Alle soorten tiramisu waar fruit in is verwerkt vind ik heerlijk, maar deze blauwe bessen tiramisu springt er echt uit. Dat komt onder andere door de combinatie met lemon curd die er een heerlijk fris toetje van maakt. Omdat je op een bakdag niet alles kunt opeten heb ik het bij een paar hapjes gehouden, maar stiekem had ik ook geen moeite gehad om een paar stukjes te eten van dit heerlijke dessert. Voor iedereen die graag een overheerlijk dessert wil voorbereiden dat er ook nog eens mooi uitziet: de tiramisu is na een aantal uur in de koelkast stevig genoeg om stukjes van te snijden om zo mooi op bordjes te kunnen serveren. Wanneer ga jij dit recept maken?
BAKTIP: Deze tiramisu kan je zowel in een ovenschaal bereiden als opbouwen in kleine glaasjes of individueel op een bordje
O, dit lijkt me inderdaad heel lekker! Ik vind tiramisu waarin lemon curd in verwerkt is sowieso top, maar had het tot nu toe alleen nog gecombineerd met frambozen of aardbeien.
Goedemorgen,
Ik heb hem gisteren gemaakt…..heerlijk!!
Fijn! En nu lekker genieten 😀
Dank je wel!?
Heerlijk recept! Favoriet in de familie! Al meermalen gemaakt en is morgen onderdeel van het grand dessert op 1e Kerstdag!
Wij hebben net als een vorige keer een coulis van blauwe bessen gemaakt om de lange vingers in te dopen i.p.v. de aangelengde blauwe bessen limonade.
Oeh heerlijk!!
Ziet er heerlijk uit, ga hem van de week testen. Is de tiramisu op de dag zelf het lekkerste of is het ook geen probleem om hem een avond van te voren te maken?
Tiramisu is de dag erna vaak nog lekkerder juist!