Behind the scenes: februari 2016

Gepost: 1 maart 2016 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022

BTS februari 3

Ik loop de laatste paar dagen met een dikke vette grijns op mijn gezicht rond, de hele maand al eigenlijk. De ene na de andere mijlpaal bereik ik de laatste tijd, onwerkelijk gewoon. Mijlpalen, leuke afspraken, evenementen, elke dag doen waar ik ontzettend blij van word en jullie leuke reacties. Ja, februari was weer een super toffe maand! Ik vertel je natuurlijk weer wat ik allemaal uitspookte de afgelopen maand, kunnen jullie ook een beetje meegenieten 😀 .

BTS februari 5

De maand begon met klussen bij mijn ouders. Samen met mijn vader vervingen we de donkerbruine laminaatvloer voor een licht wit eiken laminaat, dezelfde als bij mij thuis! Wat een verschil maakt dat zeg. De dagen erna bakte ik lekkere kersen taartjes en schreef artikelen vooruit.

BTS februari 6

Donderdagochtend haalden mijn ouders mij op en gingen we naar tuincentrum Het Oosten waar ik wat gezellige dingetjes voor in huis kocht. Daarna reden we door naar Mediamarkt en kocht ik een Macbook. Mijn laptop was al een tijdje hoognodig toe aan vervanging en na lang dubben was ik er eindelijk uit. Superblij met mijn snelle en stille Macbook Pro, mijn vorige laptop leek soms wel een vliegtuig en maakte altijd herrie.

BTS februari 7

Vrijdagochtend stond ik vroeg op, mijn eettafel en stoelen zouden geleverd worden, eindelijk! Na bijna 12 weken had ik ze dan eindelijk in huis. Weg met de kleine campingtafel en tuinstoelen, nu is het veel meer een huis! Ik moet alleen nog even de tafel schuren en in de lak zetten, want hij is erg gevoelig voor vlekken.

Het weekend deed ik heerlijk rustig aan en rommelde ik een beetje in huis. Ik wilde namelijk veel werk verzetten in de week die eraan kwam. En dat deed ik, mijn week was echt mega productief! Ik had geen afspraken buiten de deur en verzette heel veel werk. Van het maken van recepten, het uitwerken ervan en technische dingetjes achter de schermen. Heel fijn zo’n week!

BTS februari 8

Op vrijdag kwam Anja van mijn uitgever langs om de laatste dingetjes te bespreken, zo spannend allemaal! ’s Avonds reed ik met mijn ouders en zwager naar Schiphol om mijn zusje op te halen. Die is weer terug in Nederland na een reis van 3 maanden door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja.

De week erna kwam mijn zusje mijn huisje bewonderen, die had de hele verhuizing gemist door haar reis. Samen met haar vriend kwam ze lunchen. Op dinsdag ging ik naar Amsterdam voor een bezoekje aan Poptasi! We hebben allemaal dingen besproken voor een toffe samenwerking. Als alles rond ik vertel ik jullie daar meer over!

BTS februari 1

Op woensdag stond mijn zusje onverwachts voor de deur om te vertellen hoe haar sollicitatie was gegaan. Ze bleef ook weer gezellig lunchen en ’s avonds ging ik bij haar (en mijn ouders) eten. Samen met haar reisvriendinnetje gingen ze namelijk Thais koken voor ons. Ik at voor de eerste keer met stokjes. Dat ging best prima, maar ik kreeg er wel kramp van in mijn hand haha.

Deze week zag ik mijn zusje Monica veel! Op donderdag bleef ze weer bij mij eten en we maakten er gelijk een logeerpartij van. Op vrijdag gingen we samen naar Ikea en shopten nog wat dingetjes voor mijn huisje. Ook aten we er lekkere taartjes!

BTS februari 4

Op zondag wilde ik eigenlijk een video opnemen, maar uiteindelijk besloot ik de pop tarts toch van foto’s te voorzien. Ik woon in een winkelstraat en daar zijn onlangs vlaggen opgehangen, één daarvan hing recht voor mijn raam. Door de harde wind maakte die ontzettend veel herrie, alsof er iemand de hele dag op je ramen stond te bonken. Niet echt ideaal als je een video op wilt nemen.

Afgelopen week wisselde ik het bakken, fotograferen en de computerwerkzaamheden lekker met elkaar af. Ik maakte de verrukkelijke romeo koekjes, was bezig voor een leuke campagne die binnenkort online komt en werkte weer zo ver mogelijk vooruit.

ik ga een bakboek maken 1

Afgelopen donderdag maakte ik dan eindelijk mijn grote nieuws bekend: ik ga een bakboek maken! Heb je het nieuwtje gemist? In dit artikel vertel ik je er alles over! Wat heb ik veel leuke en lieve reacties ontvangen op dit nieuws zeg, zo tof! Bedankt allemaal!

BTS februari 2

Donderdagmiddag ging ik naar Amsterdam voor de boekpresentatie van Sarena (Heel Holland Bakt winnaar). Wat een tof boek is het geworden zeg! De review (en winactie!) komt binnenkort online. Het was een ontzettend gezellige middag waar ik bijna alle deelnemers van het laatste HHB seizoen heb gesproken, wat een gezellige groep bakkers is dat! Mariette en ik hebben ’s avonds ook nog een hapje met hen gegeten, erg leuk!

BTS februari 3

Op vrijdagavond stapte ik in de trein naar de Arena, het station dan. Lian had een feestje in de HMH en Mariette en ik zouden mee terugrijden naar Limburg voor een gezellig weekend! Op zaterdag gingen we met zijn drietjes Maastricht in. Wat een leuke stad zeg, maar wat was het druk. ’s Middags wilden we ergens wat drinken met een stukje taart erbij, maar alles zat vol. We hebben ruim een uur rondgelopen voordat we ergens een vrij tafeltje vonden. ’s Avonds gingen we uit eten bij Witloof, een Belgisch restaurant. Een aanrader voor als je in Maastricht bent! Na nog een extra nachtje bij Lian te hebben gelogeerd stapte ik zondag weer in de trein richting het mooie Haarlem.

Maart staat ook alweer redelijk volgepland. Komende week heb ik een evenement van Ben & Jerry’s, ik ga naar de vormgever om de lay-out van mijn bakboek te bespreken, ga lekkere paasrecepten maken en natuurlijk ga ik heel hard aan de slag voor mijn bakboek! Over een maandje vertel ik je daar alles over, maar als je niet zo lang kunt wachten kun je mij volgen op Instagram. Zo ben je constant op de hoogte.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

9 reacties

 1. Joyce schreef:

  Nogmaals proficiat met je boek! Mijn computer is eigenlijk ook aan vervanging toe, maar ik kan het momenteel nog niet over mijn hart krijgen om mijn trouw laptopje weg te doen 😉 En het kampeer-gevoel is zo herkenbaar! Ik ben ook aan het verhuizen en wij moeten 12 weken wachten op ons bed! We zijn de dagen aan het aftellen :p

  1. Laura schreef:

   Haha ik had er ook moeite mee, maar ik wilde ook niet dat hij zou crashen en ik al mijn bestanden kwijt zou zijn 😉 Vervelend he dat lange wachten als je meubels bestelt!

 2. EminasLifestyle schreef:

  Gefeliciteerd met je boek! Leuk, ik ben erg benieuwd wat voor heerlijke recepten we kunnen verwachten!
  Waar heb je de eettafel gekocht? Ik vind hem erg leuk!

  1. Laura schreef:

   Dankjewel! De eettafel is van woonexpress 🙂

 3. Carla schreef:

  Hoi Lieverd,

  Mooie eethoek! Je huis wordt hoe langer hoe gezelliger!
  Wow, komt de ster-/bloemvormige taart in jouw nieuw te schrijven boek of uit het boek van Sarena?
  Een juweeltje om te zien!
  Succes!
  Xus,
  Car

  1. Laura schreef:

   Bedankt! Het stervormige brood komt uit het boek van Sarena 🙂

 4. Margot schreef:

  Wat een bijzondere maand, groot gelijk dat je met een grijns rondloopt!

 5. Annemarie schreef:

  Supertof dat je een bakboek gaat schrijven. Ik ga hem zeker aanschaffen als hij uit is!

 6. Debby schreef:

  Leuk! Nog gefeliciteerd met je boek! Ben er erg benieuwd naar :). Tevens mooie eettafel haha wij hebben dezelfde van Woood :). Zeker even voorzien van lak gaat hij superlang mee! De onze hebben we alweer bijna 4 jaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *