
Ik ben groot fan van citroenen om mee te bakken, maar de laatste tijd heb ik ook steeds vaker limoenen in de koelkast liggen. Hoogste tijd om daar eens mee aan de bak te gaan vond ik. Ik heb al eens eerder citroenkoekjes met glazuur gemaakt die in Het Basisbakboek staan. Die vielen hier ontzettend goed in de smaak, daarom besloot ik daar nu een variatie op te maken met limoenen. Deze limoenkoekjes met glazuur zijn wel iets anders dan de citroenkoekjes in mijn boek, maar zeker niet minder lekker. Probeer ze maar eens.
Ze zien er heerlijk uit!
Ziet er zalig uit zeg! Ben gek op limoen en op koekjes. Dus dit is de perfecte combinatie
Prima recept, ze zijn heerlijk!
Mooizo Floor 😀
Heel lekker! De balletjes deeg mogen klein zijn. Mijn koekjes zijn erg groot ?
De baktijd klopt niet echt, mijn koekjes zijn een beetje zwart..
Verder zijn ze heerlijk!
Heb je misschien op hetelucht gebakken?
Laura
Hoe doe je zo’n drizzle? Bij mij werden het een soort dikke druppels
Dan was de structuur van je glazuur waarschijnlijk niet in orde. Deze was te dik om te ‘drizzlen’ als ik je goed begrijp? Je streept het er als het ware overheen met een lepeltje. Een spuitzak kan natuurlijk ook.
Dus het moest toch dunner🤔 ik was bang dat het juist dan uit zou lopen. Volgende keer probeer ik het opnieuw. Nu wat opgelost door het glazuur grotendeels weg te halen en er wat kristalsuiker overheen te strooien als camouflage 😄 Ik neem de koekjes zo meteen mee om ze verder te laten versieren door de kinderen die vanmiddag naar de bakmiddag in de RMD Huiskamer komen. Daar ben ik vrijwilliger. Dankjewel voor je snelle reactie
Dankjewel voor het reageren.