Ben jij gek op champignons, spek én geitenkaas? Dan moet jij wel heel vrolijk worden van dit borrelhapje. Deze gevulde champignons met spek en geitenkaas zijn ontzettend snel gemaakt en vielen erg in de smaak bij iedereen die ze heeft geproefd. Ik kan niet uit eigen ervaring spreken, want ik hou nu eenmaal echt niet van champignons, maar speciaal voor jullie ben ik er dus toch mee aan de slag gegaan. 😉
Was je juist op zoek naar een recept voor vegetarische gevulde champignons? Geen probleem! Kijk maar eens naar dit heerlijke recept voor klassieke gevulde champignons.
Hmmm lijkt me erg lekker en ik zie meer mogelijkheden: een halve walnoot op de geitenkaas en een klein drizzeltje honing voor het inpakken in spek…
Ik ben binnenkort jarig en ga ze dan beslist maken in beide variaties.
ik ben dol op champignons, maar griezel van geitenkaas, ga het eens proberen met feta, dat zou toch
ook moeten lukken.
Dat kan zeker!