In mijn Borrelhapjes Bakboek staan drie recepten voor brood uit de pan. Tortilla’s, naan en Griekse pita’s. Als die in een pan gebakken kunnen worden, moet dat met meer soorten dun brood kunnen dacht ik. Ik ben nu begonnen met een panpizza, maar ik ben inmiddels ook benieuwd hoe dit zal uitpakken met een flammkuchen. Ga ik voor je testen, dus wordt vast vervolgd. Tot het zover is kun je aan de slag met deze panpizza met spinazie en geitenkaas. En die panpizza’s, die zijn supersnel gemaakt. Het deeg maakte ik zelf en in verband met rijzen is dat niet per se sneller. Maar het bereiden van de pizza gaat zeker sneller. Normaal beleg ik hem en schuif de pizza daarna ongeveer een kwartiertje in de oven. In een pan heb ik aan de helft van de tijd genoeg. Eerst een paar minuten goudbruin bakken aan de ene kant, dan omdraaien, beleggen, deksel erop en nog een paar minuten wachten. Super makkelijk! Ik leg het je hieronder uit!


