Toen ik ruim een jaar geleden voor het eerst een hartig hapje online zette waren dat parmaham twisters. Ik had nooit gedacht dat iedereen zo enthousiast zou zijn over de hartige hapjes, maar dat was wel zo! Inmiddels is Laura’s Bakery allang niet meer alleen maar zoet en komt er regelmatig ook een hartig recept voorbij. Omdat het alweer zo lang geleden was dat ik twisters had gemaakt besloot ik dat er een nieuwe versie gemaakt moest worden, dat werden chorizo kaas twisters. Ontstaan uit de dingen die op dat moment in de koelkast lagen en wat een erg goede combinatie bleek te zijn. Probeer ze ook eens zou ik zeggen :).
Mmm die zien er heerlijk uit!
Ik ga ze zeker eens maken.
Lieve groet, Rensina
Lekker makkelijk! Wat een goed idee!
Wouw, deze zien er ook heerlijk uit, ik maak sinds ik je site heb ‘ontdekt’ regelmatig de parmaham twisters, en krijg er alleen maar lovende reacties op!
Ik ga de nieuwe variant zeker eens proberen, gave site met heerlijke recepten!
Dankjewel!
Heb ze gemaakt. Heerlijk. Toen in pot gedaan om ze te bewaren. Daarna waren ze dus zacht. Had ik ze in oven weer moeten opwarmen ????
bladerdeeghapjes worden inderdaad zacht als je ze bewaard. Ze worden weer knapperig als je ze in de oven opwarmt.
Zelf gemaakt maar dan in Lactosevrij versie.
Zijn super lekker geworden.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Welk bladerdeeg moet ik gebruiken,de gewone of die voor hartige taart?
hiervoor gebruik je gewone bladerdeeg.
wat een mooie site en weet niet wat ik nu eerst zal maken