Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Review Koopmans stroopwafelcake

Laura Kieftdoor Laura Kieft
11 augustus 2014
in Bakmixen, Reviews
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

stroopwafelcake koopmans 1a

Vorige week werd ik op het werk verrast met een leuk perspakketje. Alhoewel ik wist dat er een pakketje kwam wist ik niet wat er gebracht zou worden, alleen dat het met stroopwafels te maken had. Daar wordt je dan toch best een beetje nieuwsgierig van. Een van mijn lieve collega’s was nog nieuwsgieriger dan ik en was erg enthousiast over de inhoud. De allernieuwste mix van Koopmans: een oud-Hollandse stroopwafelcake met stukjes karamel! En alle ingrediënten erbij om direct aan de slag te kunnen gaan. Eenmaal thuis stond de oven al aan en kon ik direct aan de slag gaan. Mijn collega’s gingen namelijk al uit van een plakje cake de volgende dag!

stroopwafelcake koopmans 2a

stroopwafelcake koopmans 3a

stroopwafelcake koopmans 4a

Recept afdrukken

Stroopwafelcake

Een review van de nieuwste mix van Koopmans: oud-Hollandse stroopwafelcake met stukjes karamel.
Porties: 1 cake

Ingrediënten

  • Koopmans mix voor stroopwafelcake
  • 200 gram ongezouten roomboter
  • 4 eieren
  • 4 stroopwafels
  • cakeblik

Instructies

  • Zorg dat al je ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Klop je boter zacht en romig voordat je de mix en eieren toevoegt. Mix tot een luchtig beslag.
  • Snij twee van de stroopwafels in stukjes en spatel door het beslag.
  • Stort het beslag in een ingevette en bebloemde cakevorm. De andere 2 stroopwafels snij je ook in stukken en verdeel je over de cake.
  • Bak de cake in 60-70 minuten op 160 °C (boven- en onderwarmte) gaar en goudbruin.
  • Het afkoelen van deze cake gaat wat anders dan ik gewend ben. Zelf stort ik de cake na een paar minuten altijd op een rooster. Bij deze cake laat je hem eerst een half uur in de vorm afkoelen met hier een schone theedoek overheen. Daarna stort je hem pas op een rooster om hem volledig te laten afkoelen.
Bewaren

Alles over het bewaren lees je hier!

stroopwafelcake koopmans 5a

Wat vind ik van de cake?

Ik heb een zwak voor stroopwafels, naar mijn mening kon er dus weinig misgaan met deze cake. Dat was gelukkig ook het geval! het beslag heb je echt zo in elkaar gedraaid en de cake staat na een kleine 10 minuten al in de oven.

En dan de smaak. Laten we eerlijk wezen, dat is ook erg belangrijk! Ik bak zelf eigenlijk nooit met bakmixen, alleen zo nu en dan eens om te testen. Alles zelf bakken vind ik nu eenmaal lekkerder en helemaal niet veel ingewikkelder. Toch kan een bakmix soms handig zijn om naar te grijpen. Als je er dan toch eentje uitkiest, dan kan ik jullie deze stroopwafelcake allemaal van harte aanbevelen!

Hij is door mij, mijn ouders en collega’s allemaal goedgekeurd! Als dat geen uitgebreid testpanel is?

Het enige waar je even op moet letten is het aansnijden. De stukjes stroopwafel bovenop zijn lekker knapperig, maar daardoor ook iets lastiger aan te snijden. Gebruik een groot kartelmes en ga niet overhaast te werk, anders trek je je cake aan de bovenkant stuk en krijg je geen mooie plakken.

Vorige post

Volgende post

Triple chocolate chip cookies
Madeleines

Related Posts

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft
30 januari 2021
24

Vandaag...

Winactie kids bakpakket uitgelicht

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft
20 december 2020
5

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te...

Kinderbakquiz uitgelicht

Doe mee aan de Kinderbakquiz!

door Laura's Bakery
30 september 2020
0

Afgelopen...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 19

  1. odi says:
    7 jaar geleden

    Hoi Laura, Ik heb afgelopen weekend toevallig 2x deze cake gemaakt en door alle snoepers is hij erg goed bevallen. Ik had de stukjes stroopwafels kleiner gesneden waardoor hij wat makkelijker te snijden was. Al met al ook van deze kant een geslaagde traktatie!

    Beantwoorden
  2. Astrid de Jong says:
    7 jaar geleden

    De cake is heel erg lekker, en zeer makkelijk om temaken. De stroopwafels niet tegroot snijden en dan gaat het aansnijden van de cake prima.

    Beantwoorden
  3. MySimplySpecial says:
    7 jaar geleden

    Dat ziet er wel heel erg lekker uit!

    Beantwoorden
  4. Elly van Dongen says:
    7 jaar geleden

    Wat ziet dat er HEERLIJK uit:)
    Ik moet de Cake Mix zien te vinden hier in USA:)
    En als ik het vind koop ik gelijk een doos van 24 stuks:):)

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      haha, ik geef je groot gelijk 😛

      Beantwoorden
  5. Petra says:
    7 jaar geleden

    Ziet er lekker uit, maare, zou dit ook met je basiscake recept i.c.m. een paar stroopwafels voor elkaar kunnen krijgen? Niet dat dit niet heel makkelijk is hoor en het gaat natuurlijk om de review;-) en het idee van Koopmans, maar ik ben benieuwd of dit ook met de basiscake kan zonder dat alle wafels naar de onderkant van de vorm zakken.. wat denk jij? Ziet er erg lekker uit in elk geval, ga hem een keer proberen!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ja hoor, dat kun je ook prima met het basisrecept maken. Ik denk niet dat de stukjes stroopwafel naar beneden zullen zakken, maar je zou ze eventueel door de bloem kunnen halen.

      Beantwoorden
  6. Dinja says:
    7 jaar geleden

    Oeh die ziet er ook heel lekker uit zeg!

    Beantwoorden
  7. Lieke says:
    7 jaar geleden

    Oeeh stroopwafels mijn favoriete koekjes. Ga vandaag meteen kijken of de bakmix in de winkel te koop is. En dan meteen citroenen meenemen voor de lemoncurd.

    Beantwoorden
  8. Anoeska says:
    7 jaar geleden

    Dat ziet er lekker uit zeg! Ik kan niet wachten om deze te proberen. 🙂

    Beantwoorden
  9. Klaske says:
    7 jaar geleden

    Ik heb deze cake ook gemaakt, heerlijk!!!

    Beantwoorden
  10. Hendrika says:
    6 jaar geleden

    Ik heb iets tegen bakmixen of kant en klaar artikelen en gebruik ze daarom nooit.
    Ik wil geen geur, kleur of smaakstoffen eten. Een mix is op een of andere manier bewerkt zodat het niet op een gewone manier verwerkt hoeft te worden.
    Iedereen moet die keuze zelf maar maken, maar hoeveel werk is het om een cake te bakken??
    Hup boter , suiker en eieren kloppen en bloem erbij. Zo klaar!
    Je schreef Laura , dat je dit produkt toe gestuurd hebt gekregen.
    In hoeverre ben je objectief in jouw review en ook in je reviews in het algemeen van andere dingen?
    Je recepten lees en maak ik met veel plezier overigens!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Hoi Hendrika,
      Alle reviews die je op mijn blog leest zijn 100% eerlijk. Ben ik ergens niet tevreden over, dan kies ik ervoor om dit in de review te vermelden of de review helemaal niet online te plaatsen. Meer daarover lees je in mijn disclaimer: http://www.laurasbakery.nl/disclaimer/

      Beantwoorden
  11. christine says:
    6 jaar geleden

    Deze cake lijkt me heerlijk!! Maar waar koop ik de mix? Zowel bij de plus als de c1000 kon ik hem niet vinden 🙁

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      In de meeste Nederlandse supermarkten staat deze mix inderdaad niet, het is een typisch Amerikaans merk. De mijne kwamen bij de webshop USfoodz.nl vandaan.

      Beantwoorden
  12. Ingrid Kalle says:
    6 jaar geleden

    Bij de Albert Heijn hebben ze deze mix!

    Beantwoorden
  13. Naima says:
    6 jaar geleden

    Ik het gisteren gemaakt. Was heerlijk. Bedankt voor het recept.

    Beantwoorden
  14. Naima says:
    6 jaar geleden

    Woordje vergeten=heb

    Beantwoorden
  15. ingrid says:
    9 maanden geleden

    ik gebruik deze mix regelmatig en vindt hem toch lekkerder dan gewone basiscake met wat stroopwafel, mogelijk omdat er in het beslag toch ook iets van blokjes karamel lijken te zitten. die zou je natuurlijk ook extra in de basiscake mix kunnen doen, maar daar was ik nog niet toe gekomen.
    de stukjes stroopwafel bovenop leg ik niet plat, maar steek ze er meer in, dat maakt het plakken snijden ook makkelijker.

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=fRaAI0EhsEMAX_Wlp-Y&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=09134166b163fe564b53d1aa60a9e549&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Madeleines

Madeleines

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-4

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-1

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-14

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan