Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Geitenkaas, walnoot en honing hapjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
10 april 2015
in Borrelhapjes, Hartige recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

geitenkaas, walnoot en honing hapjes

Jullie weten het, ik mag graag nieuwe bladerdeeg hapjes bedenken. Je zou haast gaan denken dat ik aandelen heb bij de bladerdeeg fabriek 😉 . Dat is natuurlijk niet zo, maar ik ben wel gek op de lekkere en snelle hapjes die je er mee kunt maken. Dit keer zat ik na te denken over smaakcombinaties die goed werken en ook in een bakje van bladerdeeg heerlijk zouden smaken. Bij een zoektocht in de kastjes naar wat inspiratie vond ik honing. Daar wilde ik wel iets mee doen. Wat past er nu perfect bij honing? Precies, geitenkaas en walnoten! Bladerdeeg bakjes met geitenkaas, walnoot en honing werden het dus.

geitenkaas, walnoot en honing hapjes

geitenkaas, walnoot en honing hapjes

Recept afdrukken

Geitenkaas, walnoot en honing bladerdeeghapjes

Een perfectie combinatie van ingrediënten bij deze geitenkaas, walnoot en honing hapjes. Je maakt ze in een bakje van bladerdeeg, perfect voor bij de borrel.
Porties: 12 stuks

Ingrediënten

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • geitenkaas (ik gebruikte een bakje van 80 gram)
  • 12 hele walnoten
  • honing
  • 1 ei, geklutst

Instructies

  • Snij de plakjes bladerdeeg in vieren. Bekleed de vakjes van een mini muffin vorm met de stukjes bladerdeeg. Prik gaatjes op de bodem.
  • Verdeel de geitenkaas over de bakjes, druk daar een walnoot op en verdeel er als laatst nog een beetje honing over. Smeer de randjes bladerdeeg in met ei.
  • Bak de geitenkaas hapjes in 14 minuten op 225 °C (boven- en onderwarmte).
Bewaren

Deze hapjes zijn zowel warm als koud erg lekker. Heb je niet zoveel tijd en wil je het een en ander voorbereiden? Dat kan prima! Lees hier hoe je de hapjes bewaart en vervolgens weer opwarmt.

geitenkaas, walnoot en honing hapjes

Vorige post

Volgende post

Waarom worden muffins niet luchtig?
Bananenbrood met noten en chocola

Related Posts

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft
24 februari 2021
4

De...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft
05 februari 2021
2

We...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft
29 januari 2021
2

Perfect...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 39

  1. Joyce says:
    6 jaar geleden

    Dit zijn hapjes waar mijn vriend gek zal op zijn. Hij is gek op de geitenkaas-honing combinatie. Die probeer ik dus zeker ook een keer uit

    Beantwoorden
  2. Emma says:
    6 jaar geleden

    Dat klinkt als een gouden combinatie!

    Beantwoorden
  3. Toinette says:
    6 jaar geleden

    Hoi hoi,

    Dit lijkt me een heerlijke combinatie! De pizzabonbons worden hier ook veelvuldig gebakken, daar is dit een leuke variatie bij evenals de mini-quiches. Ik weet wat ik vanavond ga doen :)!

    Vraagje, waarom prik je gaatjes in de bodem van het bakje?

    Groetjes!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Die gaatjes maak ik om te voorkomen dat het bladerdeeg niet al te veel rijst op de bodem 🙂

      Beantwoorden
  4. Joke Kieft-Reijken says:
    6 jaar geleden

    In een woord GODDELIJK !!!
    De perfecte combinatie, alsof er een engeltje……………..
    Dat er nog veel nieuwe combinaties getest mogen worden 😉

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  5. Ellen says:
    6 jaar geleden

    Mmmm, dit klinkt zoo heerlijk! Brie lijkt me ook een goede combo voor dit!

    Beantwoorden
  6. Margot says:
    6 jaar geleden

    Lekker en ze zien er ook nog eens heel leuk uit!

    Beantwoorden
  7. Annelies says:
    6 jaar geleden

    Heb je nog een ander idee om de snacks in te maken, in plaats van in een minimuffinbakvorm (mooi Galgje-woord…)?? Ze zien er zó heerlijk uit, maar om nou speciaal een vorm aan te schaffen….:-S

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je kunt ook kleine buideltjes maken door ze dicht te vouwen en op een bakplaat te leggen 🙂

      Beantwoorden
    • Marco says:
      3 jaar geleden

      Hallo Laura zit er lekker uit. Ik ben een hobby bakker. Ik heb cursussen gevolgt bij de bakkerij insistuut Wageningen nbc bakkerij golege .

      Beantwoorden
  8. Tessa de wijs says:
    6 jaar geleden

    Ik heb ze net gemaakt! Heerlijk. Had denk ik wel te veel gaatjes onderin geprikt, ze waren veel lager!
    Welk kaasje is nog meer lekker? Met welke combi?

    Beantwoorden
  9. Annemiek says:
    5 jaar geleden

    Ik heb ze al een paar keer gemaakt. Zowel mijn gasten als ik vinden ze heerlijk. Heb je nog een tip om ze goed uit de vorm te krijgen? Invetten met of zonder bloem,, bakpapier, of minimuffinpapiertjes?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ik doe het bladerdeeg er gewoon zo in en laat ze een heel klein beetje afkoelen. daarna haal ik ze dan gelijk uit de vorm. Werkt prima. Zou anders een strookje bakpapier proberen.

      Beantwoorden
  10. Nieky says:
    5 jaar geleden

    De bodem blijft,ondanks de gastjes, een beetje vochtig. Is het deeg niet gaar of komt dit door de kaas?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Bij mij is de bodem niet vochtig als ik ze maak. Misschien heeft jouw oven wat langer nodig?

      Beantwoorden
  11. Suzanne says:
    5 jaar geleden

    Kan je het ook met geitenkaas honing in plaats van naturel geitenkaas maken? En dan losse honing nog minder?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ja hoor, moet zeker lukken 🙂

      Beantwoorden
      • Suzanne says:
        5 jaar geleden

        Kan het eventueel ook met een andere soort kaas? En welke zou je adviseren?
        Deze met geitenkaas waren heerlijk, maar helaas lussen mijn zussen geen geitenkaas

        Beantwoorden
        • Laura says:
          5 jaar geleden

          Je kunt ze met van alles vullen, gewoon een kaas kiezen die je wel lekker vindt.

          Beantwoorden
  12. Julia says:
    5 jaar geleden

    brie, verse tijm, pijnboompitten, honing…….. jummie
    ook een aanrader

    bedankt voor dit idee, je kan er alle kanten mee op!

    Beantwoorden
  13. Wilma says:
    5 jaar geleden

    Bedankt voor het delen, ook lekker denk ik halve dadel op bladerdeeg dan geiten of andere kaas en dan walnoot erop.

    Beantwoorden
  14. Cornelieke says:
    5 jaar geleden

    Ik maak ze inderdaad ook met Brie, is heerlijk!

    Beantwoorden
  15. Thecla says:
    5 jaar geleden

    Hi, heb je misschien ook een vervanging voor geitenkaas? Ik lust dat niet. Maar wel honing en walnoten, zou feta ook kunnen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Feta kun je zeker proberen, of brie.

      Beantwoorden
  16. Bmwtje says:
    4 jaar geleden

    Hallo,

    Op 11 oktober 2016, heb ik je recept gemaakt voor onze vrouwen groep.
    Alleen ik heb geitenkaas gebruikt met honing …dus al zoet genoeg en geen extra honing meer toegevoegd.
    Het recept was erg lekker.
    Toppie.

    Beantwoorden
  17. S.Hiemstra says:
    3 jaar geleden

    Het recept is heerlijk alleen doen wij de honing na het bakker er op om verbranding te voorkomen.
    Graag jullie reactie?

    Met vriendelijke groet,

    Mevr Hiemstra

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik doe het altijd zoals in het recept staat en heb daar geen problemen mee.

      Beantwoorden
  18. Peggy says:
    3 jaar geleden

    Hey Laura,

    Ik wou je gewoon bedanken voor het lekkere recept van de geitekaas met walnoot en honing.
    SUPERLEKKER!!!!!!
    Zeker voor herhaling vatbaar.

    Beantwoorden
  19. Carla says:
    3 jaar geleden

    Ik heb ze gemaakt, maar alleen de walnoot vervangen door een pecannoot. Verder het recept exact gevolgd. Het viel mij een beetje tegen, vond de geitenkaas erg droog. Wellicht met brie een betere combinatie?

    De geitenkaas, pecannoot en honing zonder bakken in een snackcupje vond ik lekkerder smaken.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Het kan ook aan de gebruikte geitenkaas (merk/soort) liggen, ik heb zelf geen droge hapjes namelijk als ik ze maak.

      Beantwoorden
  20. Rachel says:
    3 jaar geleden

    Hi, Kun je deze heerlijke hapjes een avond van te voren maken? Of zijn ze lekkerder vers?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Vers is lekkerder, maar van tevoren kan ook (en eventueel weer even opwarmen).

      Beantwoorden
  21. Stephanie says:
    3 jaar geleden

    Hoi, zijn ze koud ook lekker? Bij een picknick? Zoek iets voor morgen en klinkt heerlijk!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, ook dan zijn ze heerlijk!

      Beantwoorden
  22. Ester says:
    1 jaar geleden

    Ik wil ze voor morgen maken. Moet ik ze dan nu evengoed al 14 minuten bakken en dan morgen nog eens 5 of nu 9 en morgen nog eens 5

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ja, bijvoorbeeld. Je leest er hier meer over: https://www.laurasbakery.nl/bladerdeeg-hapjes-bewaren/

      Beantwoorden
      • Ester says:
        1 jaar geleden

        Dat had ik idd gezien maar het is mr niet duidelijk of je ze dan evengoed de hele van tijd bakt of de opwarmtijd ervanaf trekt. Dus maar 9 min bakt

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 jaar geleden

          Je bakt ze af volgens recept en vervolgens warm je ze weer in 5 minuten op.

          Beantwoorden
          • Ester says:
            1 jaar geleden

            Thnx ben het inmiddels inderdaad zo aan het doen. Leek me zelf ook het beste tijdens het bakken.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=fRaAI0EhsEMAX_Wlp-Y&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=09134166b163fe564b53d1aa60a9e549&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Bananenbrood met noten en chocola

Bananenbrood met noten en chocola

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-4

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-1

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-14

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan