Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Chocolade muffins

Laura Kieftdoor Laura Kieft
25 februari 2017
in Inspiratie, Muffins, Video, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Inmiddels zijn er meer dan genoeg muffins op Laura’s Bakery te vinden, het enige dat nog ontbrak was een goed basisrecept voor chocolade muffins. Ik gebruikte namelijk gewoon altijd een vanille muffins als basis voor al mijn recepten. Na wat experimenteren in de keuken heb ik ook een lekkere en eenvoudige chocolade muffin weten te creëren waarvaan ik het recept uiteraard met jullie deel. Zie dit recept vooral als basis om weer lekker verder mee te variëren, bijna alles is mogelijk!

Kun je de video niet zien, bekijk hem dan hier. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van alle nieuwe video’s die ik plaats? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal. Hier komen ook video’s online die niet op Laura’s Bakery geplaatst worden.

Recept afdrukken

Chocolade muffins

Een eenvoudig recept, met een heerlijk eindresultaat: chocolade muffins. Hier kun je natuurlijk ook weer lekker mee variëren.
Porties: 12 stuks

Ingrediënten

  • 120 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 250 gram bloem
  • 50 gram cacaopoeder
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl baking soda
  • snuf zout
  • 2 eieren (M)
  • 250 ml melk
  • 120 ml zonnebloemolie
  • 100 gram melk chocolate chips + extra ter decoratie

Instructies

  • Voeg in een eerste kom alle droge ingrediënten samen: suiker, bloem, cacaopoeder, bakpoeder, baking soda en zout. Meng de ingrediënten door elkaar.
  • In een andere kom doe je de eieren, melk en zonnebloemolie. Mix met een garde door elkaar en voeg toe aan de kom met droge ingrediënten. Met een spatel meng je tot de droge ingrediënten zijn opgenomen. Het is niet erg als het beslag nog wat klonten bevat.
  • Voeg de chocolate chips toe en spatel deze door het beslag.
  • Met een ijsschep verdeel je het beslag over de muffinvormpjes. Strooi eventueel ook wat extra stukjes chocolade over de muffins.
  • Bak de chocolade muffins in 18-20 minuten op 200 °C (boven- en onderwarmte).
Bewaren

Hoe je deze muffins bewaart lees je hier.

Vorige post

Volgende post

pizza pannenkoeken hapjes
Botercrème een smaakje geven

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
10

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 39

  1. Marielouise says:
    4 jaar geleden

    Kan de zonnebloemolie vervangen worden door kokosolie? Of heb ik dan andere hoeveelheden nodig?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Kun je proberen, maar heb ik geen ervaring mee.

      Beantwoorden
  2. SterkInDeKeuken.nl says:
    4 jaar geleden

    Daar krijg je meteen trek van! Ziet er heerlijk uit! 🙂

    Beantwoorden
  3. lya Brem says:
    4 jaar geleden

    Ik heb ze gemaakt maar ze waren erg droog

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dan heb je ze waarschijnlijk te lang of te heet gebakken. Temperatuur is voor boven- en onderwarmte, bij hetelucht moet de temperatuur lager.

      Beantwoorden
    • Toos says:
      8 maanden geleden

      Recept exact gedaan. Wij vinden er geen chocolade smaak aan. Al je recepten zijn top. De structuur is verder prima.

      Beantwoorden
  4. Jonna@burgertrutjesNL says:
    4 jaar geleden

    Lekker recept! Chcolade muffins gaan er hier altijd wel in

    Beantwoorden
  5. Conja says:
    4 jaar geleden

    Ze zijn perfect! Heerlijk smeuïg en niet té zoet. In plaats van zonnebloem- heb ik olijfolie gebruikt. Omdat het maar relatief weinig is in verhouding, proef je het totaal niet terug. Ik heb de muffins 18 minuten op 200 graden gebakken en toen nog 4 min. op 175, mijn combi-oven doet er altijd net wat langer over.

    Beantwoorden
  6. Ilse says:
    4 jaar geleden

    Ik heb de muffins gemaakt, maar ze zijn niet zo smeuïg als ok had verwacht, eigenlijk zijn ze aan de droge kant. Hoe komt dit?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Dan zijn ze te heet en/of te lang gebakken. Volgende keer dus proberen de temperatuur wat lager te zetten en iets korter. Als je een heteluchtoven hebt moet de temperatuur sowieso al 10-20% lager.

      Beantwoorden
  7. Yvonne says:
    4 jaar geleden

    Hallo Laura,

    Lijken mij heel erg lekker.

    Waar koop jij deze goede vormpjes.
    Ben er al heel lang naar op zoek.

    Groetjes,
    Yvonne

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      bij kook- en taartdecoratie winkels zijn deze te koop.

      Beantwoorden
  8. Brenda says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura,

    kun je ook lichtbruine basterdsuiker of fijne kristalsuiker gebruiken? Zo ja, hoeveel gram?

    Alvast bedankt!

    Brenda

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Ik zou het in dit recept zelf niet doen omdat je smaak heel anders wordt, maar het kan wel. Hoeveelheid blijft hetzelfde.

      Beantwoorden
  9. Patricia says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik ben nogal fan van kokos, en dan vooral in combinatie met chocolade :). Ik weet dat jij geen fan bent van kokos, maar als ik naast de chocolate chips kokosrasp toe zou willen voegen aan dit recept, wat zou dan een geschikte hoeveelheid zijn om een mooie combinatie van kokos en chocolade te krijgen?

    Groetjes,
    Patricia

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Ik zou de rasp gewoon naar smaak toevoegen. Omdat ik het nooit gebruik durf ik niet te zeggen hoeveel gram dat zou moeten zijn helaas 😉

      Beantwoorden
      • Marieke says:
        4 jaar geleden

        Hoi ik ga muffins bakken voor Moederdag kan ik er ook gesmolten chocolade in doen?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          4 jaar geleden

          Heb ik nog niet geprobeerd, maar je kunt het testen natuurlijk. Kans bestaat wel dat je beslag te zwaar wordt en daarmee niet luchtig.

          Beantwoorden
  10. Marieke says:
    4 jaar geleden

    Er staat 100 gram melk wat bedoel je daar mee

    Beantwoorden
  11. Marieke says:
    4 jaar geleden

    O er staat melk CHOCOLADE ooeps???

    Beantwoorden
  12. Fairytale Flavors says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura,

    deze muffins zien er echt superlekker uit! Het water komt me in de mond 🙂 ! Dankje voor het leuke receptje!

    Liefs,
    Maaike van Fairytale Flavors

    Beantwoorden
  13. Rba says:
    3 jaar geleden

    Beste Laura,

    Ik heb dit recept vandaag met mijn dochter gemaakt. Het was binnen een mum van tijd klaar, zonder gedoe met mixer enz. En… ze zijn superlekker! Dit is vanaf nu ons vaste recept. Dank je wel! Groetjes

    Beantwoorden
  14. CATHARINA says:
    3 jaar geleden

    Beste Laura,
    Ik heb dit recept vanmiddag gemaakt. Heerlijke muffins. Voor een nog intensere chocolade smaak heb ik er 100 gr gesmolten (au bain Marie) pure chocolade 85% aan toegevoegd. Wel eerst iets laten afkoelen voordat je het toevoegt aan de rest…

    Beantwoorden
  15. clair1991 says:
    3 jaar geleden

    Ik heb er ook een theelepel chilipoeder doorgemixt. Ik vind dat erg lekker bij chocolade gebak ed. Dankjewel voor dit gemakkelijke recept.

    Beantwoorden
  16. Fé says:
    3 jaar geleden

    ik heb ze gemaakt, en ze zien er heerlijk uit. de smaak valt alleen een beetje tegen. ze zijn echt niet zoet en ze smaken ook niet echt naar chocolade. jammer! ik denk dat ik er nog een topping voor ga maken, om ze nog een beetje meer smaak te geven

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Wat zoetheid betreft: smaken verschillen, je kunt wat meer suiker toevoegen. Maar muffins horen ook niet heel erg zoet te zijn, die zijn altijd wat neutraler dan cupcakes bijvoorbeeld. Chocoladesmaak vond ik juist erg goed, zou kunnen liggen aan je gebruikte ingrediënten.

      Beantwoorden
  17. Karen says:
    2 jaar geleden

    Hallo

    Om de chocoladechips toe te voegen aan het beslag, bedoel je dat die droog worden toegevoegd of eerst laten smelten?

    Bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Die voeg je gewoon zo als stukjes toe. Als ze gesmolten moeten worden zou dit in het recept staan.

      Beantwoorden
  18. Heidi says:
    2 jaar geleden

    Hallo,

    Welke cacaopoeder gebruik je?
    Ik heb er om ook chocolademelk mee te maken maar dan is de muffin lichter van kleur. Dus ik denk dat jij andere gebruikt…
    Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ik gebruik droste, dat is echt cacaopoeder. Ik gok dat jij een speciale chocolademelk mix hebt, dat is geen cacaopoeder (maar al een mix van verschillende dingen).

      Beantwoorden
  19. Emilie says:
    2 jaar geleden

    Meestal laat ik suiker weg bij het bakken, heb ik nu niet gedaan. Bij deze muffins heb ik het gevoel dat er juist meer zoet bij zou moeten. Mijn dochter van 5 vindt ze helaas niet zo lekker. Zien er wel mooi uit.

    Beantwoorden
  20. Keukenmama says:
    1 jaar geleden

    Ik heb deze muffins gemaakt. Heerlijk smeuig maar niet zo’n duidelijke chocoladesmaak..

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Wat meer cacao naar jouw smaak toevoegen dan een volgende keer 🙂

      Beantwoorden
  21. fedra says:
    1 jaar geleden

    Hallo Laura , kan je het recept ook makkelijk delen door 2 ?
    Voor 6 cakejes.

    Alvast bedankt

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ja hoor geen probleem.

      Beantwoorden
  22. Pien says:
    11 maanden geleden

    Ik vind jouw recepten normaal gesproken erg goed, maar deze was niet zo. Ik heb ze niet te heet en ook niet te lang gebakken, maar toch waren ze niet echt smeuïg, en echt helemaal niet zoet. Ik hou niet van te zoet, maar dit was echt te weinig suiker. Jammer..

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat jammer om te lezen! Door de cacaopoeder worden de muffins wat ‘bitterder’ en vinden sommigen dat er meer suiker nodig is. Ik vind dat persoonlijk niet nodig.

      Beantwoorden
  23. Ilona says:
    3 maanden geleden

    Toch even iets tegen de reacties hier inbrengen, deze muffins samen met mijn peuterzoontje gebakken en er juist erg blij mee. Niet overdreven zoet en wat complexer door de donkerbruine suiker, prettig compact, goeie cacaosmaak en ik heb in plaats van de chips gehakte goeie kwaliteit melkchocolade gebruikt en dat viel ook niet tegen. Makkelijk recept ook, leuk voor samen met een nog niet al te behendige koter. Heb er overigens ene stel ingevroren, maar Laura: wat is naar jouw idee de beste manier om deze muffins weer te ontdooien? 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Thanks voor je reactie! Ik vind het handig om ze per stuk in te vriezen, dan kun je er makkelijk eentje uithalen en ontdooien. Ik doe er verder niets spannends mee.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=_ZMLDP7IktIAX8V01yU&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=a374becb04550e1dfdffc0016dac62cd&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Vervangers voor boter

Cranberry brie bladerdeeg hapjes

Pizza broodjes

Gingerbread sneeuwvlokken koekjes

Volgende Post
Botercrème een smaakje geven

Botercrème een smaakje geven

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Uitgelicht: Siliconen molds

door Laura Kieft-28 juli 2011-5

Velen zijn gek op molds, anderen juist helemaal niet. Ik behoor tot de eerste categorie. Je kunt de mooiste  vormen maken met deze leuke siliconen vormen, je hebt al snel een prachtig resultaat. Dit snelle...

Review: Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes

door Laura Kieft-22 juli 2011-2

De oplettende lezer heeft het tabblad ‘reviews’ vast al eens opgemerkt bovenaan deze pagina, dan is ook opgevallen dat hier nog niets bij stond. Daar komt met deze eerste review verandering in. Ik heb gekozen...

Bloemenkoekjes

door Laura Kieft-15 juli 2011-6

Ik wilde eens lekker experimenteren met het maken van foto’s. Toen ik deze koekjes had gemaakt spookten ’s nachts al allerlei ideetjes door mijn hoofd over hoe ik deze leuke koekjes nou leuk op de...

Gevulde koeken

door Laura Kieft-10 juli 2011-61

Ik ben niet de enige in de familie die graag bakt. Mijn vader bijvoorbeeld mag graag overheerlijke broodjes maken. De pizzarol en mediterraanse broodjes zijn bij mij favoriet! Naast broden mag hij ook graag gevulde koeken...

Uitgelicht: Kleurstoffen

door Laura Kieft-07 juli 2011-39

In levensmiddelen is een beperkt aantal kleurstoffen toegestaan, deze zijn herkenbaar aan het E-nummer in de reeks E100-199 dat meestal op de verpakking vermeld wordt. Er zijn ook veel natuurlijke kleurstoffen, deze is dan afkomstig...

Silhouet koekjes

door Laura Kieft-03 juli 2011-6

De silhouet koekjes van Peggy Porschen in het boek ‘Cake chic’ trokken gelijk mijn aandacht. Dit moest en zou ik ook een keer maken! Wel op mijn eigen manier natuurlijk. Ook al komt het idee...

How to: Vintage cupcakes

door Laura Kieft-29 juni 2011-5

Vorige week heb ik jullie een how to van de vintage cupcakes beloofd, hier is hij dan! Voor het gemak heb ik bij de meeste beschreven artikelen een linkje geplaatst, zo weet je precies wat...

Uitgelicht: Kleurpoeders

door Laura Kieft-26 juni 2011-10

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik altijd graag mijn kleurpoeders gebruik, door velen worden dit ook wel ‘dusts’ genoemd. Hiermee geef ik meestal het hart van bloemen een extra kleurtje maar je kunt er...

Vintage cupcakes

door Laura Kieft-23 juni 2011-5

Dit thema wilde ik al langer gebruiken voor cupcakes; Vintage. Ik heb het geheel gelijk een beetje ‘glitter & glamour’ gegeven door voor alles mijn dusts (kleurpoeders) te gebruiken. Ook mijn andere favoriete materialen heb...

Geslaagd!!

door Laura Kieft-17 juni 2011-9

Mijn zusje is geslaagd voor haar VWO diploma! Na weken van voorbereiding, keihard leren, geen sociaal leven meer en nog meer afzien begonnen de examens. Nog 2 weken zwoegen en ze was eindelijk klaar en...

How to: Leuke eenvoudige cupcakes

door Laura Kieft-14 juni 2011-8

Een paar weken geleden kreeg ik van Create4Fun weer wat leuke dingen opgestuurd. Hierbij zaten 2 pakjes voorgekleurde rolfondant en zilveren sterretjes (alles van Funcakes). Nu leek het mij leuk om eens cupcakes te maken...

How to: Eetbare lijm maken

door Laura Kieft-10 juni 2011-18

Bij elke taart en bij alle cupcakes gebruik ik dit; eetbare lijm. Het is ideaal om kleine, maar ook grote decoraties op te plakken. Je kunt dit kant en klaar kopen maar ik maak het...

Daar ben ik weer!

door Laura Kieft-02 juni 2011-5

Pfew, woensdag een hoop (6!) schoolverslagen ingeleverd waar veel voor moest gebeuren. Dat is dan ook de reden waarom ik al ruim 2,5 week niets meer heb geplaatst. Om het goed te maken heb ik...

Chique paars met een vraagje

door Laura Kieft-15 mei 2011-11

Waarschijnlijk herkennen jullie deze cupcakes wel, vorige week maakte ik deze namelijk voor mijn ouders. Wel in een andere kleurstelling, dat dan weer wel. Ik vind deze kleurstelling ook erg mooi uitgepakt. Mijn overbuurvrouw helpt...

Voor paps en mams

door Laura Kieft-09 mei 2011-8

In mei zijn mijn ouders alle twee jarig, paps aan het begin van de maand en mams aan het eind. Dit jaar hebben ze de verjaardagen samen gevierd omdat mijn zusje midden in haar eindexamens...

Taart gedecoreerd als… taart??!

door Laura Kieft-01 mei 2011-12

Dit leek mij al langer ontzettend leuk om te maken en nu was er een jarige die niets liever wilde dan deze leuke taart! Ik had een foto laten zien van een soortgelijke taart en...

Mr. & Mrs. Potato Easter egg head

door Laura Kieft-22 april 2011-8

Helemaal geïnspireerd op de aardappel hoofden uit de leuke film Toy Story! Vorig jaar heb ik kuikens gemaakt van paaseieren, nu was het tijd voor iets nieuws. Een paar weken geleden was ik aan het...

Recept: Chocolate chip cookies

door Laura Kieft-17 april 2011-78

Deze overheerlijke koeken stonden al tijden op mijn lijstje om te maken. Vorige week had ik dan eindelijk wat tijd gevonden om de koeken te gaan maken. Bij het zien van de foto’s loopt het...

How to: Siliconen molds gebruiken

door Laura Kieft-06 april 2011-32

Molds, als het lukt krijg je er de leukste figuren uit. Wanneer het niet lukt vliegen ze uit frustratie door de kamer heen. Die problemen zijn hier ook geweest maar nu kan ik er prima...

Sweet 18

door Laura Kieft-29 maart 2011-9

Afgelopen weekend hadden we een groot feest, mijn zusje werd namelijk 18 jaar. Ook ik vond dat erg leuk, er mocht weer een leuke taart gemaakt worden. Al tijdenlang liep ik met allerlei ideetjes rond,...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan