Behind the scenes: februari 2019

Gepost: 5 maart 2019 Laatst bewerkt: 4 juli 2023
0

BEHIND THE SCENES: FEBRUARI 2019

Ik heb de foto’s op mijn telefoon er maar even bij gepakt, want ik had geen idee meer wat ik nu eigenlijk allemaal heb gedaan in februari. Dat was best veel. Ik zat natuurlijk nog in de keukenverbouwing, deed maar liefst 3 escaperooms (ik vind dit echt fantastisch), had een baksessie met Lian, testte mijn nieuwe oven uitgebreid uit, maakte een uitgebreide boekplanning en nog veel meer. Benieuwd? Lees dan snel verder, ik probeer er vlot doorheen te gaan 😉 .BEHIND THE SCENES: FEBRUARI 2019

1 Februari startte ik met het inrichten van de keuken. Zodra de monteur klaar was sjouwde ik alle kratten met keukenspullen van boven weer naar beneden en begon met het indelen van de baklade, uiteraard.

Een dag later stapte ik in de trein naar Zandvoort. Gezellig lunchen met mijn zusje en oude buurtjes. En daarna deden we een hele leuke escaperoom, we hadden letterlijk 2 seconden te weinig tijd. Gelukkig hadden we wel alles opgelost, lijkt me helemaal jammer als je nog van alles moet doen en je kunt niet meer verder.

BEHIND THE SCENES: FEBRUARI 2019

Mijn eerste baksessie in de nieuwe keuken vond ’s avonds plaats. Vroeger deed ik dat vaak, lekker in de avond bakken. Nu bijna nooit meer, maar ik moet zeggen dat ik het wel heerlijk vind hoor, zo’n avondje bakken. Toch maar weer eens vaker doen.

BEHIND THE SCENES: FEBRUARI 2019

En weer een baksessie, lekker een middagje in de keuken recepten maken voor mijn Vriendin columns en nog wat recepten voor het blog.

Normaal maakten Lian en ik gewoon thuis onze eigen recepten, sinds februari pakken we dit anders aan. We wonen niet bepaald bij elkaar om de hoek en dat we niet écht samen konden werken begonnen we steeds meer te missen. Dat hoeft nu niet meer, want Lian komt maandelijks een paar dagen naar mij toe in het mooie Haarlem waarop we heel veel recepten maken en fotograferen samen. We zijn zo nog productiever en het is ook nog eens hartstikke gezellig.

BEHIND THE SCENES: FEBRUARI 2019

Wát een zalig weer hebben we ook gehad afgelopen maand zeg! Ik moest nog werken in het weekend, dus ik besloot lekker met mijn laptop op schoot in het zonnetje te zitten. Lot vond het ook heerlijk om weer lekker buiten rond te rennen. Ze mag in principe altijd naar buiten, maar als het te koud is gaat ze mooi niet haha.

BEHIND THE SCENES: FEBRUARI 2019

Kijk hoe tof! Elke week sta ik in Vriendin met een column en recept. Ik vind het echt zo ontzettend leuk om de columns te schrijven, nooit gedacht dat ik er zóveel plezier uit zou halen.

BEHIND THE SCENES: FEBRUARI 2019

Vorige week stond weer in het teken van de keuken verbouwen. De keuken en het werkblad waren er al, nu moest het worden afgemaakt met tegeltjes, verlichting en planken. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat! Volgende week komt er een artikel online waarin ik jullie de keuken helemaal laat zien. Via Instagram heb ik van het hele proces alle stories bewaard in mijn profiel als hoogtepunt.

En dat was februari in vogelvlucht. Komende maand staat ook weer helemaal vol gepland. Ik heb weer een baksessie met Lian en er staan ook bakdagen gepland voor het boek! Verder heb ik ook nog wat leuke afspraken staan en ik gok dat mijn agenda nog wel voller zal worden dan hij nu is. Daar lees je volgende maand alles over. Of je volgt me gewoon op Instagram, daar deel ik ook altijd leuke updates.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

3 reacties

  1. Annelies schreef:

    Een fijne maand februari zo te zien en te lezen. ?

  2. Jacqueline schreef:

    Wat is je nieuwe keuken mooi geworden Laura! Veel bakplezier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *