Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Hands off my chocolate cookie

Laura Kieftdoor Laura Kieft
05 juli 2014
in Koekjes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

hands of my chocolate cookies 1a

Ik heb inmiddels al verschillende soorten ‘kisses cookies’ gemaakt. Het zijn koekjes waar na het bakken een chocolaatje in wordt gedrukt. Ik vind ze heerlijk! Onlangs maakte ik kennis met de repen chocola van Hands off my Chocolate en vond deze repen zo grappig dat ik besloot hier iets mee te maken, maar wel op een manier zodat de chocolaatjes nog goed te zien waren. De repen zijn namelijk opgebouwd uit allemaal rondjes met de tekst mine op elk chocolaatje, leuk! Het werden uiteindelijk -hoe toepasselijk- hands off my chocolate cookies!

hands of my chocolate cookies 2a

hands of my chocolate cookies 3a

Recept afdrukken

Hands off my chocolate cookie

Hands off my chocolate cookie! Deze koekjes zijn te lekker, daar mag niemand aankomen. Met dit duidelijke recept maak je zelf vanille koekjes met chocola.
Porties: 15 stuks

Ingrediënten

  • 225 gram ongezouten roomboter
  • 150 gram witte basterdsuiker
  • 8 gram vanillesuiker
  • 1 eidooier
  • 280 gram bloem
  • snuf zout
  • 15 stukjes chocola
  • schaaltje kristalsuiker

Instructies

  • Mix de boter, suiker en vanillesuiker romig. Voeg het eidooier toe en meng dit er goed doorheen. Voeg bloem en zout in een kom bij elkaar en voeg dit in delen toe aan het botermengsel. Maak een bal van het deeg en laat dit minimaal een uur in de koelkast rusten.
  • Zodra het deeg uit de koelkast komt maak je hier balletjes van. Als deze allemaal zijn gevormd rol je ze door het schaaltje met suiker. Leg de balletjes op de bakplaat en bak de koekjes in 15 minuten op 190 °C (boven- en onderwarmte).
  • Zodra je koekjes uit de oven komen druk je hier gelijk de stukjes chocola in, nu zijn de koekjes namelijk nog zacht. Laat de koekjes met rust zodra je de chocolaatjes erin gedrukt hebt, de chocola smelt en zal zijn vorm verliezen als je het bijvoorbeeld nog wat meer wil aandrukken. Laat de koekjes volledig afkoelen en de chocolaatjes volledig uitharden voor je ze serveert.
Bewaren

Alles over het bewaren van de koekjes lees je hier!

hands of my chocolate cookies 4a

Behoefte aan een paar foto’s voor bij het recept? Die vind je bij deze soortgelijke koekjes.

Wil jij deze hands off my chocolate cookies ook maken? De repen van Hands off my Chocolate vind je in het schap van Albert Heijn in 5 verschillende smaken.

Ik gebruikte voor deze koekjes de friendly dark reep.

Vorige post

Volgende post

Lemon Meringue Cake
Magimix Patissier

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
3

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
20

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 24

  1. Eslem says:
    7 jaar geleden

    Lekker! Het moet alleen ‘hands oFF’ zijn – nu is de betekenis nogal anders 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      oh wat suf zeg, helemaal nooit doorgehad

      Beantwoorden
  2. Lisanne says:
    7 jaar geleden

    Ooh, ziet er heel erg lekker uit! Zo te lezen ook vrij gemakkelijk te maken. Zulke koekjes wil ik graag eens maken. Leuk!

    Beantwoorden
  3. Haanappel Ria says:
    7 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Onder bloem versta jij gewone bloem en geen zelfrijzend bakmeel?
    Ik ga ze in ieder geval maken ,zien er lekker uit leuk om cadeau te geven.
    Geniet van je site! Ga zo door,
    Groetjes Ria

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Dat klopt. Bloem en zelfrijzend bakmeel zijn twee verschillende dingen. Aan zelfrijzend bakmeel is al bakpoeder toegevoegd, bij bloem niet.

      Beantwoorden
  4. MySimplySpecial says:
    7 jaar geleden

    Wat zien ze er lekker en leuk uit!

    Beantwoorden
  5. Wilma says:
    7 jaar geleden

    Bij gebrek aan hands off chocolade gewoon droste pastilles gebruikt.
    Iets minder chocolade, maar op de kop op de koekjes gelegd en mooi egaal weggesmolten. Ik heb de koekjes iets kleiner gemaakt .20 st. Uit dit recept.

    Beantwoorden
  6. Desiree says:
    6 jaar geleden

    Ik heb het deeg nu in de koelkast. Hoeveel koekjes haal jij uit deze hoeveelheid deeg?
    Ik ga ze ook maken met de Droste chocolade 🙂

    Beantwoorden
    • Desiree says:
      6 jaar geleden

      Sorry, ik zie nu dat je er 15 uithaalde 🙂

      Beantwoorden
  7. Sophie says:
    6 jaar geleden

    Heb deze cookies gemaakt om te trakteren op het werk voor mijn verjaardag! Wat een succes! Niemand geloofde dat ik ze zelf gebakken had en ik moest nadien iedereen het recept geven. Ik moet nu zelfs voor iedereen de hands-off chocolade meebrengen want die vind je blijkbaar niet overal. Gewoon een top recept, simpel en superlekker. Binnenkort maak ik ze weer!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Inderdaad alleen bij AH verkrijgbaar 🙂 Lekker zijn deze koekjes hè!

      Beantwoorden
      • Nicole says:
        5 jaar geleden

        Bij de emte heb ik ze ook gevonden!

        Beantwoorden
  8. Mariette says:
    6 jaar geleden

    Heerlijk zacht zijn ze. De AH had geen hands off meer dus toen Tony Chocolonely melk zeezout genomen. Geeft ook een super lekkere twist. Je appeltaart en miljonairs cake ( weet niet meer of je hem hier ook zo noemde ) waren ook al zo lekker !

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Wat leuk om te horen! Met Tony chocola denk ik dat ze ook heerlijk zijn inderdaad!

      Beantwoorden
  9. Judith says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura!
    Ik heb vandaag deze koekjes proberen te maken. Volgens mij zijn ze een beetje mislukt.
    Ik heb ze 15 minuten gebakken, alleen lijken ze niet gaar vanbinnen. Ook vind ik ze wel erg groot.
    Ik heb van dit recept 16 koekjes gemaakt.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Deze koekjes zijn wel iets zachter van binnen, sowieso zijn koekjes nog zacht als ze uit de oven komen. Eenmaal uit de oven worden ze steviger en harder. Het kan verder natuurlijk zo zijn dat jouw oven net even wat extra tijd nodig heeft.

      Beantwoorden
  10. Janneke says:
    5 jaar geleden

    Heb deze koekjes net gebakken: HEERLIJK!!! Eigenlijk gewoon simpele zandkoekjes met suikerlaagje maar door het chocolaatje erop is het om je vingers bij af te likken zo lekker!! En inderdaad echt niet aankomen als je de chocolaatjes erin hebt gedrukt anders krijg je een chocopapje op je koekje 😉 gelukkig maar bij 1 koekje gedaan en die is ondanks z’n lelijke uiterlijk net zo lekker als de andere koekjes!

    Beantwoorden
  11. Nicole says:
    5 jaar geleden

    Ha Laura,

    Ik heb dit weekend deze koekjes gebakken en ze zijn super gelukt. Ik heb ze bewaard in een metalen koekblik met een stukje brood erin. De eerste twee dagen waren ze lekker knapperig, alleen nu zijn ze taai aan het worden. Nu wil ik een tweede keer gaan bakken, zou ik de basterdsuiker kunnen vervangen door gewone kristal suiker zodat ze knapperiger worden? Ze moeten mee naar Duitsland namelijk.. Groetjes Nicole

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Van kristalsuiker worden ze inderdaad knapperiger, maar het geeft niet de garantie dat ze ook zo blijven. Je kunt proberen het brood te verversen of een bakje met rijst erbij te plaatsen?

      Beantwoorden
  12. Suus says:
    5 jaar geleden

    De koekjes zijn heerlijk! Alleen barstten mijn koekjes toen ik de chocolade erin drukte. Hoe kan ik dit voorkomen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Zo snel mogelijk erin duwen, dat voorkomt scheuren zoveel mogelijk.

      Beantwoorden
  13. Andrea Bijsterveld says:
    5 jaar geleden

    Mijn koekjes kwamen gebarsten uit de oven. Heb ik iets verkeerd gedaan?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Heb je misschien een heteluchtoven? De temperatuur moet dan zo’n 20% lager staan.

      Beantwoorden
  14. Anja Manita Mulder says:
    5 jaar geleden

    Wat een geweldig leuke site duidelijk en hele mooie en lekkere recepten hier ga ik zeker mee aan de slag SUPER

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Een heerlijk tussendoortje voor aankomende week: havermout-amandel eierkoeken! Dat is weer eens wat anders dan de klassieke eierkoek, maar zeker zo lekker.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#eierkoeken #havermout #tussendoortje
  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Magimix Patissier

Magimix Patissier

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-2

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-20

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-24

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-10

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan