vrijdag -tijd voor borrelhapjes- en er staan ook vast de nodige kerstborrels op de planning deze maand. Hartige kaaskoekjes dus, in de vorm van een ster. Zo passen ze perfect bij Kerst. Ze zijn heel eenvoudig te maken en met dit recept heb je gelijk een schaal vol. Dus als jou gevraagd wordt om ook iets lekkers mee te nemen voor de borrel, dan maak je gewoon deze sterren kaaskoekjes. Ben je zo klaar en iedereen zal ook nog eens onder de indruk zijn als je zegt dat je ze zelfgemaakt hebt.

sterren-kaaskoekjes-2a

Recept afdrukken

Sterren kaaskoekjes

Hartige koekjes kunnen ook ongelooflijk lekker zijn, dat bewijzen deze sterren kaaskoekjes. Super leuk voor bij de kerstborrel.
Porties: 1 schaal vol

Ingrediënten

  • 200 gram cheddar (geraspt, of plakjes fijnsnijden)
  • 120 gram ongezouten roomboter
  • 5 el melk
  • flinke snuf zout
  • 200 gram bloem
  • 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 3 el fijngesneden verse basilicum (gedroogd kan ook, gebruik dan 1 el)

Instructies

  • Kun je net als ik geen geraspte cheddar vinden, gebruik dan gewoon de plakjes die je fijn snijdt. Doe dit in een kom met de boter en melk en mix door elkaar. Dit mengsel ziet er wat vreemd en wellicht onsmakelijk uit, maar geloof mij als ik zeg dat het echt goed komt.
  • Voeg bloem, zout, Parmezaanse kaas en de basilicum toe en mix dit er doorheen. Het wordt nu echt een mooi deeg.
  • Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad, zorg dat het deeg ongeveer een halve centimeter dik is. Gebruik een uitsteker om figuren uit het deeg te steken. Ik gebruikte een ster, maar je kunt natuurlijk ook een ander vormpje gebruiken. Je kunt er zelfs gewoon met een mes vierkantjes van snijden.
  • Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 12-14 minuten op 180 °C (boven- en onderwarmte) gaar en goudbruin.
  • Je kunt deze hartige koekjes gelijk op tafel zetten als ze nog warm zijn, maar je kunt ze ook prima van tevoren maken natuurlijk.
Bewaren

Goed verpakt ongeveer 1 week te bewaren. In de vriezer tot 3 maanden houdbaar.

sterren-kaaskoekjes-3a

Vorige post

Volgende post

Cranberry sinaasappel koekjes
Cranberry eierkoeken

Related Posts

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft
24 februari 2021
1

De...

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Red velvet marmercake

door Laura Kieft
12 februari 2021
4

De...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 31

  1. Kim says:
    4 jaar geleden

    Kunnen ze ook glutenvrij gemaakt worden? En welke bloem kan ik dan het beste gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Geen ervaring mee bij dit recept, maar zou moeten lukken. Je kunt even in dit lijstje met vervangers kijken: http://www.handigebaktips.nl/vervangers-voor-bloem/

      Beantwoorden
  2. Sandra says:
    4 jaar geleden

    Ziet er goed uit !
    Hoe lang kan je deze kaaskoekjes bewaren?
    En moeten ze in de koelkast bewaard worden?
    Bedankt vast !

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ze zijn een paar dagen houdbaar, bewaren kan gewoon buiten de koelkast.

      Beantwoorden
  3. Bettina says:
    4 jaar geleden

    Ik heb ze meteen gemaakt. WAT LEKKER!!! Helemaal verkocht, ik ga ze met de kerst weer maken.

    Beantwoorden
  4. Moniek says:
    4 jaar geleden

    Onee!! HELP…
    Ik krijg geen deeg, het zijn allemaal bolletjes en kan er geen deeg van maken… de melk zijn toch EetLepels?? Of heb ik t verkeerd gelezen??
    Hopelijk kun je mij helpen 🙂

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Melk is inderdaad eetlepel. Zou gewoon nog even goed door blijven mixen, dan wordt het vanzelf een deeg.

      Beantwoorden
    • Caroline Schampaert says:
      1 jaar geleden

      Ik meng het deeg met de hand! Gaat zoveel beter en vlugger!

      Beantwoorden
  5. Lindinha says:
    4 jaar geleden

    Hier ook meteen gemaakt. Heerlijk zijn ze! Mogen van mij wel iets knapperiger

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Iets dunner uitrollen en/of langer bakken maakt ze knapperiger 🙂

      Beantwoorden
      • Lindinha says:
        4 jaar geleden

        Top! Ga ik deze week uitproberen

        Beantwoorden
  6. Kelly says:
    4 jaar geleden

    Ik begrijp dat je plakjes hebt gebruikt, bedoel je daarmee de smeltkaas? Ik heb een stuk echte Cheddar gekocht, maar weet niet zeker of het dan goed gaat…

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Daar kan het ook mee, gewoon even raspen en toevoegen 🙂

      Beantwoorden
  7. Debbie says:
    4 jaar geleden

    Oeh!, ik moet een borrelplank maken voor kerst! Deze zijn echt perfect!

    Beantwoorden
  8. Elle says:
    4 jaar geleden

    Kun je de cheddar ook vervangen door een andere kaas?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat zou ik in dit recept niet doen.

      Beantwoorden
  9. Ria says:
    4 jaar geleden

    Ik heb ze gemaakt voor mijn verjaardag. Ze zijn echt héérlijk! Maar ze zien er helaas niet zo mooi uit als op de foto’s. Wel goed genoeg om te presenteren hoor.
    Ik maak morgen nog meer borrelhapjes van je.

    Beantwoorden
  10. Monica says:
    4 jaar geleden

    Super leuk recept! Hoeveel koekjes haal je hier ongeveer uit? Ik wil het maken voor 16 personen. Moet ik het recept dan verdubbelen denk je?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ligt eraan hoeveel je wilt serveren per persoon, je maakt met dit recept een schaal vol dus dat zou genoeg moeten zijn.

      Beantwoorden
  11. Gerda Aarnoudse says:
    4 jaar geleden

    Ik heb de kaaskoekjes vandaag gemaakt met Gruyere en Parmazaanse kaas. Prima gelukt, ze zijn heerlijk.

    Beantwoorden
  12. anja says:
    4 jaar geleden

    Heb deze net gemaakt voor kerst, super lekker… Kan ik ze ook invriezen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat kan zeker

      Beantwoorden
  13. Caressa says:
    4 jaar geleden

    Heerlijk recept! Net gemaakt voor morgen 1ste kerstdag! Hoop dat ze het halen wat ze snoepen lekker weg! Je boek ligt onder de kerstboom ben super benieuwd!

    Beantwoorden
  14. lianne says:
    3 jaar geleden

    Ik krijg ze niet zo mooi goudbruin. Ze blijven ook plat. Hoe moet de binnenkant worden? Hier lijkt het een beetje of binnenin bladerdeeg zit wat nog niet goed is. Ze smaken wel lekker

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Het klinkt alsof ze gewoon nog wat meer tijd nodig hebben in de oven.

      Beantwoorden
  15. Inge says:
    2 jaar geleden

    Ik wil ze maken voor het kerstdiner van mijn dochtertje. Kan ik het deeg ook vast maken en invriezen? Dan hoef ik er volgende week alleen vormpjes uit te steken en te bakken.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat kan hoor, je kunt ook de koekjes gebakken en wel invriezen 😉

      Beantwoorden
  16. Caroline Schampaert says:
    1 jaar geleden

    na het invriezen, steek je ze dan best nog eens in de oven voor het opdienen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Dat zou in principe niet moeten hoeven, maar als ze niet knapperig genoeg zijn dan kun je dit opvolgen (dat werkt voor alle koekjes): https://www.laurasbakery.nl/gedecoreerde-koekjes-knapperig-maken/

      Beantwoorden
      • Caroline Schampaert says:
        1 jaar geleden

        super, dankjewel

        Beantwoorden
  17. Petra says:
    2 maanden geleden

    Net gemaakt. Bij gebrek aan cheddar gewoon hele oude kaas genomen. Lekker met de hand alles gekneed. Ze zijn echt superlekker!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Sommigen van jullie hebben afgelopen week kunnen genieten van een weekje voorjaarsvakantie (met prachtig weer). Hoe dan ook moet iedereen morgen weer aan de bak en daarbij is een verantwoorde snack altijd welkom. Wat dacht je van deze citroen-havermout balletjes? Een fris tussendoortje bij lekkere trek.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekfunctie op de website, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tussendoortje #verantwoordesnack #havermout⁠
  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=2d502777732c5f6ea1bbbfa93ccd5b52&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=3dd519424738fc7ce0eb28ebb7a3cd1c&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ZoEeUxeMf9EAX-QqCaO&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=280181179e776b9486946ff921adfe00&oe=60617437' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Cranberry eierkoeken

Cranberry eierkoeken

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Speculoos cake

27 februari 2021
Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-3

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-10

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan