Zoals ik afgelopen woensdag al schreef in het high tea artikel, komen de komende weken alle recepten online die ik hiervoor maakte. Deze spinazie-feta spiralen zijn als eerste aan de beurt. Ik ben dol op het maken van bladerdeeg hapjes, daarom mochten deze ook niet ontbreken bij mijn high tea. Ik besloot ze te vullen met spinazie en feta, een heerlijke combinatie. Ze zijn niet moeilijk, het belangrijkste is dat je zoveel mogelijk vocht uit de spinazie haalt. Dan worden ze heerlijk knapperig!



Hmmm, klinkt heerlijk! Is weer ’s wat anders!
Wat een goede combinatie!
Ziet er heerlijk uit ga het zeker een keer uit proberen
Hoi Lieverd,
Wat ben ik blij met dit recept! Ze smaakten goddelijk!!!!
Xus,
Car
Hi Laura,
Kun je dit ook met verse spinazie maken?
Groetjes Renske
Ja hoor, maar dan zou ik de spinazie eerst laten slinken in de pan en dan ook weer het vocht er goed uithalen.
een rol bladerdeeg… dat ken ik niet. Kan het met croisantdeeg? Of maak ik bladerdeegplakjes aan elkaar? Klinkt erg lekker!
Je kunt ook plakjes bladerdeeg aan elkaar maken. Een rol bladerdeeg vind je in de koeling, waar verschilt per supermarkt.
Hoi
Als je verse spinazie gebruikt moet je die dan eerst in olie bakken of gewoon rauw.
Ik zou het eerst baken en dan volledig laten uitlekken.
Heerlijk! De spinazie heb ik drooggedept met keukenpapier, dat werkte heel goed!
Heerlijk snackje. Dit komt oudejaarsavond op tafel te staan!
Ik ga ze zaterdag voor het eerst maken ben benieuwd! Maar kan je ze met spinazie a la creme maken?
Dat zou ik niet doen, dat zorgt toch weer voor extra vocht.
Zou je het ook helemaal kunnen maken en de rol bewaren in de vriezer, zodat ik ‘m later in de week
kan snijden en afbakken?
Dat zou ik zelf niet aanraden omdat de kans groot is dat het te slap wordt vanwege het vocht.