Ik had nooit de link gelegd tussen Pasen en bokkenpootjes, maar toen ik jullie op Instagram vroeg wat je graag wilde zien voor Pasen werden baksel met bokkenpootjes massaal genoemd. Ik had eerst een gave bokkenpootjes taart in gedachten, maar omdat ik anders bijna alleen maar groot gebak zou delen voor Pasen, besloot ik een dessert te maken. Het werd deze bokkenpootjes tiramisu waar ik de gele Pasen bokkenpootjes voor gebruikte. En om het geheel lekker fris te houden doopte ik de bokkenpootjes in sinaasappelsap in plaats van koffie. Maak het af met mascarponeroom en wat paaseitjes en er staat in een handomdraai een lekker dessert op tafel. Ook lekker om te combineren met lemon curd of advocaat trouwens!



Ziet er super lekker uit!
kga het snel een keertje proberen
groetjes,
jeanieke walhout
Ik heb het recept uit geprobeerd en het was erg lekker! Op het plaatje zijn de bokkenpootjes oranje gekleurd. Hoe krijg je dat voor elkaar? Dit staat niet beschreven in het recept..
Groetjes
Dat zijn de bokkenpootjes die je met Pasen overal in de winkel vindt.
ha laura ,
ziet er lekker uit zeg, die bokkenpootjes.
en ik denk dat ik het recept ook een keer ga maken.
P.S. ik vind je bakboek heeel erg leuk
Groeten Emily muilwijk
Hoi!
Als je dit recept maakt met advocaat, doop je de bokkenpootjes dan alsnog in de sinaasappelsap of zou koffie dan beter zijn?
Ik denk dat je dit recept gewoon kan aanhouden.