Mosterd-mayo dip

26 oktober 2020
Mosterd-mayo dip
33

Het dipje dat je laatst bij de oesterzwam bitterballen op de foto zag staan, was zo lekker dat we die ook graag als los recept met je delen. Het is een mosterd-mayo dip die ik wat frisser en lichter heb gemaakt door kwark als basis te gebruiken. Beetje citroensap erbij en nog wat andere smaakmakers en je hebt binnen een paar minuten deze zalige dip op tafel staan. Een succesnummer als je het mij vraagt, die gaat hier nog vaak gemaakt worden!

Mosterd-mayo dip

Een heerlijk frisse mosterd dip waarmee je elke borrel naar een hoger niveau tilt.
voor een schaaltje vol

Ingrediënten

  • 150 gram kwark
  • 50 gram mayonaise
  • 50 gram mosterd
  • 2 tl citroensap
  • 2 tenen knoflook uitgeperst
  • peper en zout

Instructies

  • Het bereiden van deze dip kan bijna niet makkelijker. Je doet alle ingrediënten in een schaaltje en roert ze goed door elkaar.
  • Proef even en breng zo nodig verder op smaak.
Bewaren

ongeveer 1 week houdbaar in een afgesloten verpakking in de koelkast.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

2 reacties

  1. Jokegijzen schreef:

    Ik blijf graag op de hoogte van deze recepten

    1. Laura's Bakery schreef:

      Dan kun je je bijvoorbeeld inschrijven voor onze nieuwsbrief! (zie de sidebar daarvoor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *