Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Valentijn meringue pops – schuim harten

Laura Kieftdoor Laura Kieft
07 februari 2014
in Allergenen, Cake Pops, Feestdagen, Glutenvrij, Handige Baktips, How To, Lactosevrij, Schuimpjes, Schuimpjes, Valentijn, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

schuim harten pops 1a

Over een week is het alweer Valentijn en dat kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ik heb niet zoveel met deze commerciële dag, maar ik vind het wel heel erg leuk om baksels in dit thema te maken. Zo maakte ik al een hele tijd geleden deze Valentijn meringue pops. Een superleuke lekkernij om jouw geliefde mee te verrassen volgende week. En ook nog eens eentje waarbij je helemaal geen uren in de keuken hoeft te staan. Lees snel verder zodat je weet hoe je deze leuke schuim harten maakt.

schuim harten pops 2a

schuim harten pops 3a2

schuim harten pops 4a

Recept afdrukken

Valentijn menringue pops

Verras je Valentijn met deze heerlijke meringue pops!
Porties: 18 stuks

Ingrediënten

  • 4 eiwitten
  • 125 gram kristalsuiker
  • 125 gram poedersuiker
  • 10 gram maïzena
  • roze kleurstof
  • hartjes sprinkles
  • leuke papieren rietjes

Instructies

  • Klop de eiwitten en kristalsuiker tot je stevige pieken kunt trekken van het schuim. Spatel dan voorzichtig de poedersuiker en maïzena door het mengsel heen. Kleur je schuim roze met een kleurstof naar keuze. De spuitmond die ik hier gebruikte is van Wilton, de 1M.
  • Op een met bakpapier beklede bakplaat plaats je de rietjes zo’n 10 centimeter uit elkaar. Met een klein beetje schuim zorg je ervoor dat de rietjes goed blijven liggen. Je hoeft natuurlijk niet alle harten op een stokje te maken, ook zonder zijn ze hartstikke leuk! Als je rietjes gebruikt, neem dan geen plastic rietjes. Deze smelten in de oven. Papieren rietjes kun je prima gebruiken, daar gebeurt niets mee.
  • Het hartje maken is niet moeilijk, eigenlijk gewoon alsof je een hartje tekent in twee delen. Maar dan met schuim. Begin bovenaan en werk naar beneden alsof je een soort vraagteken maakt. Spuit de andere kant in spiegelbeeld. Zorg dat de twee helften goed op elkaar aansluiten.
  • Het hoeft niet, maar staat natuurlijk wel heel erg leuk: hartjes sprinkles! Strooi zoveel als je wilt over jouw harten schuimpjes.
  • Bak de schuimpjes in 2 uur op 100 °C (boven- en onderwarmte) gaar.
Tips

Vind je schuim maken lastig? Lees dan dit bericht vol met handige tips en trucs.

Bewaren

In een trommel en vrij van vocht 1-2 weken houdbaar. Ik zet ze altijd in een bakje in de oven om te bewaren.

schuim harten pops 5a

Zoals ik al zei: een eenvoudig te maken lekkernij om iemand mee te verrassen volgende week op Valentijnsdag.

Weet jij al wat je gaat maken?

Vorige post

Volgende post

Review Gezonde taarten, cakes en koekjes
Alles over de verschillende soorten meringue (of schuim)

Related Posts

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft
06 maart 2021
2

Elke...

Bananen eclairs

door Laura Kieft
03 maart 2021
1

Het...

Speculoos cake

door Laura Kieft
27 februari 2021
12

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 20

  1. maria rijsdijk-rombouts says:
    7 jaar geleden

    Smelten de rietjes niet bij verwarming in de oven?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Dit zijn papieren rietjes, die smelten niet. Maar je kan inderdaad geen plastic rietjes gebruiken.

      Beantwoorden
  2. C. van Boven says:
    7 jaar geleden

    Dan zou je eventueel dus ook van die lange sateprikkers kunnen gebruiken? Heb namelijk alleen de plastic rietjes hier liggen.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ja dat kan ook inderdaad. Al weet ik niet of die voldoende houvast bieden. Lollystokjes kun je ook gebruiken.

      Beantwoorden
      • Océanne says:
        5 jaar geleden

        Ik heb het vandaag uitgeprobeerd met sateprikkers, werkt prima! Heerlijk en super mooi!
        Liefs!

        Beantwoorden
  3. Curly Creative says:
    7 jaar geleden

    Pretty cute, leuk gedaan!

    Liefs

    Beantwoorden
  4. lena says:
    7 jaar geleden

    echt heel schattig en mooi!

    Beantwoorden
  5. pips says:
    7 jaar geleden

    O wat zijn ze schattig kan je vertellen welke rietjes het zijn zie ze alleen van 20 cm of heb je ze doormidden geknipt

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ik heb de hele rietjes gebruikt. Als je ze halveert worden ze wel erg kort omdat er ook nog een stuk onder het schuim zit.

      Beantwoorden
  6. susan says:
    7 jaar geleden

    ooooooooo leuk ga ze zeker maken!!!

    Beantwoorden
  7. Marjolein says:
    7 jaar geleden

    Geweldig!!! Waar koop je papieren rietjes? Ik zie alleen maar die van plastic. Ik wil ze ook maken, ook niks met Valentijn maar deze kun je ook rustig aan mensen geven waar je veel aan hebt (gehad) het afgelopen jaar! Lijkt me erg leuk om te doen!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ik heb ze bij http://www.sweettableshop.com vandaan, maar ik geloof dat Hema en Xenos ze tegenwoordig ook hebben.
      Veel plezier met maken! En je kunt hier inderdaad iedereen blij mee maken 🙂

      Beantwoorden
      • Marjolein says:
        7 jaar geleden

        Wow! Dat is ook een gave site, die sla ik even op, en ik weet nu ook waar je die leuke taartstandaard met lint vandaan hebt! 🙂 Ik ga maandag gelijk kijken bij de Hema of Xenos, dank je wel, en met welk spuitmondje heb je ze gespoten, een gewone kartel?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          7 jaar geleden

          Met de 1M van Wilton 🙂

          Beantwoorden
  8. Anne Solveig says:
    7 jaar geleden

    Wat leuk!!

    Beantwoorden
  9. Pingback: Valentine’s Day Ideas | Icing Sugar
  10. Heidi says:
    6 jaar geleden

    Hallo
    Hoe zijn ze vanbinnen? Nog wat smeuïg ?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja, deze schuimpjes zijn vanbinnen nog een beetje chewy.

      Beantwoorden
  11. Talitha says:
    6 jaar geleden

    Hoi,
    Ik heb vandaag deze hartenschuimpjes geprobeerd.
    Alleen het komt niet mooi uit de spuitzak. Doe jij eerst het schuimmengsel in de koelkast om steviger te worden?
    Ik had t wel stevig genoeg geklopt… maar toch is t dunnig. Krijg ook niet die mooie strepen uit de spuitmond 🙁

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Meringue wordt niet steviger in de koelkast, dus koelen is niet nodig. Ik denk dat je het toch nog iets steviger had moeten kloppen. Of de poedersuiker er voorzichtiger doorheen spatelen.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUWE THEMAWEEK! Aankomende week gaat er weer een nieuwe themaweek van start op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #lowcarb #gezondesnack #vegetarisch' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/157389579_628694011280860_3900341062581441476_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=GdhM8MT7lK8AX-nw618&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=1470b98a26c8b80ae858fb81f6b2c130&oe=6068BA9C' title='NIEUWE THEMAWEEK! Aankomende week gaat er weer een nieuwe themaweek van start op Laura's Bakery en deze omelet hapjes met groenten (en kruidenkaas) zouden daar heel prima tussen passen. Kun jij raden wat het thema zal zijn? 😏⁠ ⁠ Dit hapje is trouwens ontzettend lekker en staat al online op het blog, je vindt het via de zoekfunctie. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #lowcarb #gezondesnack #vegetarisch'>
  • NIEUW! Voor het recept dat ik vandaag met jullie deel heb ik mijn basisrecept voor bananenbrood in de vorm van muffins gegoten én een van mijn favoriete smaakcombinaties erop losgelaten: citroen-maanzaad. En dat is me toch een potje lekker geworden 😋.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #citroenmaanzaad #muffins #bananenbrood' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156636391_1169278336865105_3759401783293442872_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=g8PZVdJGIagAX-xw05P&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=c35bc9d0212fc094ec5194d486958c18&oe=6069A542' title='NIEUW! Voor het recept dat ik vandaag met jullie deel heb ik mijn basisrecept voor bananenbrood in de vorm van muffins gegoten én een van mijn favoriete smaakcombinaties erop losgelaten: citroen-maanzaad. En dat is me toch een potje lekker geworden 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online op Laura's Bakery, de link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #citroenmaanzaad #muffins #bananenbrood'>
  • Deze week ben ik weer bezig geweest met het maken van nieuwe vierpersoonstaartjes voor jullie. Ze komen binnenkort online, maar tot die tijd kun je nog lekker aan de slag met deze heerlijke cake voor vier personen, met room en rood fruit.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is via de zoekbalk te vinden op het blog (of via Google), zoek dan op @laurasbakery.⁠ ⁠ #vierpersoonstaart #bakken #kleinetaart #kleingebak #cake' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156580703_451280679542007_126100774414389601_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=v6A-Rn1HWSIAX-f8p9j&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d7891865f5fd2f44ff84e055d7c51234&oe=6068D074' title='Deze week ben ik weer bezig geweest met het maken van nieuwe vierpersoonstaartjes voor jullie. Ze komen binnenkort online, maar tot die tijd kun je nog lekker aan de slag met deze heerlijke cake voor vier personen, met room en rood fruit.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en is via de zoekbalk te vinden op het blog (of via Google), zoek dan op '4 persoons taart met rood fruit'. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #vierpersoonstaart #bakken #kleinetaart #kleingebak #cake'>
  • Peren liggen weer volop in de winkel! Meteen een mooi moment om weer eens deze peer-hazelnoot bruschetta te maken, met een honing-geitenkaas spread. Lekker borrelhapje voor het weekend!😍⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #bruschetta #geitenkaas #peer' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156085126_2007822159381680_8680790758180618826_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=Niq_2YgVH2oAX9artsl&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=c5d4c8011a8fb4dc482f1c447f5701c7&oe=606C00C1' title='Peren liggen weer volop in de winkel! Meteen een mooi moment om weer eens deze peer-hazelnoot bruschetta te maken, met een honing-geitenkaas spread. Lekker borrelhapje voor het weekend!😍⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door de titel 'peer-hazelnoot bruschetta' in de zoekbalk op het blog in te vullen. Link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #bruschetta #geitenkaas #peer'>
  • NIEUW! Jullie vragen mij vaak naar meer variaties op deze Franse lekkernij: eclairs. Daarom hadden Mariette en ik een tijdje terug een soezen- en eclairsbakdag. Jawel, onze bakdagen hebben meestal een thema. En dus maakten we deze bananen eclairs, die ik afwerkte met een chocolade glazuur en stukjes toffee. Zelfs terwijl ik niet van banaan hou, vond ik deze eclairs heerlijk.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, de link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#eclairs #soezen #bakken #banoffee #banaan
  • DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠
⁠
Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠
⁠
En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/155499357_153487403259418_3918615731402010880_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=-sIRLaM29bUAX8MwIO0&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=749ea7e96ca1c07cd4b418f10929cab5&oe=60693F90' title='DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠ ⁠ Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠ ⁠ En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat 'het ook op moet': lekker uitdelen! Daar maak je heel erg veel mensen blij mee. Zeker nu 🤗⁠ ⁠ Mijn boek(en) nog niet in huis? Via de link in mijn profiel kun je ze allemaal bestellen 📚 > @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Alles over de verschillende soorten meringue (of schuim)

Alles over de verschillende soorten meringue (of schuim)

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

06 maart 2021

Bananen eclairs

03 maart 2021

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-2

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-1

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-2

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-12

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-5

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-11

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan