Na Valentijn, waar deze feestweek mee begon, is het vandaag tijd voor Pasen. En wat past er nu beter bij de paasdagen dan paaseitjes? Juist, zelfgemaakte Cookie dough paaseitjes! Versier ze met sprinkles en je hebt het perfecte paaseitjes op tafel staan. En omdat ze zo lekker zijn, kunnen ze dus perfect het hele jaar door. In het geval je toch minder aan Pasen wilt denken, verander je gewoon de vorm van de balletjes cookie dough. Zo zie je maar dat feestelijke recepten gewoon het hele jaar door gemaakt kunnen worden. Met of zonder wijziging. En dat geldt ook voor de recepten in Het Feestdagen Bakboek!



Hallo Laura
Ik heb vandaag voor het eerst je nieuwsbrief ontvangen in mijn mail
Bedankt ik kijk al uit naar de volgende.
En de Cookie Dough ga ik zeker maken.
Groetjes Marijke
Hoi Laura!
Ik heb vandaag dit recept gemaakt, volledig glutenvrij en vegan. Leuk!
In je bakboek staat dit recept als valentijnshartjes, maar dat maakt niks uit.
Het grootste nadeel is dat ze nu een uur in de koelkast moeten staan en ik mijn vriend al heb verteld dat het er 24 zijn.. dus stiekem snoepen mag (nog) niet.
Groetjes, Sanne
Hoi Laura,
Ik heb dit recept nu 3 x proberen te maken, maar bij de eerste stap mislukt het al steeds: de suiker lost niet op in de boter, ook niet na 10 minuten kloppen. De derde keer heb ik het met alleen fijne kristalsuiker geprobeerd, maar ook toen weer hetzelfde probleem, dus het lag ook niet aan de basterdsuiker. De dag ervoor maakte ik iets anders waarvoor ik ook boter en suiker moest kloppen en dat ging perfect, maar daar was de verhouding anders. Hoe kan dit nu? Alvast bedankt.
Hoi Els. Er gaat relatief veel suiker door de boter dus helemaal oplossen hoeft in principe niet. Als het maar goed gemengd is.
Hi! Zou je het deeg in kunnen vriezen? Zonder de chocola uiteraard.
En hoe lang zou je het dan kunnen bewaren?
Ja ik denk dat dat prima kan. Zonder de chocola inderdaad. Je kunt het dan ongeveer 3 maanden bewaren in de vriezer, mits goed verpakt.