Behind the scenes: april 2019

Gepost: 30 april 2019 Laatst bewerkt: 27 november 2023
Behind the scenes: april 2019
0

Enerzijds vind ik het heerlijk dat de tijd zo vliegt, ik heb mezelf namelijk twee weken vrij gegeven zodra ik mijn nieuwe boek heb ingeleverd (1 juli is de deadline) en daar heb ik heel veel zin in. Anderzijds moet er nog veel gebeuren en kan ik alle tijd goed gebruiken. De afgelopen maand stonden in het teken van het blog, mijn nieuwe boek, de columns voor Vriendin en de vernieuwde website die over een tijdje live gaat. Over het boek kon je vorige week al een update lezen, daarover vind je in dit kijkje achter de schermen wat minder dus lees vooral de update als je meer over mijn nieuwste boek wilt weten. Ga ik jullie hier over de rest vertellen!

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

Oké, toch een klein stukje boek. Hier begon mijn maand namelijk mee. Mijn koelkast puilde uit voor een paar volle bakdagen. Het was heerlijk om eindelijk te kunnen beginnen met het maken en fotograferen van de recepten.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

Ik had verschillende kruidenplantjes in huis, maar die van de supermarkt doen het meestal toch niet heel erg goed hier. Lot maakt het gelukkig niet uit of de blaadjes er nog heel mooi uit zien. Die weet er wel raad mee.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

In het weekend stapte ik met mijn vader al vroeg in de auto om een berg zooi uit mijn schuur naar het milieuplein te brengen. Daarna reden we gelijk door naar de carwash, de auto blonk weer als nooit tevoren. Eenmaal thuis ging ik ook gelijk weer op pad voor een dagje gezelligheid in de stad met mijn zusje.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

Het was ook weer tijd voor de jaarlijkse Culiperslunch. Ieder jaar altijd weer ontzettend gezellig. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik het dit jaar toch een beetje vond tegenvallen. Er waren niet heel veel merken/bedrijven waar ik zelf echt iets mee kon voor mijn blog.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

Na de Culiperslunch stapte ik bij Lian in de auto en reden we naar mijn huis. Na een korte stop gingen we naar het tuincentrum, ik zocht namelijk nog wat leuke planten voor in de tuin en dat is toch niet zo heel makkelijk met de fiets. Daarna hebben we de rest van de dag in de tuin gezeten. Onder het genot van allerlei smeersels en dips zaten we in de zon en werkten we ook nog in de tuin.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

De volgende dag begonnen we aan onze baksessie. Voor de hele maand mei hebben we alle recepten gemaakt. Zo heerlijk dat we nu zo vooruit werken.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

Ik heb wat met planten de laatste tijd. Er zijn er steeds meer te vinden in huis en ik vind het ontzettend leuk om ermee bezig te zijn. Ik had in het weekend al mijn planten verzameld om ze te verpotten en ik heb me zelfs aan het stekken van wat planten gewaagd. Een van die stekjes heeft het zwaar, dus we gaan zien of hij het overleeft. Al dat groen maakt het in huis in ieder geval heel erg gezellig.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

Voor het eerst in lange tijd gooide ik ’s avonds de ovens weer eens aan voor twee broden. Vind dat toch wel heerlijk hoor, dat bakken in de avond. Het is dat het nu vooral moet door de drukte, maar als mijn boek straks ingeleverd is zal ik vast ook weer wat ontspannen avondjes in de keuken staan.

vBEHIND THE SCENES: APRIL 2019

Hier kon je ook over lezen in de boek update, maar ik kon hem hier niet laten ontbreken. Ik ging weer op de foto voor mijn nieuwste boek. Het wordt zo gaaf, kan niet wachten om jullie straks meer te laten zien (wanneer dit kan).

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

De paasbrunch organiseerde ik dit jaar. Het was zo gezellig en er stond zoveel lekkers op tafel. Daarna doken we nog heerlijk de tuin in om van het mooie weer te genieten. De rest van de paasdagen lag ik voornamelijk languit in de tuin. Ik was wel even toe aan lekker niksen.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

Mijn familie woont dichtbij en dat is hartstikke leuk. We schuiven regelmatig spontaan bij elkaar aan voor de lunch of het avondeten. Vorige week hielp ik mijn zusje even met het in elkaar zetten van hun loungeset en daarna genoten we gelijk in het zonnetje van een heerlijke lunch. Prima werkonderbreking vond ik 😉 .

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

Plannen, plannen en nog eens plannen. Door verschillende dingen was mijn gemaakte planning nogal in de soep gelopen. Tijd dus om hem aan te passen en verder in te vullen voor de komende twee maanden. Het wordt druk de komende twee maanden, maar ik heb wel goed op een rijtje staan wat er allemaal moet gebeuren.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2019

Koningsdag begon zoals ieder jaar op de vrijmarkt, gevolgd door een tompouce van de bakker. Halverwege de middag was ik weer thuis en deed ik lekker rustig aan. Net als de rest van het weekend trouwens. Ik keek filmpjes, was weer met mijn plantjes bezig en er kwam spontaan een vriendinnetje langs die ook bleef eten. Het was weer een heerlijk weekend.

En dat was april alweer. Mei staat nu al helemaal volgepland en ik moet nog ruimte zien te maken voor meer afspraken en website werkzaamheden. Deze week zit ik voornamelijk achter de computer, de bakdagen voor de komende weken voorbereiden. De rest van de maand sta ik voornamelijk in de keuken om te bakken met de nodige afspraken tussendoor. Daarover vertel ik over een maandje weer. Of je volgt me op Instagram, daar deel ik tussendoor ook regelmatig updates 🙂 .

 

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *