Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Focaccia met olijven en knoflook

Laura Kieftdoor Laura Kieft
25 september 2020
in Borrelhapjes, Brood, Hartige recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik kan geen genoeg krijgen van focaccia’s. Het is alweer twee jaar geleden dat ik voor het eerst een picknick-variant maakte, een kleiner formaat focaccia’s met tomaat. Deze keer ging ik weer aan de slag met kleinere focaccia’s, maar dan met zwarte olijven en knoflook. Ik werkte de broodjes af met tijm, maar je kunt ook heel goed rozemarijn gebruiken. Deze focaccia met olijven en knoflook zijn ideaal voor de lunch of bij een lichte, Italiaanse maaltijd. Erg moeilijk om vanaf te blijven als ze net uit de oven komen, want op dezelfde dag smaken ze het allerlekkerst.

Wat is jouw favoriete soort focaccia?

Recept afdrukken

Focaccia met olijven en knoflook

Deze focaccia met olijven en knoflook zijn ontzettend lekker en simpel om te maken. Ideaal voor een Italiaanse borrel, picknick of lunch.
Porties: 6 stuks

Ingrediënten

Het deeg

  • 300 gram bloem
  • 7 gram droge gist
  • 1 tl zout
  • 1 el fijne kristalsuiker
  • 2 el olijfolie
  • 200 ml lauwwarm water
  • 1,5 tl knoflookpoeder

De smaakmakers

  • verse tijm (2 takjes)
  • zwarte olijven (18 stuks)
  • grof zeezout
  • olijfolie

Instructies

  • Begin met het maken van het deeg. Daarvoor doe je alle ingrediënten in een kom, kneed dit in een staande mixer in 10-15 minuten tot een soepel deeg waar je een vliesje van kunt trekken. Geen staande mixer en ga je met je handen het deeg in? Dan heb je zo’n 20-25 minuten nodig voor hetzelfde resultaat.
  • Leg het deeg in een kom en dek deze af met plastic folie. Zet de kom op een wat warmere plek in huis, uit de tocht. Laat het deeg 45-60 minuten rijzen tot het in volume is verdubbeld.
  • Ondertussen hak je twee takjes tijm fijn. Doe in een kommetje met een scheutje olijfolie en wat zeezout. Laat dit zo staan zodat de smaken kunnen intrekken.
  • Na het rijzen stort je het deeg op je werkblad. Druk de lucht eruit en verdeel in 6 gelijke stukken. Smeer je handen in met olijfolie en maak bolletjes van het deeg. Vorm deze tot de focaccia’s die je wilt maken (rond, ovaal, wat jij wilt) en leg de broodjes gelijk op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Dek de plaat af met een schone theedoek (of plastic folie) en laat de focaccia’s zo’n 20 minuten rusten.
  • Snijd de olijven doormidden. Verdeel eerst over elke focaccia een beetje van de tijm-olie met zeezout. Duw vervolgens met je vingers 6 kuiltjes in elke focaccia. Druk de olijven hier stevig in, anders ploppen ze er tijdens het bakken weer uit. Strooi nog wat grof zeezout en peper over de broodjes.
  • Bak de focaccia’s in 15-18 minuten op 200 °C (boven- en onderwarmte) gaar.
Bewaren

Na het afkoelen goed verpakken en buiten de koelkast bewaren, eet ze op binnen 2 dagen want dan zijn ze het lekkerst. Invriezen kan ook, dan kun je ze tot 3 maanden bewaren.

Vorige post

Volgende post

Volkoren no-knead bread (brood zonder kneden)
Red velvet cake

Related Posts

kleine broodjes bakken

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft
24 maart 2021
18

Dit...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft
13 maart 2021
11

Het...

Pizza Quattro Formaggi

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft
12 maart 2021
2

Voor...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 20

  1. Anouchka says:
    4 maanden geleden

    Hoi Laura, zou ik om werk/tijd te besparen dit ook van te voren maken? Dus deeg maken, beleggen en ongebakken invriezen? Of in de koelkast of oven bewaren tot de volgende dag? Evt net als bij pizza kort voorgebakken en dan invriezen? Ik vind het niet lekker om de dag erna te eten en gebakken ingevroren, maakt ze taai als je ze weer opbakt.
    Bedankt alvast 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Ongebakken invriezen heb ik niet geprobeerd. Ik vind persoonlijk wel je ze goed kunt afbakken en dan invriezen, even ontdooien/opwarmen in de oven.

      Beantwoorden
      • Anouchka says:
        4 maanden geleden

        Dat heb ik de vorige keer idd gedaan, maar als ik ze dan warm wil eten, zijn ze kneiterhard. Nog steeds lekker maar meer alsof je op bastogne koekjes zit te knauwelen ipv zacht brood 🙂 op welke temperatuur doe jij ze dan opbakken? Wellicht zit daar dan het verschil.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          3 maanden geleden

          Excuus ik verwarm deze broodjes meestal even in de magnetron! Dat vind ik beter werken met foccacia

          Beantwoorden
          • Anouchka says:
            3 maanden geleden

            Ah die heb ik niet, helaas. Toch bedankt 🙂

  2. Nicoline says:
    2 maanden geleden

    Hoi Laura,
    Deeg is gekneed (idd beetje plakkerig, kreeg het niet makkelijk uit de kom, moest er wat bloem bij gebruiken). Staat nu te rijzen. Ben knoflookpoeder vergeten (had ook je recept voor tomaat focaccia open staan). En maak het zonder olijf/tomaat, gewoon naturel. Heb gedroogde tijm van euroma gebruikt, halve tl, had geen verse.
    Maar ik vraag met iets af, boven aan je recept staan afmetingen. Waar zijn die voor?
    “PORTIES: 6 stuks
    ± 16 X 25 CM
    INGREDIËNTEN”
    En bak je 6 of 3 broodjes af per plaat (gezien je foto bij de tomatenversie)?
    Bedankt alvast voor je reactie en het resultaat volgt 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Ik had er 6 per plaat! Het hangt er net vanaf hoe groot je de broodjes maakt. Die afmeting is een foutje, heb ik nu weggehaald dankjewel 😉

      Beantwoorden
      • Nicoline says:
        2 maanden geleden

        Ah super! Ik heb er idd ook 6 per plaat kunnen maken. Ze smaakten heerlijk! Volgende x doe ik iets minder zout in de olie en erboven op, was net iets te. Maar deeg helemaal prima. Weliswaar anders als in italie, daar is het altijd veel vetter.

        Beantwoorden
  3. Lilou says:
    2 maanden geleden

    Deze gisteren gemaakt. Heerlijk! Wel heb ik er minder suiker ingedaan. Ondanks dat proefde ik de suiker nog vrij goed. Vraag me af of 1 eetlepel suiker niet veel te veel is.
    (Mijn Italiaanse vriend maakt foccacia nooit met (zo veel) suiker) (hij komt uit de streek waar foccacia vandaan komt)

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Wat vreemd dat je een paar gram suiker proefde (over zoveel broodjes verdeeld) dat had ik zelf totaal niet en ook nog nooit eerder gehoord bij al mijn focaccia recepten. Maar fijn dat het gelukt is met minder, het staat je natuurlijk vrij om het recept aan te passen naar jouw smaak dus experimenteer er gerust verder mee! 🙂

      Beantwoorden
  4. Sarika says:
    2 maanden geleden

    hoi laura. heb mij aan het recept gehouden maar het plakte als een malle! kreeg het totaal er niet uit alles plakte aan me handen :). heb ‘m in de kitchenaid gedaan met de kneedhaak. en lang ook maar misschien verkeerde stand van kneden?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Lastig te zeggen! Wel met een deeghaak? En hoelang gekneed?

      Beantwoorden
      • Sarika says:
        2 maanden geleden

        Ja sorry deeghaak haha. Hmm…Denk kwartier? Ik bleef doorgaan maar bleef t zelfde… maarr heb alles in 1 keer in de kom gedaan. Misschien gist eerst apart moeten doen

        Beantwoorden
        • Nicoline says:
          2 maanden geleden

          Misschien zout er pas bij doen als rest al iets gemengd is. Zout en gist bijt elkaar als je het tegelijk erin doet.
          Bij mij was het deeg ook echt plakkerig hoor, maar is toch wel gelukt met bloem aan mn handen.
          Ik heb elders nog een recept gezien, maar daar wordt geen olie in het recept gebruikt maar pas erna voor erover en voor in de kom. Misschien dat het daardoor komt?

          Beantwoorden
          • Sarika says:
            2 maanden geleden

            Ja inderdaad. We gaan t de volgende keer even anders proberen. Tnx!

          • Laura's Bakery says:
            2 maanden geleden

            Nee, beiden horen echt door het deeg te gaan, juist uit Italiaanse recepturen afgeleid. Ik had ook geen problemen met zulk plakkerig deeg, dus misschien toch niet lang genoeg gekneed? Bij mij wordt het kneden trouwens gedaan door de machine, dus dat maakt het wel makkelijker ivm eventuele plakkerige handen tussendoor.

      • Sarika says:
        2 maanden geleden

        hoi laura, kon geen beantwoorden klikken op je laatste reactie! hihi. ja ik heb ’t juist ook gedaan met de kitchenaid kneedhaak. wel een tijdje. na 15 minuten nog zelfs verder gegaan omdat de structuur zo bleef. en dus alles in 1 keer erin gedaan. alle ingrediënten. maar hoelang laat je de deeg kneden door de machine laura?.. en op welke stand een beetje?… daar kan t ook aan liggen 🙂

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          2 maanden geleden

          Nou wat gek, 15 minuten moet meer dan lang genoeg zijn. Ik zet de machine op een middelhoge stand, niet op maximaal maar ook niet op de middelste stand zeg maar. Je kon dan zeker ook nog geen mooi vliesje trekken?

          Beantwoorden
          • Sarika says:
            2 maanden geleden

            oh maar 1 minuut kneden?… dan doe ik iets niet goed nee. nou er was wel iets van een vlies… maar veel te plakkerig. ik ga dit gewoon nog een keer doen en wat meer bloem erbij. 🙂 ik heb er op dat moment ook wat bloem bij gedaan en toen ging ’t goed! en t was heerlijk.

          • Laura's Bakery says:
            2 maanden geleden

            1 minuten was een typefout 😉 daar moest nog een 5 achter. Vervelend in ieder geval, ik kan het ook niet verklaren helaas!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=TsP5Cb0doDkAX9fwOdC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=79bc6c68226a715888d318b44354d1f6&oe=6096EE4E' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken
  • HANDIGE BAKTIP! Hoe weet je wanneer je cheesecake gaar is? Cheesecakes controleer je door de vorm een klein beetje heen en weer te bewegen. De taart is goed zodra de vulling stevig oogt, maar het midden van de cheesecake nog wel wat wiebelig is. Daarna haal je hem niet uit de oven, cheesecakes laat je afkoelen in de oven met de deur op een kleine kier (bijvoorbeeld met een houten pollepel ertussen).⁠
⁠
Deze confetti cheesecake staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#cheesecake #taart #confetticheesecake #bakken #sprinkles
  • NIEUW! Ik ben altijd net iets te enthousiast bij het inslaan van versnaperingen voor het paasweekend. Als Pasen eenmaal voorbij is heb ik er eigenlijk geen zin meer in, maar wel nog een hoop paaseitjes in huis. Herkenbaar? Daarom bedacht ik deze lekkere paasei arretjescake! Daarmee tover je de resterende paaseitjes om tot een overheerlijk baksel 😁 (en dat gaat er bij mij dan weer wel altijd in).⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#paaseitjes #arretjescake #leftovers #paaseieren #paasrecepten
  • FIJNE PAASDAGEN ALLEMAAL! Ik ben benieuwd welke paasrecepten jullie gaan maken van de site! Ik overweeg nog een portie lemon meringue pie fudge 😍.⁠
⁠
Verder heb ik heel veel zin in een uitgebreid ontbijt, mijn favo maaltijd van de dag (zeker met dit soort dagen). Uiteraard zullen er de nodige paaseitjes sneuvelen, en mevrouw Lot verwacht ook lekkere snoepjes gok ik. Gelukkig heb ik er daar genoeg van in huis 😋🐰⁠
⁠
#fijnepaasdagen #happyeaster @lotjehetkonijn

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post

Red velvet cake

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021

Paasei arretjescake

05 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-4

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-10

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-3

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan