Het zal geen verrassing voor jullie zijn dat ik graag allerlei soorten sauzen en dips bedenk. Mijn Borrelhapjes Bakboek staat er immers ook vol mee. Deze pittige perzik dip bedacht en maakte ik al een hele tijd geleden, maar had ik hier op Laura’s Bakery nog niet eerder met jullie gedeeld. Zonde, want hij is heerlijk! Ik heb hem al meerdere keren gemaakt en hij valt hier altijd bij iedereen weer in de smaak. Het frisse van de perzik combineert ontzettend goed met de sweet chili saus. Probeer maar eens, bijvoorbeeld met zelfgemaakte crostini!
Pittige perzik dip
Pittige perzik dip
Ik ben dol op het maken van dips. Deze pittige perzik dip is een absolute aanrader, perfect voor bij de borrel
voor een schaaltje vol
Ingrediënten
- 200 gram roomkaas
- 25 gram sweet chili saus
- ¼ tl chilipoeder
- ¾ perzik in hele kleine blokjes
- peper en zout
- Decoratie: extra saus, blokjes perzik en chilivlokken
Instructies
-
Doe alle ingrediënten in een kommetje en roer goed door elkaar.
-
Schep in een schaaltje en decoreer met wat sweet chili saus, perzikblokjes en chilivlokken.
-
Dippen maar!
Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.