
Niet lang geleden deelde ik mijn tips voor een spontane borrel met jullie. Ik heb hier thuis inmiddels alweer verschillende borrels gehad. De meeste spontaan, maar ook twee georganiseerde borrels. Eentje daarvan vond vorige week plaats ter ere van de lancering van mijn nieuwe boek, ik vierde het met een gezellig clubje familie en we hadden een heerlijke avond. Mijn team met insiders is inmiddels ook aan de slag gegaan en heeft heerlijke recepten gemaakt met Boursin Zacht & Romig, ik deel verderop in dit artikel met jullie wat heerlijke inspiratie. Maar eerst wat inspiratie van mijn eigen hand. Ik ging namelijk aan de slag met 3 snelle borrelhapjes. Dit borrelplankje had ik in ongeveer 20 minuten klaar, geteld vanaf het moment dat ik de keuken inliep.
Hoi hoi, het was een leuke smakelijke opdracht, Saskia gefeliciteerd!
Leuk om te horen!
Hoelang van te voren kan ik het stokbrood afbakken en de ingrediënten erop leggen?
Dat zou ik pas vlak voor uitserveren doen.