Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Kardemummabullar – Zweedse kardemombroodjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
08 augustus 2020
in Brood, Ontbijt en lunch, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Eerder deze week deelde ik kaneelbroodjes uit Zweden met jullie, nu heb ik een ander broodje uit dit land voor jullie in de aanbieding: Zweedse kardemombroodjes. Al klinken kardemummabullar veel leuker. Een van de eerste bakkerijtjes die ik in Zweden binnen liep hadden de kanelbullar tot mijn spijt niet meer op voorraad, maar de kardemombroodjes lagen er nog wel volop. Die zagen er ook zalig uit, dus daar kozen we voor. Bleek een goede keuze te zijn, want ik vond die broodjes echt fantastisch. De broodjes lijken ontzettend op de kaneelbroodjes, maar hier zit geen kaneel in. Naast dat ene ingrediënt dat verschilt, worden de broodjes met kardemom ook vaak anders geknoopt, al verschilt dit per bakkerij. Ik heb ze zelf in ieder geval wel verschillend gemaakt. Ga jij dit weekend Zweede broodjes bakken?

Recept afdrukken

Kardemummabullar - Zweedse kardemombroodjes

De zweedse kaneelbroodjes zijn misschien het bekendst, maar vergeet de kardemummabullar ook niet. Dit zijn heerlijke kardemombroodjes.
Porties: 12 stuks

Ingrediënten

Deeg

  • 420 gram bloem
  • 7 gram instant gist (droge gist)
  • 1 tl kardemom
  • 0,5 tl zout
  • 50 gram suiker
  • 75 gram zachte ongezouten roomboter
  • 250 ml melk lauwwarm

Vulling

  • 75 gram zachte ongezouten roomboter
  • 50 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 0,5 el kardemom

Topping

  • 3-4 el amandelstukjes of parelsuiker
  • 30 ml water
  • 30 gram lichtbruine basterdsuiker
  • ¼ tl kardemom

Instructies

  • Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en mix in 5-7 minuten tot een mooi soepel deeg.
  • Plaats het deeg in een kom die je afdekt met een deksel, keukenfolie of schone theedoek. Laat het deeg 1 uur rijzen tot het in volume verdubbeld is.
  • Rol het deeg uit tot een lap van ongeveer 30 x 40 cm. Roer de ingrediënten voor de vulling door elkaar en smeer het deeg er mee in.
  • Vouw het deeg in drieën door de twee buitenkanten (korte zijde) naar binnen te slaan.
  • Snijd het stuk deeg in 12 stroken. Elke strook halveer je, maar laat het dichte uiteinde heel. Houd ongeveer 1 cm intact.
  • Rol de twee stukjes deeg die zijn ontstaan om elkaar heen, maak de sliert 25-30 cm lang.
  • Van de sliert maak je een spiraal. Stop het uiteinde van het deeg weg onder het broodje. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat met voldoende tussenruimte.
  • Dek de plaat met broodjes af en laat 45 minuten rusten. Strooi er na het rusten wat amandelstukjes of parelsuiker overheen.
  • Bak de kaneelbroodjes in ongeveer 12 minuten op 220 °C gaar en goudbruin (boven- en onderwarmte).
  • Terwijl ze in de oven staan maak je een siroop van water, suiker en kardemom. Verhit deze ingrediënten in een pannetje tot de suiker volledig is opgelost.
  • Wanneer de broodjes uit de oven komen, smeer je ze gelijk in met de suikersiroop zodat ze een mooi glanslaagje krijgen.
Bewaren

Buiten de koelkast ongeveer 5 dagen houdbaar. In de vriezer tot wel 3 maanden.

Vorige post

Volgende post

Nieuwe printable: feestelijke ijscoupe kleurplaatPrintable 20200722 Kleurplaat IJscoupe
BBQ gerechten

Related Posts

Bananenbrood tulband met noten

Bananenbrood tulband met noten

door Laura Kieft
14 april 2021
0

Zoals...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft
09 april 2021
6

Het...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft
05 april 2021
3

Ben...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 12

  1. Jet says:
    8 maanden geleden

    Kun je mij wellicht uitleggen wat de verschillende kleuren basterdsuiker voor invloed hebben op de baksels? Wat zou het verschil zijn wanneer ik donkerbruine zou gebruik ipv lichtbruine? 🙄😁

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Dat is de mate van karamel in de suiker, ik vind de lichtbruine ideaal en het beste effect geven, maar waarschijnlijk is de donkerbruine ook prima te gebruiken 😉

      Beantwoorden
  2. Corrie says:
    8 maanden geleden

    Hoi Laura,
    Bedankt voor al je leuke recepten. Corona heeft me een nieuwe hobby bezorgd; bakken! Jouw recepten zijn makkelijk te volgen, leuk om te bakken en het resultaat is top. Ook deze kardemonbroodjes wil ik graag bakken! Alleen het vouwen van het deeg klinkt erg ingewikkeld. Het zou super zijn als je hiervan misschien een keer filmpjes/foto’s aan toegevoegd zodat het nog makkelijker is om te begrijpen.
    Corrie

    Beantwoorden
  3. Ger says:
    8 maanden geleden

    Dit lijkt me een leuk recept om te maken, maar ik kan uit de beschrijving niet wijs worden hoe het deeg gevouwen en gesneden moet worden en hoe ik de sliert moet maken en vervolgens weer de spiraal. Zou je enkele foto’s toe kunnen voegen?
    Bedankt,
    Ger

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Hi Ger, vervelend dat mijn uitleg niet toereikend is voor je. Als ik de broodjes weer eens maak (ik weet niet wanneer dat zal zijn..) kan ik tussenstap foto’s maken.

      Beantwoorden
      • Ger says:
        8 maanden geleden

        Bedankt voor je reactie. Ik wacht het af en ga intussen misschien zelf maar wat uitproberen. Lekker wordt het vast wel 🙂

        Beantwoorden
  4. Britt says:
    8 maanden geleden

    Ik heb ze gister gemaakt, heerlijk!
    Ook ik moest even goed lezen en nadenken hoe je het omschreven had. Voor de bakkers hierboven, over punt 5: de 12 korte strookjes snij je vervolgens in de LENGTErichting, naar de ‘dichte’ kant toe, maar je stopt 1cm voor het einde. Zo hou je 2 strookjes over die nog met 1 kant aan elkaar vast zitten. Dan kun je ze rond elkaar wikkelen. Daarna rol je die strook als slakkenhuisje op.
    Succes 🙂

    Beantwoorden
  5. Ger says:
    8 maanden geleden

    Bedankt, Britt! Ik denk dat ik het nu begrijp.

    Beantwoorden
  6. Mila says:
    5 maanden geleden

    Zou ik de tweede rijs ook ’s nachts in de koelkast kunnen doen, zodat ik ze smorgens alleen nog maar hoef af te bakken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Dat durf ik zo niet te zeggen! In de koelkast rijst het vaak heel erg langzaam.

      Beantwoorden
      • Mila says:
        5 maanden geleden

        Ik heb het gewoon geprobeerd, en het is super goed gelukt! Waren prima gerezen en erg lekker.

        Beantwoorden
  7. Amelieke says:
    2 maanden geleden

    Heerlijk recept! Omdat het basisrecept voor deze en de kaneelbroodjes hetzelfde is, heb ik van het basisdeeg 1 deel kaneelbroodjes en 1 deel kardemombroodjes gemaakt. Ze waren vandaag meteen allemaal al op 😁

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • GLUTENVRIJE BAKTIP! Bloem en zelfrijzend bakmeel met gluten laten zich niet zomaar een op een vervangen door een glutenvrije meelsoort. Voor de beste en lekkerste resultaten gebruik je een mix van verschillende soorten meel. De mix die ik het liefst voor mijn glutenvrije baksels gebruik bestaat uit witte rijstmeel, boekweitmeel en tapiocameel. De exacte verhoudingen vind je op het blog in het artikel @laurasbakery.⁠ ⁠ #glutenvrij #glutenvrijeappeltaart #glutenvrijbakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172161823_3829677197145882_6782183361967113970_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yBMeDtVql_gAX_4n4cM&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ae7ab68bbf813420c6004455849f320c&oe=609B0EE5' title='GLUTENVRIJE BAKTIP! Bloem en zelfrijzend bakmeel met gluten laten zich niet zomaar een op een vervangen door een glutenvrije meelsoort. Voor de beste en lekkerste resultaten gebruik je een mix van verschillende soorten meel. De mix die ik het liefst voor mijn glutenvrije baksels gebruik bestaat uit witte rijstmeel, boekweitmeel en tapiocameel. De exacte verhoudingen vind je op het blog in het artikel 'Glutenvrij bakken doe je zo!', samen met nog veel meer tips over glutenvrij bakken.⁠ ⁠ Deze glutenvrije appeltaart staat ook al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #glutenvrij #glutenvrijeappeltaart #glutenvrijbakken'>
  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=AW1yap9uLEcAX9hrtTC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ecf62d3619eb4d232c9d2b79e5e4b831&oe=6099C62F' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>
  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RMpGpUXi3QcAX9wNgrf&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=7aa696911018d9296e389e1b93a4991d&oe=609AE2CE' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post

BBQ gerechten

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bananenbrood tulband met noten

Bananenbrood tulband met noten

14 april 2021

Filodeeg inspiratie

12 april 2021

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bananenbrood tulband met noten

door Laura Kieft-14 april 2021-0

Zoals je inmiddels misschien wel weet koop ik alleen maar bananen om later iets mee te bakken. De laatste tros bananen die na een week rijp genoeg was om mee aan te bak te gaan...

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft-12 april 2021-0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura’s Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan! Een leuke online groep waarin iedereen zijn of haar baksels kan delen. Daarmee wil ik graag iedereen...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-6

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan