Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

TAG: 10 things I hate about food

Laura Kieftdoor Laura Kieft
11 juli 2017
in Behind The Scenes, Inspiratie
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Je zou denken dat foodbloggers en andere foodies alleen maar laaiend enthousiast worden van eten, maar niets is minder waar. Althans, ik kan natuurlijk niet voor iedereen spreken, maar ik weet dat Lian en ik ook echt wel onze dingen hebben die we niet leuk vinden aan eten. En ik denk zomaar dat wij daar echt niet de enige in zijn. Dat bracht ons op het idee voor deze tag: 10 things I hate about food. Een overzicht met dingen waar wij ons mateloos aan kunnen irriteren, momenten wanneer we intens teleurgesteld kunnen zijn en meer van dat soort dingen. En nee, wees niet bang voor een artikel vol gemopper en negativiteit. Lees het vooral met een knipoog en neem ons niet te serieus, doen we zelf ook niet 😉 . Ik ben benieuwd of er herkenbare dingen tussenzitten voor jullie.

1. Het net niet lekkerste hapje als laatst

Ik bewaar graag het lekkerste hapje voor het laatst. Dat stukje van een cordon bleu boordevol kaas, dat stukje aardappel uit de oven met kaas wat lekker krokant is. Bij mij zijn deze hapjes voornamelijk met vlees en/of kaas. Ik baal echt als dat laatste stukje dan toch niet het lekkerst blijkt te zijn.

2. Toch niet op voorraad

Met intens veel zin in bijvoorbeeld je favoriete chocoladereep naar de kast lopen omdat je 100% zeker weet dat die er ligt. Toch? Verdorie. Reep weg. Heb je die nou al eerder opgegeten of is iemand anders in huis je voor geweest?

3. Dat ziet er lekker uit! (toch?)

Een maaltijd die er fantastisch uitziet en waarbij het water je in de mond loopt. Je neemt een extra grote hap om van dat lekkers te gaan genieten en dan blijkt het gewoon helemaal niet lekker te zijn. Daar gaat je lekkere maaltijd.

4. Niet alles kunnen proberen wat je wilt

Ik had dit voor het laatst in Rome. Er stond zo ontzettend veel op mijn lijstje dat ik daar wilde eten, te veel voor het aantal dagen dat ik er was. Zo had ik daar gnocchi, panna cotta, burrata en nog veel meer willen eten wat er gewoon niet van gekomen is. Omdat ik vol zat of omdat er gewoon niet meer eetmomenten pasten in een dag. Nu moet ik -heel vervelend- nog eens terug naar Rome/Italië om de rest van mijn lijstje te eten. Er zit niets anders op.

5. Geen ruimte/zin meer

Ik noemde het kort al even in het vorige punt, een volle buik. Vol enthousiasme beginnen aan een maaltijd en hem niet op krijgen. Of erger nog; je ’s ochtends al verheugen op iets lekkers later op de dag en dan vol zitten of er gewoonweg geen trek meer in hebben. Daar kan ik dan dus echt van balen.

6. Misleidende verpakking

Je hebt het misschien wel eens in proefvideo’s gezien. Dat we een verpakking open maken en er een teleurgestelde ‘oh’ klinkt. Op de verpakking ziet het er toch echt heel anders/groter/lekkerder/etc. uit dan de daadwerkelijke inhoud. Enige wat het nu nog goed kan maken is de smaak, maar toch, het oog wil ook wat.

7. Vorige keer was het beter

Soms maak ik een maaltijd van wat restjes die uiteindelijk fantastisch lekker blijkt te zijn. Zo lekker dat ik het later nog eens maak. Het wordt alleen nooit meer zo lekker als die eerste keer toen ik er geen verwachtingen van had.

8. Eten om het eten

Dit geldt voor mij eigenlijk alleen maar wanneer ik ziek of niet lekker ben, al heb ik zelfs dan vaak nog een prima eetlust. Onlangs dus niet, een paar dagen op rij was ik flink misselijk. Zodra ik aan eten dacht werd het alleen maar erger. Maar toch, je moet iets eten. Dus zat ik het kleine beetje eten dat ik nam alleen maar naar binnen te schuiven omdat het moest. Zo jammer als je niet kan genieten van je eten (dat normaal wel heel erg goed smaakt).

9. Dingen die net niet lukken. Keer op keer.

Mijn eitje eet ik het liefst zachtgekookt. Het eiwit moet gestold zijn en het eigeel nog lekker smeuïg. Ik kook niet vaak eitjes, maar als het dan gebeurt verheug ik mij daar ook echt op en dan wil ik dat het lukt. Ik denk dat 2 op de 10 eitjes precies zo zijn als ik wil, de rest lukt net niet. Net te hard of net te zacht. En haal ik de pan een volgende keer ietsjes eerder van het vuur is het weer te zacht. Echt hoor, sinds ik hier woon valt er geen pijl op te trekken terwijl het voorheen altijd goed ging. Gevolg: ik kook steeds minder vaak een eitje.

10. Niet weten wat je eet

Ooit was ik een keer op een event en ik verstond niet wat de serveerster zei over de hapjes op haar dienblad lagen. Ik nam er dus maar gewoon eentje en at het op. Echt lekker vond ik het niet, maar ik kon het ook niet vies noemen. Toen ze weer langsliep vroeg ik wat er ook alweer op dat toastje zat. Haar antwoord: foie gras, ganzenlever dus. Laat dat nou net iets zijn dat ik uit principe niet wil eten. Ik kon daarna alleen nog maar denken aan die arme ganzen met een trechter in de keel. En ik leerde dat ik de volgende keer gelijk moet vragen wat het is als ik het in de drukte niet goed kan verstaan.

Dat was hem dan. Mijn overzicht aan dingen die ik op culinair gebied niet zo leuk vind. Het is immers niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn. Lian heeft net als ik haar irritatie puntjes op een rij gezet, je leest ze in dit artikel.

Ik ben benieuwd of dit jullie bekend voorkomt of dat je juist hele andere dingen hebt die jou mateloos kunnen irriteren aan eten. Deel het vooral in de reacties. Of als je ook een blog hebt; blog erover! Dan vinden Lian en ik het uiteraard wel leuk als je ons erin noemt en een linkje plaatst naar onze overzichten 😉 . Laat je het ons weten waar we jouw 10 things I hate about food kunnen vinden?

Vorige post

Volgende post

Ontbijt crumble met kwark
Limoncello-basilicum ijsjes + review De Poptailbar

Related Posts

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
4

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Printable: bladerdeegstengels

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft
28 december 2020
0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 17

  1. Tjuny says:
    4 jaar geleden

    Eitje koken en het is vrijwel altijd perfect: eieren altijd van ca. dezelfde groote en temperatuur (koelkast). Water koken, digitale keukenwekker klaarzetten op voor ons 7,30, eitjes in de pan en GO.
    Zo vind je haast op de seconde uit welke tijd je nodig hebt. Veel eitjes, dan grotere pan net meer water en erbij blijven, vooral op het laatst, zodat je ze meteen kunt afgieten en schrikken.

    Beantwoorden
    • Rineke says:
      4 jaar geleden

      Ik prik er nog een gaatje in en doe ze op 6 minuten. lekker smeuig. En maar even laten schrikken. Ik vis ze uit de pan met een soeplepel, want 1 ei moet 2 minuten langer….zo krijgt ieder een ei naar zijn zin.

      Beantwoorden
  2. Marieke says:
    4 jaar geleden

    Niet weten wat je moet eten, is inderdaad een irritatiepunt.
    Ik heb er nog één; ik lust absoluut geen tomaat, terwijl de meeste anderen er dol op zijn. En als je ergens anders gaat eten zit er altijd wel tomaat op, in of tussen. En heel veel recepten zijn ook met tomaat.
    En nog eentje: vind je een lekker recept en dat zit er een ingredient bij waar je echt niet weer waar je dat nu zou moeten kopen.

    Beantwoorden
  3. Mariette says:
    4 jaar geleden

    Haha zo herkenbaar dit! Ik ga er ook mee aan de slag 😀

    Beantwoorden
  4. Arja says:
    4 jaar geleden

    Mijn irritatiepuntje qua eten is, dat je zo lang in de keuken heb gestaan en vervolgens binnen 5 minuten klaar met eten te zijn, dan kan ik echt om me heen kijken en denken: heb ik daarvoor zo lang in de keuken gestaan 🙂
    En als je je dag niet heb, dan mislukt zelfs nog het meest simpele: aardappel/groente/vlees pfffff

    Verders heb ik meer irritatiepuntjes op bakgebied 😀

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Oh ja dat is ook een goede, dat het eten zo snel weer op is.

      Beantwoorden
  5. Laura says:
    4 jaar geleden

    Ik begrijp het helemaal.. haha leuk geschreven!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Dank je wel 🙂

      Beantwoorden
  6. Britt says:
    4 jaar geleden

    Vooral nummer 4 en 8 zijn heel herkenbaar hahaha!

    Beantwoorden
  7. Linda says:
    4 jaar geleden

    Normaal gesproken kunnen genieten van iets simpels zoals een plak ontbijtkoek of kop koffie, maar hier tijdens een migraine aanval een afkeer tegen hebben. Het bijzondere is dat ik juist aan het eind van een aanval mega zin heb in een vette tosti met kaas?

    Beantwoorden
  8. Trudy says:
    4 jaar geleden

    Ben heel allergisch voor chocolade.
    Je wilt niet weten hoe vaak ik tegen producten aanloop waar chocolade of cacao in zit!

    Het meest irritante is dan nog dat ze ingrediënten in die minilettertjes vermelden.
    Dat, zouden ze vanuit de overheid moeten verplichten, om goed leesbaar te maken.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Chocolade allergie is herkenbaar, heb ik ook een aantal jaren gehad. Gelukkig overheen gegroeid 🙂

      Beantwoorden
  9. ingrid says:
    4 jaar geleden

    ze zijn allemaal herkenbaar…. maar nr 3 is echt een trauma voor het leven. een recept wat ik had gezien….. kwam er niet van , dus echt soort weken op verheugd en eigenlijk daarna nooit meer zoiets vies gegeten. is al jaren geleden, maar mijn (ex) man en ik hebben het er nog jaren over gehad. een diepte punt op dat moment, maar hilarische herinnering later nog.

    en mijn kinderen….. ik heb er 8 ben er dol op , maar het zijn de meest lastige eters (nu en anderen geweest ) die er zijn. alle tips en tv programma’s ten spijt, er is altijd wat. de tegeluitspraak “het eten is klaar…….. kom je zeuren??” is ons op het lijf geschreven. en ik weet zeker , dat die tegeltjes als hete broodjes over de toonbank zouden gaan in veel gezinnen… 🙂

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Met kleine lastige eters nog geen ervaring hier, maar ik kan me goed voorstellen dat dat gigantisch frustrerend is als je met je goede gedrag staat te koken voor ze.

      Beantwoorden
  10. Ingrid says:
    4 jaar geleden

    Herkenbaar, mijn grootste irritatie is de afwas nadat ik gebakken heb. Allemaal spullen die niét in de vaatwasser mogen. Alsof ik dan nog zin heb in een berg afwas?

    Beantwoorden
  11. Linda Peek says:
    3 jaar geleden

    Hi Laura,

    Jeetje wat vond ik jullie foodtag leuk. Ik heb deze ook even ingevuld. Het resultaat lees je hier.

    http://www.lekkeretenmetlinda.nl/tag-10-things-i-hate-about-food/

    En ik heb jullie natuurlijk netjes genoemd.

    Gr. Linda

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Leuk Linda! Ik ga zo gelijk even bij jou lezen 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=_ZMLDP7IktIAX8V01yU&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=a374becb04550e1dfdffc0016dac62cd&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Limoncello-basilicum ijsjes + review De Poptailbar

Limoncello-basilicum ijsjes + review De Poptailbar

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-2

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-10

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-18

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-5

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-4

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

Chocolade-pecan gingerbread koekjes

door Laura Kieft-24 december 2020-5

In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan