Kleur- en knutselwedstrijd – Het Kinderbakboek 2

Gepost: 13 oktober 2022 Laatst bewerkt: 13 april 2023
Kleur- en knutselwedstrijd – Het Kinderbakboek 2

Kunnen jullie je de kleurwedstrijd rondom Het Kinderbakboek (1) nog herinneren? Wat een feest was dat! Een hele dag ben ik druk geweest met het bekijken van honderden prachtige tekeningen die waren opgestuurd. En nu is het tijd voor een nieuw kleur- én knutselfestijn!

Kleur- en knutselwedstrijd

Bij Laura’s Bakery houden we ervan om onze hoogtepunten te vieren, dus besloot ik dat het weer tijd was voor iets leuks. In juni vond er al een gezellige bake-along plaats waarbij we aan de bak gingen uit Het Kinderbakboek 2, maar deze keer wilde ik iets organiseren waar iedereen aan mee kan doen: een heuse kleur- en knutselwedstrijd!

De kleurwedstrijd was twee jaar geleden een enorm succes, maar dit keer vraag ik jullie om niet alleen aan het kleuren te slaan maar ook aan het knippen, plakken en knutselen.

Ik heb een prachtige printable van lege, onversierde koekjes uitgekozen die versierd moeten worden. Dit mag helemaal naar eigen smaak en inzicht gebeuren. Losgaan met glitters en stickers? Dat kan! Wil jij liever alleen kleuren? Dan is dat ook helemaal prima.

Hoe dan ook, een heerlijke activiteit voor de herfstvakantie.

Hoe doe je mee

Nog even alle details op een rij:

  • Versier de lege koekjes printable die je via onderstaande knop kunt downloaden en uitprinten.
  • Dit kan door middel van kleuren, knippen, plakken en/of knutselen.
  • Kinderen in de leeftijd tot 16 jaar mogen meedoen.
  • Noteer op de achterkant van de printable naam en leeftijd van de deelnemer en het mailadres waarop we je kunnen bereiken.
  • Stuur je kleurplaat uiterlijk 30 oktober op naar de volgende postbus:

Unieboek Het Spectrum/Forte Culinair 
Wedstrijd Laura’s Bakery Kinderbakboek 
Postbus 23202 
1100 DS AMSTERDAM 

Download de koekjes printable!

Wat kun je winnen

Geen wedstrijd zonder mooie prijs. Binnen deze wedstrijd zullen we twee winnaars verblijden met een mooi cadeaupakket. Daarin zal onder andere Het Kinderbakboek 2 te vinden zijn, maar ook andere leuke spulletjes om mee te bakken en te kleuren. De inhoud houden we geheim zodat het een echte verrassing is.

Heb jij Het Kinderbakboek 2 al in huis, maar wil je toch meedoen? Dat vinden we natuurlijk alleen maar leuk. Als je wint dan is er vast iemand die je heel blij kunt maken met het boek.

In november zal ik de winnaars bekend maken, hou Instagram en Facebook daarom goed in de gaten.

Bake-along

In juni werd Het Kinderbakboek 2 officieel gelanceerd en daarom organiseerde ik samen met boekhandel Scheltema in Amsterdam een bake-along. Daarbij konden 10 kleine koekenbakkers aanwezig zijn die samen met mij aan de bak gingen met een recept uit Het Kinderbakboek.

We hebben heerlijke bladerdeeg fruittaartjes gemaakt, gezellig gekletst en natuurlijk heb ik boeken gesigneerd. Niet alleen in de Scheltema boekhandel, maar ook in andere boekhandels heb ik boeken gesigneerd.

Heb jij dat even gemist? Hou mijn Instagram kanaal dan goed in de gaten. Daar krijg je als eerste te horen wanneer ik weer een leuk event organiseer of als er ergens gesigneerde boeken te vinden zijn.

Het Kinderbakboek 2 bake-along (3)

Het Kinderbakboek 2 bake-along (3)

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN HET KINDERBAKBOEK 2

Op de voorkant van het boek zie je al een greep uit de lekkernijen die je in het boek terugvindt, maar in totaal staan er 30 lekkere recepten met stap-voor-stap illustraties in het boek. De illustraties zijn duidelijk en vrolijk, net zoals jullie al gewend zijn in Het Kinderbakboek 1 en in mijn printables. De recepten zijn stuk voor stuk nieuw en bij elk recept vind je een foto, een bewaaradvies en een variatie- of baktip. De recepten zijn verdeeld over vijf hoofdstukken:

  • Taarten en cakes
  • Koekjes
  • Toetjes
  • Nog meer zoet lekkers
  • Hartig

Eén van de bijzondere eigenschappen van dit boek is dat het een hoofdstuk met hartige baksels heeft, want daar werd na boek 1 veel naar gevraagd. Op de voorkant van het boek zie je bijvoorbeeld al een voorproefje van de kaas pretzels die je o.a. met het boek zult kunnen maken.

Ook bij aankoop van Het Kinderbakboek 2 krijg je natuurlijk gratis toegang tot de speciale online omgeving waar nog meer printables te vinden zijn. Geen recepten, maar wel kleurplaten en andere leuke dingen. Ideaal voor wanneer je moet wachten in de keuken op het rustende koekjesdeeg in de koelkast of voor tijdens de kindervakanties. En die extra printables kun je natuurlijk net zo vaak printen als je maar wilt.

Net zoals Het Kinderbakboek 1 is ook deel 2 uitgevoerd met een spiraalband. Zo blijft het extra goed open liggen. De pagina’s zijn stevig en voorzien van een speciale lak waardoor ze tegen een stootje kunnen. Beslag gemorst? Doekje erover en niets aan de hand. Kidsproof dus! En ook gewoon fijn voor de keukenklungels onder ons (zoals ikzelf), want ook in mijn kook- en bakboeken vind je de nodige vlekken terug.

Bestel nu!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *