Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Charlotte taart met aardbeien

Laura Kieftdoor Laura Kieft
10 december 2019
in Feestdagen, Kerst, Samenwerking, Taarten, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Net als vorig jaar, mocht ik ook dit jaar weer een aantal prachtige kerstrecepten voor Dr. Oetker maken. Vorig jaar zat ik na de kerstdagen te kijken welke recepten populair waren geweest, en daar stond tot mijn verbazing een kwarktaart tussen. En zo waren er nog een paar recepten die mij hadden verrast. Een aantal van die recepten heb ik dit jaar een twist gegeven zodat ze nog beter bij de kerstdagen passen. Zo toverde ik de kwarktaart om tot een charlotte taart met aardbeien. Door de decoratie van lange vingers, de laag gelei en het verse fruit maak je een taart zo gelijk feestelijk. Uiteraard kon ik mij niet inhouden om nog wat verder te gaan, dus maakte ik van witte chocolade wat sterren om de taart mee te versieren. Ziet er prachtig uit nietwaar? Ik leg je uit hoe jij zelf ook met gemak deze parel op tafel zet deze kerstdagen.

Recept afdrukken

Charlotte taart met aardbeien

Een heerlijke aardbeien kwarktaart die we hebben omgetoverd tot kerstige charlotte taart met aardbeien.
Porties: 12 personen
voor een 24 cm springvorm

Ingrediënten

  • 1 pak Dr. Oetker Kwarktaart Aardbei
  • 500 gram magere kwark
  • 250 ml slagroom
  • 60 gram ongezouten roomboter
  • 400 ml water
  • 2 pakken lange vingers
  • 350 gram aardbeienjam
  • 3 blaadjes Dr. Oetker Gelatine
  • 250 gram aardbeien
  • 50 gram witte chocolade
  • Dr. Oetker Glamour Mix (sprinkles)

Instructies

  • Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de bodem van de springvorm en klem de ring eromheen. Smelt de boter in een pannetje, voeg hier de inhoud van het zakje kruimelbodemmix aan toe. Roer goed door en stort op de bodem van de vorm. Spreid gelijkmatig uit en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel.
  • Voor de kwarktaart doe je water, kwark en slagroom in een kom. Mix op een lage stand door elkaar. Voeg dan de taartmix toe en mix op een lage stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Daarna mix je op een hoge stand nog 2-3 minuten tot het een luchtige massa is. Giet het mengsel in de springvorm. Zet de taart minimaal 2,5 uur in de koelkast.
  • Ondertussen maak je wat chocoladedecoraties voor de taart. Smelt de chocolade au bain-marie en giet in een spuitzakje. Op een vel bakpapier maak je hier kerstfiguren van. Ik koos voor verschillende soorten sterren. Na het maken van een figuur kun je deze decoreren met de sprinkles. Laat de chocoladefiguren uitharden.
  • Laat de blaadjes gelatine een kwartiertje weken in koud water. Verwarm daarna 2 eetlepels jam in een steelpan. Voeg de uitgeknepen blaadjes gelatine toe en roer tot deze zijn opgelost. Voeg toe aan de rest van de jam en roer door. Giet het mengsel over de taart en spreid gelijkmatig uit. Laat de geleilaag afkoelen en opstijven in de koelkast.
  • Haal de taart uit de vorm en zet op een bord of standaard. Snijd de lange vingers op de juiste hoogte af zodat ze niet te lang zijn en plaats deze rondom de taart. Maak het af met een lint rondom.
  • Plaats wat vers aardbeien bovenop de taart en vlak voor serveren versier je de taart verder met de chocoladefiguren en extra sprinkles.
Bewaren

Afgedekt in de koelkast 3-4 dagen houdbaar.

WIN!

Ik heb nog een leuk extraatje voor jullie, ik mag namelijk van Dr. Oetker 10 Bakken.nl Taart receptenboeken weggeven. Wat je hiervoor moet doen? Simpel: je deelt je eigen kerstvariatie op de Dr. Oetker Kwarktaart Aardbei. Misschien wordt het ook wel een charlotte?

Meedoen is eenvoudig: vertel jouw receptidee in een reactie onder dit artikel of onder de Instagram post van deze taart. Je kunt meedoen tot en met 24 december. De winnaars maak ik bekend in de eerste week van januari.

Voor nog meer Kerst op de taart inspiratie kun je een kijkje nemen op Bakken.nl.

Dit is een samenwerking met Dr. Oetker, lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Vorige post

Volgende post

Kersttaarten inspiratie
Frambozen-cheesecake soesjestoren

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
3

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
19

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 25

  1. Leonie Janssen says:
    1 jaar geleden

    Ik ga deze kerst voor een kwarktaart in een glaasje. Basis d’r oetker maar dan met wat vanille (extract) en sinaasappelsap erdoor (water gedeeltelijk vervangen door sinaasappelsap) en een laagje van liquor 43 :). Dat zachtjes verwarmen (niet teveel uiteraard, de tik moet je wel houden :p) dan gelatine erbij. Voor de Kids maak ik een laagje met sinaasappelsap.

    Glaasje opbouwen met een laagje kruim (wat minder boter erdoor) dan de kwarkvulling, deze laten opstijven en als laatste het drank laagje erop. Heb er nu al zin in 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Klinkt super! Heel kerstig 😀

      Beantwoorden
  2. Berdien says:
    1 jaar geleden

    Als onwijze chocolade liefhebber zou ik deze taart maken in vanille variant met over de bodem gemaakt van chocolade koekjes en een laagje ganache. Daaroverheen de kwarktaart mix. De lange vingers zou ik na het snijden in gesmolten chocolade dopen voor een leuk effect. En de sterren van verschillende soorten chocolade (melk, puur en wit) 😋🍫🎂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Oh wat zalig klinkt dat.

      Beantwoorden
  3. Kim says:
    1 jaar geleden

    Ooh dat gaat zeker weten een Charlotte taart worden! De combinatie aardbeienkwark, witte chocola en lange vingers vind ik fantastisch! Nog nooit gemaakt op die manier maar dat kan alleen maar heerlijk worden!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Jaaa wat leuk! Makkelijk zo he?

      Beantwoorden
  4. Nelise Westeneng says:
    1 jaar geleden

    Ik zou gaan voor 1 persoons taartjes. Aardbei in combinatie met geconfijte citroen en munt! Ook mooie kleurtjes voor kerst.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Oeh ja, dat is ook erg leuk!

      Beantwoorden
  5. Marieke says:
    1 jaar geleden

    Wat ik écht heerlijk vind is om de bodum te vervangen door een bodum van cake. Daar overheen een laagje au bain marie gesmolten witte chocolade.
    Ook doe ik vaag ipv nuturel kwark aardbei kwark erdoor. Zodat je af en toe nog wat aardbei ziet.
    De rand rondom ook halve aardbeien .ziet er ook nog eens heel mooi uit
    En bij uitdelen slagroom met een aardbei inclusief kroontje:)

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Lekkere variatie ook inderdaad!

      Beantwoorden
  6. Marian says:
    1 jaar geleden

    Ik denk dat ik niet verder hoef te zoeken. Dit wordt hem voor kerst. Met een mooi Kerstkind, takje hulst, en als t aan de kinderen ligt… heeeeeel veel kerstdecoratie.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Haha heerlijk!!

      Beantwoorden
  7. Rolanda says:
    1 jaar geleden

    Ik twijfel nog tussen de
    *-Gingerbread tulband
    en deze
    *-Charlotte taart met aardbeien
    Ze zien er beiden verrukkelijke feestelijk uit !

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Verdelen over eerste en tweede kerstdag? 😉

      Beantwoorden
  8. Liset says:
    1 jaar geleden

    Ik ben nu wel benieuwd hoe je deze taart zonder een pakje maakt. Ik vind met een pakje bakken altijd zo’n onzin..

    Beantwoorden
    • Wilma says:
      1 jaar geleden

      Ja idd, ben ik ook voor

      Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Je zou het kunnen combineren met een andere kwarktaart van mijn blog óf de Charlotte taart uit mijn tweede boek kunnen maken. Maar in dit recept wil ik juist laten zien hoe iédereen supermakkelijk zo’n prachtige Charlotte taart d.m.v. de Oetker aardbeienkwarktaart tevoorschijn kan toveren.

      Beantwoorden
  9. Wilma says:
    1 jaar geleden

    Volgens mij ontbreekt er in je ingrediënten lijst de slagroom 😊❓

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Oeps, heb je helemaal gelijk in! Dank voor je scherpe blik en het is aangepast.

      Beantwoorden
      • Wilma says:
        1 jaar geleden

        Graag gedaan!
        Vandaag ga ik deze maken, alleen beetje aangepast naar eigen smaken. Ben benieuwd 🙂

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 jaar geleden

          Wat leuk! Ik ben benieuwd hoe ‘ie wordt.

          Beantwoorden
  10. D. Hoogers says:
    1 jaar geleden

    Ik wil,als dochter van een authentieke “warme” bakker graag in aanmerking komen voor dit leuke boek.
    Mijn variatie op dit recept is, maak de helft van dit recept voor mee-etende (klein-) kinderen in een kleine vorm. De andere helft qua vulling verrijken met een likeurtje naar keuze en afmaken voor de volwassenen! Jammie, jammie 🎉🌲🎄

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Dat klinkt heerlijk!

      Beantwoorden
  11. Chayenne says:
    10 maanden geleden

    Leuk recept! Ga ik maken voor mijn verjaardag.

    En er staat volgensmij een foutje
    “Voeg de blaadjes uitgeknepen blaadjes gelatine toe”

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Bedankt! Pas ik meteen even aan!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post

Frambozen-cheesecake soesjestoren

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-1

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-19

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan