Bak jij mee met Laura?

Gepost: 21 mei 2022 Laatst bewerkt: 3 juni 2023
Bak jij mee met Laura?
0

Alle kleine koekenbakkers opgelet! Heb jij of heeft jouw kind altijd al willen bakken met mij? En wil je bij de feestelijke lancering van Het Kinderbakboek in Amsterdam aanwezig zijn? Dan is dit je kans!

Op zaterdagmiddag 18 juni organiseer ik samen met mijn uitgeverij Forte Culinair en boekhandel Scheltema in Amsterdam een bake-along voor kinderen ter gelegenheid van de lancering van mijn tweede Kinderbakboek.

Dit belooft niet alleen een hele gezellige middag te worden, ook krijgen alle deelnemers een smakelijke goodiebag mee naar huis. Inclusief een gesigneerd Laura’s Bakery kinderschort!

Lees alles over Het Kinderbakboek 2 dat vanaf 16 juni verkrijgbaar is!

Wil jij erbij zijn?

Meld je dan uiterlijk 5 juni aan via lauraskinderbakboek@unieboekspectrum.nl en vermeld:

  • Naam en leeftijd
  • Wat bakken jullie thuis het liefst?
  • Mogen de foto’s die tijdens de bake-along van jullie gemaakt worden via onze website of social media gedeeld worden?

De workshop is geschikt voor kleine koekenbakkers tot 12 jaar. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt! Vergeet niet deze middag in je agenda te reserveren als je je hebt aangemeld.

Op 7 juni ontvangen de 10 uitverkoren kleine koekenbakkers een volledige uitnodiging.

Wij gaan ervan uit dat ouders van jonge kinderen erbij blijven. Zowel zij als broertjes en zusjes mogen natuurlijk als toeschouwers aanwezig zijn.

Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN HET KINDERBAKBOEK 2

Op de voorkant van het boek zie je al een greep uit de lekkernijen die je in het boek terugvindt, maar in totaal staan er 30 lekkere recepten met stap-voor-stap illustraties in het boek. De illustraties zijn duidelijk en vrolijk, net zoals jullie al gewend zijn in Het Kinderbakboek 1 en in mijn printables. De recepten zijn stuk voor stuk nieuw en bij elk recept vind je een foto, een bewaaradvies en een variatie- of baktip. De recepten zijn verdeeld over vijf hoofdstukken:

  • Taarten en cakes
  • Koekjes
  • Toetjes
  • Nog meer zoet lekkers
  • Hartig

Eén van de bijzondere eigenschappen van dit boek is dat het een hoofdstuk met hartige baksels heeft, want daar werd na boek 1 veel naar gevraagd. Op de voorkant van het boek zie je bijvoorbeeld al een voorproefje van de kaas pretzels die je o.a. met het boek zult kunnen maken.

Ook bij aankoop van Het Kinderbakboek 2 krijg je natuurlijk gratis toegang tot de speciale online omgeving waar nog meer printables te vinden zijn. Geen recepten, maar wel kleurplaten en andere leuke dingen. Ideaal voor wanneer je moet wachten in de keuken op het rustende koekjesdeeg in de koelkast of voor tijdens de kindervakanties. En die extra printables kun je natuurlijk net zo vaak printen als je maar wilt.

Net zoals Het Kinderbakboek 1 is ook deel 2 uitgevoerd met een spiraalband. Zo blijft het extra goed open liggen. De pagina’s zijn stevig en voorzien van een speciale lak waardoor ze tegen een stootje kunnen. Beslag gemorst? Doekje erover en niets aan de hand. Kidsproof dus! En ook gewoon fijn voor de keukenklungels onder ons (zoals ikzelf), want ook in mijn kook- en bakboeken vind je de nodige vlekken terug.

RESERVEER NU!

Het boek kost 22,99 euro en is vanaf vandaag te reserveren bij bol.com en amazon.nl (inclusief gratis verzending). Dat betekent dat het boek zodra het klaar is bij de drukker half juni, direct naar jou wordt verstuurd! En daarnaast word ik natuurlijk ook extra vrolijk om jullie enthousiasme terug te zien in de reserveringen. En nu hoor ik jullie al denken: betekent dit dat er ook nog een kinderbakboek 3 zal komen? Als het aan mij ligt wel! Maar dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af.

RESERVEER HET KINDERBAKBOEK 2

Laura's Bakery gummie beer ijsjes Het Kinderbakboek

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *