Cornetje vouwen

5 maart 2017 Laatst bewerkt: 19 september 2023
3

CORNETJE VOUWEN

Daar is hij dan: de allereerste video voor Handige Baktips! Soms wil ik over bepaalde technieken schrijven om jullie daar meer uitleg over te geven, maar is dat erg moeilijk om te beschrijven. Het wordt er dan zelfs niet veel duidelijker op als ik foto’s toevoeg. Daarom zal ik vanaf nu dus ook video’s online plaatsen waarin ik bepaalde technieken zal uitleggen. In deze video laat ik je zien hoe je een cornetje moet vouwen. Een cornetje is een spuitzakje van bakpapier dat je kun gebruiken om bijvoorbeeld chocolade decoraties te spuiten.

Cornetje vouwen

Kun je de video niet zien, bekijk hem dan hier! Wist je dat ik naast video’s met baktips, ook recept- en proefvideo’s maak? Abonneer je op mijn YouTube kanaal om geen video meer te missen, dat is gratis.

Zoals ik in de video al zei, het is een techniek die je even onder de knie moet krijgen. Bij mij ging het in het begin ook niet gelijk goed. Oefen dus vooral een paar keer met een stukje bakpapier.

Wat betreft het formaat van het vel bakpapier; dat luistert niet heel nauw. Ik knip uit een vel bakpapier altijd op gevoel een ongelijke driehoek en dat gaat altijd goed.

Wat voor technieken en andere baktips zou jij graag in videovorm willen zien?

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

7 reacties

  1. Janneke schreef:

    Nou, echt bizar! Ik zat eens te denken: “Ik heb nog van die koekstempels, wat kan ik daarmee.” en dan komt dat stempelkoekjes recept. Toen dacht ik: “Ik zou wel eens willen weten hoe ik zo’n klein spuitzakje van bakpapier maak.” En toen kwam er dit!

  2. Carina schreef:

    Wat leuk dat je ook video’s gaat doen! Is idd wel duidelijker nog dan foto’s. (hoewel ik die van jou ook al wel duidelijk vond hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *