Het Kinderbakboek 2 is in de maak!

Gepost: 17 maart 2022 Laatst bewerkt: 13 april 2023
Het Kinderbakboek 2 is in de maak!
2

Yes! Het is eindelijk zo ver: ik mag jullie met gepaste trots vertellen dat Kinderbakboek 2 onderweg is! En dat niet alleen, ik mag ook meteen de cover laten zien. Wat was dit boek en deze omslag weer een feestje om te maken. Puzzelen met de lekkerste en leukste baksels voor alle kleine koekenbakkers (en jawel, ook met heuse domino koekjes) die een mooie aanvulling zijn op de recepten uit het eerste deel. Na de kleine voorproefjes die ik jullie afgelopen tijd heb gegeven, moet ik zeggen: velen van jullie hadden het al geraden, of misschien vooral gehoopt. 😉 En nu is het zo ver, het boek kan gereserveerd worden zodat het half juni als eerste bij jou op de mat valt.

RESERVEER HET KINDERBAKBOEK 2

HET KINDERBAKBOEK 2

Eerst wat meer over de inhoud. Op de voorkant zie je al een aantal lekkernijen, maar in totaal staan er 30 overheerlijke recepten met stap-voor-stap illustraties in het boek. De illustraties zijn net zoals jullie al gewend zijn in Het Kinderbakboek 1 en in mijn printables, duidelijk en vrolijk. De recepten zijn allemaal gloednieuw en bij elk recept vind je een foto van het eindresultaat, een bewaaradvies en een variatie- of baktip. De recepten zijn verdeeld over vijf hoofdstukken:

 • Taarten en cakes
 • Koekjes
 • Toetjes
 • Nog meer zoet lekkers
 • Hartig

Ja, je ziet het goed. Het Kinderbakboek 2 heeft een hoofdstuk met hartige baksels, want ook daar kwam ontzettend veel vraag naar vanuit jullie. Op de voorkant van het boek zie je bijvoorbeeld al een voorproefje van de kaas pretzels die je o.a. met het boek zult kunnen maken.

Ook bij aankoop van Het Kinderbakboek 2 krijg je natuurlijk gratis toegang tot de speciale online omgeving waar nog meer printables te vinden zijn. Geen recepten, maar wel kleurplaten en andere leuke dingen. Ideaal voor wanneer je moet wachten in de keuken op het rustende koekjesdeeg in de koelkast of voor tijdens de kindervakanties. En die extra printables kun je natuurlijk net zo vaak printen als je maar wilt.

Laura's Bakery dino koekjes Het Kinderbakboek

Hot dog broodjes Het Kinderbakboek

PRAKTISCH

Wie Het Kinderbakboek 1 al in huis heeft zal dit niet verbazen, maar ook deel 2 is uitgevoerd met een spiraalband. Zo blijft het extra goed open liggen. De pagina’s zijn stevig en voorzien van een speciale lak waardoor ze tegen een stootje kunnen. Beslag gemorst? Doekje erover en niets aan de hand. Kidsproof dus! En ook gewoon fijn voor de keukenklungels onder ons (zoals ikzelf regelmatig), want ook in mijn kook- en bakboeken vind je de nodige vlekken terug.

WANNEER KAN JE AAN DE BAK?

Het boek kost 22,99 euro en is vanaf vandaag te reserveren bij bol.com en amazon.nl (inclusief gratis verzending). Dat betekent dat het boek zodra het klaar is bij de drukker half juni, direct naar jou wordt verstuurd! En daarnaast word ik natuurlijk ook extra vrolijk om jullie enthousiasme terug te zien in de reserveringen. En nu hoor ik jullie al denken: betekent dit dat er ook nog een kinderbakboek 3 zal komen? Als het aan mij ligt wel! Maar dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af.

RESERVEER HET KINDERBAKBOEK 2

Naast de cover deel ik ook graag dit kleine voorproefje aan recepten met jullie, ik kan niet wachten om het gehele boek met jullie te kunnen delen:

KINDERBAKBOEK 1

Wil jij meer weten over Het eerste Laura’s Bakery Kinderbakboek? Dat kan natuurlijk. In deze video vertel ik je er uitgebreid over. Ook schreef ik er al meerdere artikelen over die terug te lezen zijn op het blog:

Als je toch nog een vraagt hebt over Het Kinderbakboek 1, Het Kinderbakboek 2 of één van mijn andere boeken, dan kun je mij natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

3 reacties

 1. Annelies schreef:

  Hoi laura

  Ik heb het feest bak boek
  Waar ik super blijven ben.
  Staan ervandoor online recepten bij ???
  Vriendelijke groeten Annelies van de Bovenkamp

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat superleuk dat je Het Feestdagen Bakboek al in huis hebt! Alle recepten in Het Kinderbakboek 2 zijn helemaal nieuw, geen één ervan staat online op het blog. Maar we blijven ook doorgaan met online recepten delen hoor 🙂

 2. Joke van den Breevaart- Stam schreef:

  Ha Laura. Het Kinderbakboek 2 lag in de brievenbus.
  Complimenten. Superleuk en geslaagd.
  Ga er morgen zeker wat uit maken.
  Gefeliciteerd en smulgroetjes van Joke.
  (p.s. ik heb trouwens al jouw bakboeken en het receptenboek, zegt genoeg om trots op te zijn)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *