Het is weer tijd voor het de jaarlijkse terugblik (en vooruitblik!) van Laura’s Bakery. Welke leuke dingen hebben we dit jaar gedaan en wat zijn de plannen voor 2024?
Dit was 2023
Ik ben zelf al langer bezig met terug- en vooruitblikken overigens. Ik begon hier dit jaar eind oktober al mee. Lekker op tijd zullen we maar zeggen 😉 .
Parijs
Begin dit jaar nam ik het team mee naar Parijs om te vieren dat we zo’n goed 2022 hadden gehad. Twee dagen lang gingen we de stad door van patisserie naar patisserie. Op het feit na dat ik daar hartstikke ziek werd en mijn stem kwijtraakte, was het echt superleuk!
Ik heb de beroemde croissant van Cedric Grolet geproefd, de befaamde macarons van Ladurée mee naar huis genomen en nog veel meer lekkere gebakjes geproefd. Het was ontzettend gaaf om dit met het team te kunnen doen.
Jij ook alle goeds voor het nieuwe jaar laura! Je doet het super en je recepten lukken altijd!
Ik werk in een bakkerswinkel die hele lekkere oliebollen bakken dus ik maak ze niet zelf thuis maar neem ze mee, lekker makkelijk!
Wat leuk om te horen, dankjewel!
Beste Laura , ik ga jou appel beignets vandaag maken . Wij zijn er dol op . In België worden niet zo veel oliebollen gegeten. Prettig eindejaar eindejaar 2024 weer veel bakrecepten.