Doe mee aan de Kinderbakquiz!

Gepost: 30 september 2020 Laatst bewerkt: 3 januari 2024
Doe mee aan de Kinderbakquiz!

Afgelopen zomer is er ontzettend veel door jullie (kinderen) gebakken uit Het Kinderbakboek, ik kan niet uitleggen hoe leuk ik dat vind. Nog eventjes en dan ligt zelfs de derde druk van Het Kinderbakboek, dat in juni uitkwam, in de winkels. Heel erg tof en allemaal dankzij jullie.

Daarom blijf ik het ook leuk vinden om wat voor jullie terug te doen. Eerder dit jaar lanceerden we de Laura’s Bakery bakquiz, ter ere van ons 10-jarig bestaan, en deze quiz viel nogal in de smaak. Gelukkig vond ik het ook erg leuk om deze te maken en daarom heb ik met mijn team een leuke Kinderbakquiz ontwikkeld! Het Kinderbakboek staat vol met tips & tricks om je bakkennis op te krikken en een quiz is de meest gezellige manier om die kennis te testen.

Gezien het een quiz is voor kinderen vind ik het belangrijk om te benadrukken dat de quiz puur voor de lol is. Daar zijn de vragen ook op ingesteld. Er zijn geen winnaars of verliezers, er valt namelijk altijd nog ontzettend veel te leren in de keuken. Dat geldt ook voor mij!

Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan het invullen van de quiz en als je benieuwd bent naar de antwoorden: deze zijn allemaal terug te vinden in het Kinderbakboek.

Bakkers klaar? Quizzen maar!

UPDATE: De quiz is ruim een jaar beschikbaar geweest, maar helaas is het niet meer mogelijk om hieraan deel te nemen.

HET KINDERBAKBOEK

Het Kinderbakboek is een vrolijk bakboek met 30 heerlijke en makkelijke geïllustreerde stap-voor-stap recepten voor kinderen. Het boek is geschikt vanaf ongeveer 4 jaar en voorzien van vele baktips, waarmee ik je de fijne kneepjes van het bakken leer. Denk bijvoorbeeld aan de ongeschreven bakregels, op welke manieren je je baksels kunt versieren of bewaren, hoe je recepten aanpast en uitleg over ingrediënten. Het boek is uitgevoerd met een spiraalband waardoor het goed open blijft liggen. Helemaal kidsproof! Het Kinderbakboek kun je via deze link aanschaffen.

Ben je nieuwsgierig hoe Het Kinderbakboek tot stand is gekomen? Ik kan je verklappen dat het een spontaan Corona project was én ware topsport. Je leest er hier alles over.

Twijfel jij over de aanschaf van Het Kinderbakboek omdat je niet goed weet wat je kunt verwachten? Op Instagram TV heb ik een uitgebreide video geplaatst waarin ik je een inkijkje in het boek geef en hoe het tot stand gekomen is.

Heb jij Het Kinderbakboek al wel in huis en is er bij jullie thuis al volop gebakken, gekleurd, geknutseld en gepuzzeld? Deel daar vooral een foto van op Instagram of Facebook, dat vind ik heel leuk om te zien.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *