Ik ben een echt toetjesmens. Zeker wanneer ik uit eten ga, maar ook thuis geniet ik bijna dagelijks van een heerlijk toetje na het eten. Al zijn die toetjes meestal wel anders natuurlijk. Wanneer ik uit eten ga kies ik voor desserts als sticky toffee pudding, crème brûlée en ander lekkers. Desserts die je zelf niet zo één, twee, drie maakt. Thuis houd ik het dus iets simpeler. Een schaaltje yoghurt, vla of kwark waar dan meestal een handje granola of cornflakes doorheen gaan. Eenvoudiger misschien, maar zeker niet minder lekker.
Melkunie heeft nu iets nieuws waarmee je het dagelijkse toetjesmoment nóg lekkerder kunt maken: kwarkyoghurt in frisse fruitsmaken. De naam zegt het al, het is een combinatie tussen romige kwark en frisse yoghurt met stukjes fruit. In totaal zijn er drie smaken: appel-kaneel, perzik-passievrucht en aardbei-framboos. Hoewel ik ze stuk voor stuk ontzettend lekker vind, besloot ik met de perzik-passievrucht kwarkyoghurt een lekker verfrissend toetje te maken: granola kwarkyoghurt ijsjes! Het is een zomerse versie van mijn favoriete toetje geworden: yoghurt of kwark met granola en vers fruit.
Hmmm dat ziet er lekker uit
Wat gek, ik kan deze post helemaal niet zien? Het bovenste van de pagina is meteen “Over Laura” terwijl ik het normaal wel allemaal kan bekijken… Is dit een foutje? (of doet mijn browser ineens raar!)
Dan heb je een adblocker aanstaan, als je hem uitschakelt kun je het gewoon zien. (Zou het tof vinden als je hem uit laat staan, zo kan ik namelijk al die recepten voor jullie gratis online blijven zetten 🙂 )
Fijn dat lekker ook gezond kan zijn.
Ziet er heerlijk uit, Laura. Dit ga ik binnenkort eens uitproberen!
Lekker zeg! Ziet er goed uit!
Dit ziet er erg lekker uit en wil ik zondag maken als ’taart’ voor de verjaardag van mijn dochter.
Vraagje, kun je dit eten zodra het uit de vriezer komt of is het dan te hard?
Groetjes Anneke
Het is bedoeld als ijsjes en dus wel echt hard als het uit de vriezer komt. Het is niet echt bedoeld om punten van te snijden.