Voor iemand die maar weinig alcohol drinkt heb ik, al zeg ik het zelf, inmiddels toch een prima collectie aan sterke dranken in de kast staan. Shotjes van de pure drank zelf is voor mij wat teveel van het goede, maar ik verwerk het wel graag in cocktails. Mijn favoriet (de mojito) wordt hier het meest gemaakt, maar deze prosecco cocktail met granaatappel is er ook eentje die voor herhaling vatbaar is. De combinatie met de granaatappelpitjes maakt het lekker fris. En nee, die drink je niet tegelijk met de rest op, maar kun je wel prima oplepelen. Ze smaken extra lekker door het drankje. Serveer deze cocktail voor Oud en Nieuw dus met een mooi lepeltje in het glas, eventueel met een gezellig rietje ernaast. Cocktail in de ene hand, oliebol in de ander, zo ga je prima het nieuwe jaar in!
BAKTIP: Ik heb de prosecco cocktail in een mooi drinkglas geserveerd, maar een mooi champagneglas of een chique champagnecoupe is ook erg feestelijk natuurlijk!